Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Doğum günün kutlu olsun minseo minseo 🥰🥰 kizlar ben bu ay ilaç tedavisini bıraktım malum burada aşılama yok . Ara vereyim biraz dedim ama yaki ve süt maydonoz buharini denesem dedim sizce bu ay hiç birini yapmadan sadece dinleneyim mi yoksa bu ikisini yapayım mı siz ne dersiniz ?
teşekkür ederim canım :KK68:bence dinlen canım bu 2 ayı kendine ayır gebelik adına hiç bişi ile uğraşma tadını çıkar

Doğum günün kutlu olsun minseo minseo 🥰🥰 kizlar ben bu ay ilaç tedavisini bıraktım malum burada aşılama yok . Ara vereyim biraz dedim ama yaki ve süt maydonoz buharini denesem dedim sizce bu ay hiç birini yapmadan sadece dinleneyim mi yoksa bu ikisini yapayım mı siz ne dersiniz ?
Dinlen kuzum bir ay ama o önerdiğimiz macunu kullan olur mu yinede sen bilirsin kuzum 🌺❤️

teşekkür ederim canım :KK68:bence dinlen canım bu 2 ayı kendine ayır gebelik adına hiç bişi ile uğraşma tadını çıkar
Haklisin aslında zaten ben bu iki ay ara verince regl olmicam 😄 öyle takılayım kafama göre. Belki bu ay ara verir öbür ay bunları dener diğer ay tekrar klomene başlarım 🤷🏻‍♀️ bi gelmedi şu sıpalar ya

sınava tabi tutuyorlar bizi resmen :63:

Aynen kuzum devam et macuna 3 ay kullanım öneriyorlar ben iki buçuk ay kullandım
Vallahi anlamıyorum yasak girmeden hemen önce nikah kiyan arkadaşım öğrendim ki hamile ve yasak kalkınca düğün yaparız belki falan deniyordu artık yapamayız karnım büyür falan diye gülüyordu biz yanlış bi sey mi yapıyoruz ya da bir şey mi atlıyoruz acaba :KK51::KK51::işsiz:

Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce

Eklentiler

• B2464D4A-AA11-4853-9AE9-CF794E879BB3.jpeg
    B2464D4A-AA11-4853-9AE9-CF794E879BB3.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 48
  • FD987490-D5CA-40A4-994F-389A0FD84304.jpeg
    FD987490-D5CA-40A4-994F-389A0FD84304.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 49
iğne bu kadar sürmüyor bildiğim kadarıyla fotoda çıkmıyor... hayırlısı olsun inşallah vardır.. 2 sabah daha yaparsan emin olabilirsin..
Son hali canım

Eklentiler

• EB99F19F-4B39-4A49-A1C2-A35518BE788E.jpeg
    EB99F19F-4B39-4A49-A1C2-A35518BE788E.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 45
Aynen kuzum devam et macuna 3 ay kullanım öneriyorlar ben iki buçuk ay kullandım
bana hamile kalana kadar devam et demişti kuzu, bu reglimde ben de bi doktora gideceğim bakalım hem konuşayım hem belki ilaçla denerim haziranda
Vallahi anlamıyorum yasak girmeden hemen önce nikah kiyan arkadaşım öğrendim ki hamile ve yasak kalkınca düğün yaparız belki falan deniyordu artık yapamayız karnım büyür falan diye gülüyordu biz yanlış bi sey mi yapıyoruz ya da bir şey mi atlıyoruz acaba :KK51::KK51::işsiz:
bi nefes alsalarmış :skandal:

bana hamile kalana kadar devam et demişti kuzu, bu reglimde ben de bi doktora gideceğim bakalım hem konuşayım hem belki ilaçla denerim haziranda

bi nefes alsalarmış :skandal:
Bende kullanmaya devam edecektim kuzum ama hamile kalınca bıraktım yoksa bende senin gibi yapacaktım kalana kadar devam edecektim 3 ay kullanacaktım bir ay ara verip tekrar 3 ay kullanacaktım

Kizlar ben 29 Nisan'da kimyasal yaşamıştım. 5 Mayıs'ta sokuldum. İki gündür başını yastiktan kaldıramıyorum çok yorgunum. Çok uykum var. İzmir'de sicaklar arttı ondan mı diyorum. Bilemedim. Bata 9 gün var. Testte çıkar mı? Folik kullansam mi yorgunluk için?

X