1 senedir ikinci için uğraşıyoruz canım. Hakkımızda hayırlısı olsun aslında bir hobi bulmak en iyisi çünkü gün saydikca kafayı yiycem bendeMerhaba canım, ne kadar süredir istiyordun?
Ben akışına bıraktım canım aslında odak noktamdan çıkardım diyebilirim, şuan başka gündemler yaratıyorum kendimeO yüzden buralarda da çok aktif değilim günde 1-2 defa bakıyorum topikte bi gelişme var mı tabloyu güncel tutalım diye, öyle işte
inşallahhh canımmmmSenin ve nana nın sonuçlarını bekliyorum her an sorma yaher gün girip okuyorum dualarım sizinle canlarım İnşaAllah yarabbim İnşaAllah oldu sizinde
İns herşey yolunda gider. Moralini yuksek tutmaya bak. Biraz yürüyüş, egzersiz ne bilim keyif verecek bir yiyecek ile geçir gününü.Kızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldımdua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı
Allahtan firmamız açıldı da çalışıyorum yoksa daha beter kafaya takardım evde canımİns herşey yolunda gider. Moralini yuksek tutmaya bak. Biraz yürüyüş, egzersiz ne bilim keyif verecek bir yiyecek ile geçir gününü.
Aynen öyle bende öğrenince nedense tuaf oldum. Hep kötü düşündüm oylede oldu.Allahtan firmamız açıldı da çalışıyorum yoksa daha beter kafaya takardım evde canım
Ahahaha kız 3 ay yasak, korunmamız gerekiyor çünkü yapılan iğnelerin kötü etkileri olurmuş bebeğe. Ama ilkel yöntemlerle korunursan başına gelecek belli10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz
Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla
Ya bırak şindiEtiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorumYüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?
Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın
@Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun
Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruzSıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?
Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?
Bende kullanmistim klomen gecikmemistii aslindaa zaten reglim benim 35 gunde olur net 3t gune kadar normal diyebenim klomenden 2 kere gecikmişti biri 10 gün diğeri 14 gün..hatta geçen ay da 2 defa arka arkaya regl oldum. Doktorum çok normal dedi..
11 gun oldu bugun bilmiyorum kafam cok karisik10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz
Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla
Ya bırak şindiEtiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorumYüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?
Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın
@Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun
Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruzSıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?
Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?
Caniim bende busabah yaptimm ayni senin gibi kipkirmizii
İyi düşün canım. Sen şimdi kafaya takıyorsun diye öyle rüyalar görüyorsundur. Ben iki kaybımda da çamurlu yollarda yürüyordum ve üstüm başım çamur oluyordu (rüyalarda). İki kez bu rüyayı görüp, 1-2 güne kayıplarımı yaşadım, hiç şaşmadı. Hatta rüya tabirlerine bir bakmıştım hamileyseniz bebeğinizi kaybedeceksiniz yazıyordu şaka gibiKızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldımdua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı
Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz:)Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.
Olacak ama olamıyor gibiydim, o huzursuzluk, hafif ağrı, mide bulantısı hali vardı.
Aynen öyleydi, ben de ha oldu ha olcak diye bekliyodum öyle diyim. Hatta lekelenmem olmuştu, heh geliyo dedim meğer yerleşme kanamasıymış.Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz:)
Hani tam söküleceği zaman rahimde, alt kasıklarda hissederiz ya aktı akacak gibi, öyle miydi?
Evet gördüm cokk silik, hatta pembemsi bile değil di mi? Adetten kaç gün önce idi?
1 gün önceydi ama şimdi kahverengi akıntı geldi bı iki damla oluyorum sanirim regl gününde yerleşme olucagını sanmıyorumEvet gördüm cokk silik, hatta pembemsi bile değil di mi? Adetten kaç gün önce idi?
Canım benim bugün regl günüm kahverengi akıntı geldi bilmiyorum kanamaya döner mi yerleşme olur mu regl günü
İnşaAllah psikolojiktir kuzum ya normalde haftaya çağırdı doktor ben korkudan yarına aldım randevuİyi düşün canım. Sen şimdi kafaya takıyorsun diye öyle rüyalar görüyorsundur. Ben iki kaybımda da çamurlu yollarda yürüyordum ve üstüm başım çamur oluyordu (rüyalarda). İki kez bu rüyayı görüp, 1-2 güne kayıplarımı yaşadım, hiç şaşmadı. Hatta rüya tabirlerine bir bakmıştım hamileyseniz bebeğinizi kaybedeceksiniz yazıyordu şaka gibişimdi adetim bir gün gecikse(bebek işine ara vermemize rağmen), psikolojik olarak acaba hamilemiyim deyip, gecesi yine aynı rüyayı görüyorum. Hep psikolojik.
iyiyiz canım sıkıntı yok çok şükür, sağol