Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
çok pimpiriklenmeye gerek yok yiyecek ekmeği varsa o bebek her türlü tutunuyor o rahime. benim babannem çocuklarını tarlada çapa yaparken doğurmuş hep 9 ay fiilen de her işi yapmış.
Kesinlikle canım,daldım çayı mevlam kayıra artık,eşim diyor o kadar tedavi gördün az dikkat et,dedim nenem tarlalarda çalışmış tarladan gelip doğurmuş.

Bende aynı durumdayım şuan nedenini bulabildinizmi acaba

Batı 2 haziran olan kimler var, kimlerle batdaşım bu ay Bugün yumurtlama günüm, adetim o kadar düzensiz ki yumurtlamadan sonraki 14. Günü bat sayabiliyorum ancak

Hala var. Tahlillerde de bişey çıkmıyo. Çok su içtiğimde kayboluyo, günde bir litre içersem çoğalıyo.
Ve benimde öyle canım çıldırdım iyice su çok içerim aşırı bazen içmiyorum fazla diye hemen birşeyler oluyor. Hiç önceden su içmezdim bunu yaşamazdım suya alıştım ne zaman bıraksam artış oluyor. Doktora gidiyorum hep normal diyorlar su iç diyor kimisi ramazanda çok sıkıntı çektim içemedim diye. Kaşıntı vesaire yok. Seninki nasıl gelişi? Benimki 2 aydır böyle bu ay ıslaklık oluyor günlük pedim sürekli bazn hiç yok gibi aslında görünürde pedimde yok o hissiyat kadar. Arada sarımsı yine. Doktora gitmeme var tekrar danışacağım. birşey yapmanı önerdi mi doktorun acaba?

Reactions: niw
Benimki hamilelikle beraber oldu, normalde hiç enfeksiyon için ilaç bile kullanmış biri değilim hayatım boyunca.
Hamilelikten dolayı günde 5 kere gidiyosam 8 oldu mesela. Ama öyle kaşıntı, yanma filan hiç olmadı. Geçen ay tahlil verdim o da temiz çıktı, bir dahaki kontrolde yine veririm muhtemelen. O akıntı bende de var ama doktora gidiyorum, amniyon sıvısına bakıyor, normal diyor. Bir sızıntı olsa fark edilebilir diye düşünüyorum.
Çocuk doğduktan sonra bile böyle sürekli tetikte olmayı buluttan nem kapmayı nasıl bırakıcam bilmiyorum. Bu gebelikle beraber bende bayağı bayağı yeni huylar oldu bu şekilde.

venaturanın var birde acaba hangisi iyii

Bakalım bu ay kahramanlarımız ne gibi sürprizler bekliyor

Kaç aydır istiyordun?
Pek beklemiyorum ya neyse..bizde 15 aydır deniyoruz ordanda aynıyız ama sen bi defa kimyasal yaşadın o iyi bişe hamile kalabiliyorsun mesela, ben hiç hamile kalmadım umudum da azalıyor her geçen ay.. bu arada yumurta akıntım devam ediyor sanırım bugünde yumurtlama devam edicek acaba bigün daha sarkar mı adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…