Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım hakkında hayırlısı olsun belki önce laparoskopi yaparlar. İyi ki film çekilmişsin en azından sorun ortaya çıktı şimdi ona göre hareket edeceksiniz. Rast gelsin inşallah hayırlı haberlerle gel yarın 🙏 dualarımız seninle
Çok sağ ol canımm evet hatta keşke daha erken cekilseymisim dedim. Ama tabi her şeyde bir hayır var böyle olması gerekiyormuş. Önümüze bakacağız artık😊

Eski tip cihazlarda net sonuç alınamıyor. Cevat hocaya ben de attım sonuçlarımı 1960 ların tekniği ile çekilmiş kapalı da diyemiyorum açıkta dedi sen izmirde miydin bilmiyorum ama istanbuldaysan ona da bi film çekil mutlaka

Canım kazakistandaydın di mi? Çok üzüldüm kaybın için 😔
Aydın'dayim canım ben. Valla cihazın nasıl olduğunu, özelliklerini hiç bilmiyorum. Bakalım yarın ne diyecek ondan sonra düşüneceğim gerisini😊

Eski tip cihazlarda net sonuç alınamıyor. Cevat hocaya ben de attım sonuçlarımı 1960 ların tekniği ile çekilmiş kapalı da diyemiyorum açıkta dedi sen izmirde miydin bilmiyorum ama istanbuldaysan ona da bi film çekil mutlaka

Evet canım
Kazakistandan. hatırladın sevindim :)

Sizlerde durum nasil güzel haberler vardır inşallah

Bugün doktor kontrolundeydim. Test sonucu
Gardnerella (Bakteriyel vajinoz) teşhisi kondu. Hamilelige engel oluyormuş. 2 farklı fitil verdi biri neo penotran biri estriol succinate. Bu ikisini 40 dakika aralıkla kullana bilir miyim ? Bu fitillerden haberiniz var mı arkadaşlar

Yalnış kelimeler kullanırsam özür dilerim
Türk dili kendi dilim değil ama öyle seviyorum .

Evet canım
Kazakistandan. hatırladın sevindim :)
Hatırlamam mı canım hepinizi hatırlıyorum 💛
Sizlerde durum nasil güzel haberler vardır inşallah
Ben hala denemeye devam ediyorum canım rahim filmimde sağ tüpüm biraz sıkıntılı çıktı açık mı yapışık mı çok net değil sol tüpe güvenip denemeye devam ediyorum işte

Hatırlamam mı canım hepinizi hatırlıyorum 💛

Ben hala denemeye devam ediyorum canım rahim filmimde sağ tüpüm biraz sıkıntılı çıktı açık mı yapışık mı çok net değil sol tüpe güvenip denemeye devam ediyorum işte
Bu günleri bebeğinin kokusunu koklarken hatırlarsın inşallah canım

Özel bir hastanede kendi doktorum çekti canım. Bakalım ne diyecek ben daha kendime gelmemistim eşime söylemiş bunları. Yarın detaylı konuşacağız. Hayırlısı demekten tükendim ama hayırlısi....
Canim inan boyle dusunmemistim cok uzuldum😪😪. yani insallah ufak bi mudahaleyle acilir.. rabbim sifa versin..🤲

Kızlar geçen gün canlı yayın vardı ben kaçırmışım biraz önce izledim.Beilgi amaçlı vakti olanın izlemesini öneririm.

Beğendim beğendim, anası gibi minik ayak küçük surat 😍 poposunu bile gördük çok şükür. Çok değişik bir duyguymuş gerçekten ❤️ Haha kız zevklerimiz aynıymış ya la 😃😃 ne kadar kaldı kuzu şimdi transfere
Oh çok şükür. Gözün aydın tekrar. Darısı kalan kontrollere ve doğuma. Her şey, hep yolunda gitsin inşallah
Olum buna zevklerimiz aynıymış denemez. Salon bayağı aynı gibi. Senin koltuk rengi
bizim koltuk yastıklarımızla aynı. Onu çekemedim 😃 Cuma rahim kalınlığı kontrolü var, duruma göre karar verecekmiş bakalım beklemedeyiz

Tebrik ederim darısı başımıza inşallah 🤲🏻 @NealStreet bende tüpe hızlı bir dalış yapıyorum bu hafta içi adet olunca 2.günü doktorla görüşmeye gidicez. Eşimin sonuçları kötü geldi senin eşin gibi takviye kullanmasına rağmen değerler düşmüş 😔
Nasıl sonuçlar? Başta insan bi yıkılıyor ama düzgün bir doktora daha danışın isterseniz. Size nasıl anlatıldığı da çok önemli. Zamanla insan o durumu kabullenip çözüme daha kolay adapte oluyor. Bizim süreç çok apar topar oldu ben sonradan idrak edebildim her şeyi. Ne zaman gelecek gibi görünüyor reglin? Devlette mi görüşmeye gideceksiniz? Devlette yaptıracan bile öngörüşmesi ücretsiz olan özelle de görüş bir fikir al. Kabullenme ve alışma sürecinde de yardımcı oluyor insana. Çok da merkez gezip kafa katıştırmaya da gerek yok da işte aklına iyice yatmadan tedaviye başlama diye diyorum canım

Nasıl sonuçlar? Başta insan bi yıkılıyor ama düzgün bir doktora daha danışın isterseniz. Size nasıl anlatıldığı da çok önemli. Zamanla insan o durumu kabullenip çözüme daha kolay adapte oluyor. Bizim süreç çok apar topar oldu ben sonradan idrak edebildim her şeyi. Ne zaman gelecek gibi görünüyor reglin? Devlette mi görüşmeye gideceksiniz? Devlette yaptıracan bile öngörüşmesi ücretsiz olan özelle de görüş bir fikir al. Kabullenme ve alışma sürecinde de yardımcı oluyor insana. Çok da merkez gezip kafa katıştırmaya da gerek yok da işte aklına iyice yatmadan tedaviye başlama diye diyorum canım
Sonuçları ekledim canım. Reglim bu hafta içi gelecek ve 2.gününe bulursam öngörüşme randevusu alıcam. Bizimde çok apar topar oldu ama bayadır kendimi tüpe hazırladığım için o gün bile başlayabilirim.Aslında devlet baya aklıma yatmıştı ama vakit az sayılar daha fazla düşmeden bunu yapmamız lazım.Bulunduğum şehirdeki Acıbadem hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Doktoru baya iyi diyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20210525-104645_OneDrive.jpg
    Screenshot_20210525-104645_OneDrive.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar🙋‍♀️
Bata 8 gün var ama bütün adet belirtilerim başladı..2-3 gündür bel ağrımda var ama ilk değil kimi aylar onuda yaşıyorum adetten önce..
Sanki birgün hamile kalırsam hissedicekmişim gibi geliyo ve ben bu zamana kadar bu ay da dahil hiç hissetmedim😔 sanırım bu ay da olmadı..ama ümitliyim elbet olucak🤲🏻

X