Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tam da kafamın karıştığı bir konu. Denetim elemanı olduğu için aşı önceliğim oldu gün aldım yarın olacağım. Belki hatırlarsınız tüplerim tıkalı çıkmıştı hsg de. Gebe kalmam doktoruma göre mümkün değil ama cevat hoca tüpünün biri açık demişti yazmıştım burada önümüzdeki ay baktırmak için ona gideceğim. Yumurtlama günlerimde eşimle birlikte olduk. Her ne kadar doktoruma göre gebe kalamayacak olsam da ya açıksa ve kalırsam diye de düşünmüyor değilim. Eşim bir sıkıntı çıkmayacağını söylüyor ol aşını eğer hamile olsan bile covid geçirsen daha mı iyi diyor. Kafam karıştı benim de. Mucize yaşayıp hamile olsam bile bilmeden aşı olmuş olacağım siz olsanız napardınız. İşim gereği de insanlarla bir Aradayım zaten o yüzden öncelikl grup olduk

Kuzum dur daha erken belki vardır

Kızlar bugün topik başkanımız adminiçemiz bizleri bir araya getiren güzel insan minseo nin doğum günüsü kendisi her ne kadar yaşını yanlış hesaplasa da bugün bir yaş daha aldı yeni yaşının ona güzellikler getirmesini diliyoruz hepimiz yeni yaşlarımıza bebişlerimizle girelim inşallah iyi ki doğğğdunn minseo iyi ki varsın

Son düzenleme:
İyi ki doğdun güzel başkan ikizler olmak ayrıcalıktır güzel bir ömrün olsun minseo

minseo çiçeğim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu bereketli yılların olsun İnşaAllah yeni yaşın sana gönlünden geçen herşeyi hayırlarla güzelliklerle yaşamanı nasip etsin iyi doğdun iyi varsın güzel başkan

hahah yerim seni sınıf başkanı sağol kuşum amin inşallah
İyi ki doğdun güzel başkan ikizler olmak ayrıcalıktır güzel bir ömrün olsun minseo
Doğum günün kutlu olsun minseo Yeni yaşında gönlünden geçen önce bebik olmak üzere senin için hayırlı olan ne varsa önüne çıksın
minseo doğumgunun kutlu olsun canımmm... nice musmutlu sağlıklı yılların olsun:))
eksik olmayın kızlar çok teşekkür ederim şu süreçte yaş aldığıma ne kadar sevinemesem de sağlıklı bir yaş olur umarım benim için

Hic biseye güvenemez olduk ya bunların da dogru olduğu kesin değil bence
Sen oldun mu aşını kuzum
evet oldum canım
aşını kesinlikle ol, sinovac ya da biontech arasında seçme şansın varsa gebelik düşüncen olduğu için sinovac tercih edebilirsin inaktif aşı olduğu için fakat benim seçme şansım olmasa biontech te olurdum. şuan aşı olmasan hamile kalıp korona olsan çok pişman olursun, hem kendini hem bebeğini koruyacaksın öyle düşün. eşin çok haklı. ben de yumurtlamadan 2 gün sonra oldum ilk dozumu hamileysem belki antikorlu doğar :) bir kaç doktorun fikrini aldım ve hepsi vurulmam yönünde yönlendirdiler. %70-%90 arası koruma azımsanacak bir oran değil aşı konusunda olumsuz konuşanlara itibar etme herkes doktorlardan bilimden daha iyi biliyor gibi yorum yapıyor bu konuda malesef

Doktorlar aşıdan sonra gebelik için 2 ay bekleyin diyor ya o sebepten biraz kafalar karışıyor. Biontech olacağım ben nasip artık. Bebeğin sağlıklı olması için bizim de sağlıklı olmamız lazım sonuçta. Biz olmadan bebek de olmaz. Gebelik de öyle planladım 2 ay sonra gebe kalacağım diyebileceğimiz bir şey de değil. Aşının yan etkisi nolur bilinmiyor ama hamileyken covid olursam neler olabilir az çok görüyoruz. İnsan bunlara rağmen acaba mı diyor tabi çoğu kişi gebelik planlıyorsan asla olma dediği için.

biontechte bekleyin diyorlar aynen henüz öngörülemediği için tedbir amaçlı. yani bir daha belki de aşı olma şansın olmayacak önce senin kendi sağlığını garantiye alman gerekli. benim alerjik öyküm de var o yüzden seçme hakkı tanıdılar sinovac oldum ben.

Doğum günün kutlu olsun minseo kizlar ben bu ay ilaç tedavisini bıraktım malum burada aşılama yok . Ara vereyim biraz dedim ama yaki ve süt maydonoz buharini denesem dedim sizce bu ay hiç birini yapmadan sadece dinleneyim mi yoksa bu ikisini yapayım mı siz ne dersiniz ?

Canimm koyulasmis iyice, gozun aydinn insallah yarin kan testiylede guzel haberi alirsinn cok sevindimm

Günaydın canlar
Nm88326 kan vermeye ne zaman gideceksin kuzum
Günaydın kizlaar mutlu haberler alacağımız bir güne uyanmisizdir insallah
Nm88326 cnm guzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Nm88326 Güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar Selam, klinik uzak yerde saat 15-17 arası cıkacak sonuç :)))
minseo Kuzumm iyi doğdun, iyi ki varsın, yeni yaşın sana güzelliklerle gelsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…