- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 33
Çok sağ ol canımm evet hatta keşke daha erken cekilseymisim dedim. Ama tabi her şeyde bir hayır var böyle olması gerekiyormuş. Önümüze bakacağız artıkCanım hakkında hayırlısı olsun belki önce laparoskopi yaparlar. İyi ki film çekilmişsin en azından sorun ortaya çıktı şimdi ona göre hareket edeceksiniz. Rast gelsin inşallah hayırlı haberlerle gel yarındualarımız seninle
Aydın'dayim canım ben. Valla cihazın nasıl olduğunu, özelliklerini hiç bilmiyorum. Bakalım yarın ne diyecek ondan sonra düşüneceğim gerisiniEski tip cihazlarda net sonuç alınamıyor. Cevat hocaya ben de attım sonuçlarımı 1960 ların tekniği ile çekilmiş kapalı da diyemiyorum açıkta dedi sen izmirde miydin bilmiyorum ama istanbuldaysan ona da bi film çekil mutlaka
Canım kazakistandaydın di mi? Çok üzüldüm kaybın için
Evet canımEski tip cihazlarda net sonuç alınamıyor. Cevat hocaya ben de attım sonuçlarımı 1960 ların tekniği ile çekilmiş kapalı da diyemiyorum açıkta dedi sen izmirde miydin bilmiyorum ama istanbuldaysan ona da bi film çekil mutlaka
Sizlerde durum nasil güzel haberler vardır inşallahEski tip cihazlarda net sonuç alınamıyor. Cevat hocaya ben de attım sonuçlarımı 1960 ların tekniği ile çekilmiş kapalı da diyemiyorum açıkta dedi sen izmirde miydin bilmiyorum ama istanbuldaysan ona da bi film çekil mutlaka
Canimm koyulasmis iyice, gozun aydinn insallah yarin kan testiylede guzel haberi alirsinnKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Hatırlamam mı canım hepinizi hatırlıyorumEvet canım
Kazakistandan. hatırladın sevindim :)
Ben hala denemeye devam ediyorum canım rahim filmimde sağ tüpüm biraz sıkıntılı çıktı açık mı yapışık mı çok net değil sol tüpe güvenip denemeye devam ediyorum işteSizlerde durum nasil güzel haberler vardır inşallah
Bu günleri bebeğinin kokusunu koklarken hatırlarsın inşallah canımHatırlamam mı canım hepinizi hatırlıyorum
Ben hala denemeye devam ediyorum canım rahim filmimde sağ tüpüm biraz sıkıntılı çıktı açık mı yapışık mı çok net değil sol tüpe güvenip denemeye devam ediyorum işte
Canim inan boyle dusunmemistim cok uzuldumÖzel bir hastanede kendi doktorum çekti canım. Bakalım ne diyecek ben daha kendime gelmemistim eşime söylemiş bunları. Yarın detaylı konuşacağız. Hayırlısı demekten tükendim ama hayırlısi....
Sağ ol canım benimCanim inan boyle dusunmemistim cok uzuldum. yani insallah ufak bi mudahaleyle acilir.. rabbim sifa versin..
Oh çok şükür. Gözün aydın tekrar. Darısı kalan kontrollere ve doğuma. Her şey, hep yolunda gitsin inşallahBeğendim beğendim, anası gibi minik ayak küçük suratpoposunu bile gördük çok şükür. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten Haha kız zevklerimiz aynıymış ya la ne kadar kaldı kuzu şimdi transfere
Nasıl sonuçlar? Başta insan bi yıkılıyor ama düzgün bir doktora daha danışın isterseniz. Size nasıl anlatıldığı da çok önemli. Zamanla insan o durumu kabullenip çözüme daha kolay adapte oluyor. Bizim süreç çok apar topar oldu ben sonradan idrak edebildim her şeyi. Ne zaman gelecek gibi görünüyor reglin? Devlette mi görüşmeye gideceksiniz? Devlette yaptıracan bile öngörüşmesi ücretsiz olan özelle de görüş bir fikir al. Kabullenme ve alışma sürecinde de yardımcı oluyor insana. Çok da merkez gezip kafa katıştırmaya da gerek yok da işte aklına iyice yatmadan tedaviye başlama diye diyorum canımTebrik ederim darısı başımıza inşallah@NealStreet bende tüpe hızlı bir dalış yapıyorum bu hafta içi adet olunca 2.günü doktorla görüşmeye gidicez. Eşimin sonuçları kötü geldi senin eşin gibi takviye kullanmasına rağmen değerler düşmüş
Sonuçları ekledim canım. Reglim bu hafta içi gelecek ve 2.gününe bulursam öngörüşme randevusu alıcam. Bizimde çok apar topar oldu ama bayadır kendimi tüpe hazırladığım için o gün bile başlayabilirim.Aslında devlet baya aklıma yatmıştı ama vakit az sayılar daha fazla düşmeden bunu yapmamız lazım.Bulunduğum şehirdeki Acıbadem hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Doktoru baya iyi diyorlar.Nasıl sonuçlar? Başta insan bi yıkılıyor ama düzgün bir doktora daha danışın isterseniz. Size nasıl anlatıldığı da çok önemli. Zamanla insan o durumu kabullenip çözüme daha kolay adapte oluyor. Bizim süreç çok apar topar oldu ben sonradan idrak edebildim her şeyi. Ne zaman gelecek gibi görünüyor reglin? Devlette mi görüşmeye gideceksiniz? Devlette yaptıracan bile öngörüşmesi ücretsiz olan özelle de görüş bir fikir al. Kabullenme ve alışma sürecinde de yardımcı oluyor insana. Çok da merkez gezip kafa katıştırmaya da gerek yok da işte aklına iyice yatmadan tedaviye başlama diye diyorum canım