teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsunminseo kizlar ben bu ay ilaç tedavisini bıraktım malum burada aşılama yok . Ara vereyim biraz dedim ama yaki ve süt maydonoz buharini denesem dedim sizce bu ay hiç birini yapmadan sadece dinleneyim mi yoksa bu ikisini yapayım mı siz ne dersiniz ?
sağol tatlımmm teşekkür ederim iyi dileklerin içinKuzumm iyi doğdun, iyi ki varsın, yeni yaşın sana güzelliklerle gelsin canım benim
Dinlen kuzum bir ay ama o önerdiğimiz macunu kullan olur mu yinede sen bilirsin kuzumDoğum günün kutlu olsunminseo kizlar ben bu ay ilaç tedavisini bıraktım malum burada aşılama yok . Ara vereyim biraz dedim ama yaki ve süt maydonoz buharini denesem dedim sizce bu ay hiç birini yapmadan sadece dinleneyim mi yoksa bu ikisini yapayım mı siz ne dersiniz ?
Haklisin aslında zaten ben bu iki ay ara verince regl olmicamteşekkür ederim canımbence dinlen canım bu 2 ayı kendine ayır gebelik adına hiç bişi ile uğraşma tadını çıkar
Aynen macunu alıyorum canım o gün sen dedin ya başladım direk o zaman Süt buhari ve Yaki olayını diğer aya atayım hayırlısı artıkDinlen kuzum bir ay ama o önerdiğimiz macunu kullan olur mu yinede sen bilirsin kuzum
sınava tabi tutuyorlar bizi resmenHaklisin aslında zaten ben bu iki ay ara verince regl olmicamöyle takılayım kafama göre. Belki bu ay ara verir öbür ay bunları dener diğer ay tekrar klomene başlarım bi gelmedi şu sıpalar ya
Aynen kuzum devam et macuna 3 ay kullanım öneriyorlar ben iki buçuk ay kullandımAynen macunu alıyorum canım o gün sen dedin ya başladım direk o zaman Süt buhari ve Yaki olayını diğer aya atayım hayırlısı artık
sınava tabi tutuyorlar bizi resmen
Vallahi anlamıyorum yasak girmeden hemen önce nikah kiyan arkadaşım öğrendim ki hamile ve yasak kalkınca düğün yaparız belki falan deniyordu artık yapamayız karnım büyür falan diye gülüyordu biz yanlış bi sey mi yapıyoruz ya da bir şey mi atlıyoruz acabaAynen kuzum devam et macuna 3 ay kullanım öneriyorlar ben iki buçuk ay kullandım
Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce
Son hali canımiğne bu kadar sürmüyor bildiğim kadarıyla fotoda çıkmıyor... hayırlısı olsun inşallah vardır.. 2 sabah daha yaparsan emin olabilirsin..
bana hamile kalana kadar devam et demişti kuzu, bu reglimde ben de bi doktora gideceğim bakalım hem konuşayım hem belki ilaçla denerim hazirandaAynen kuzum devam et macuna 3 ay kullanım öneriyorlar ben iki buçuk ay kullandım
bi nefes alsalarmışVallahi anlamıyorum yasak girmeden hemen önce nikah kiyan arkadaşım öğrendim ki hamile ve yasak kalkınca düğün yaparız belki falan deniyordu artık yapamayız karnım büyür falan diye gülüyordu biz yanlış bi sey mi yapıyoruz ya da bir şey mi atlıyoruz acaba
Allah razı olsun kuzum, eli kulağında hemen telefon çalabilir :)):)Sen nerelerdesin aklım sende hep yabaşına bişey mi geldi dedim Allah korusun dua ettim
Bence iğnenin etkisi gitmiştir kuzum hamilesin bence ama iki gün daha sabahları ilk idrarla yap koyulaşır zaten sonra kan verirsinSon hali canım
Bende kullanmaya devam edecektim kuzum ama hamile kalınca bıraktım yoksa bende senin gibi yapacaktım kalana kadar devam edecektim 3 ay kullanacaktım bir ay ara verip tekrar 3 ay kullanacaktımbana hamile kalana kadar devam et demişti kuzu, bu reglimde ben de bi doktora gideceğim bakalım hem konuşayım hem belki ilaçla denerim haziranda
bi nefes alsalarmış
Haber plaseeeeeAllah razı olsun kuzum, eli kulağında hemen telefon çalabilir :)):)
Aynen canım inşallah yaBence iğnenin etkisi gitmiştir kuzum hamilesin bence ama iki gün daha sabahları ilk idrarla yap koyulaşır zaten sonra kan verirsin
sağol bebeğimminseo kuzum doğum günün kutlu olsun yeni yasin sana hep güzellikler getirsin inşallah iyi ki doğdun