Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Biliyorum kuzum daha transferin olmadığını iyi hadi senin 10 ay olsun
10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz
Hadi bakalım sürecin güzel ilerlesin.. mutlu haberlere az kaldı az
Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla
seni etiketlicektim bende tam. aa çok iyi rahim kalınlığının tamamsa koyacaklar bebişi ozamannn. rahmine güveniyorum
Ya bırak şindi Etiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorum Yüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?

Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın
Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun

Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruz Sıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?
Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?

Evet canım çatlama zamanına göre ya yarın yada cuma regli olmam lazım. Eğer olmazsam cuma akşamdan yazlığa gıdıcez haftasonu için o yuzden orda test yapmam pazartesiye kadar beklerim gelmezse doktorda 24ünü beklıcez demişti zaten regli olmazsam. Pazartesi sabah idrar testi yaparım yada sabah erkenden kan veririm bilmiyorum hele bi gelmesinde
Ben seni hamile sayıyorum artık çoğu gitti azı kaldı

Hanımlar adet sökülecek gibi belirtisi olupda (kasık ağrısı değil, sökülme hissi) hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Bat yarın böyle belirtim var.

Hanımlar adet sökülecek gibi belirtisi olupda (kasık ağrısı değil, sökülme hissi) hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Bat yarın böyle belirtim var.
Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.
Olacak ama olamıyor gibiydim, o huzursuzluk, hafif ağrı, mide bulantısı hali vardı.

Evet canım bende her gittiğim kurumda barkot numarasının fotoğrafını çekerim.Hatırlattığın için teşekkür ederim.

Kızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı

İyi düşün iyi olsun.. bilinç altın sana oyun oynuyordur, Rabbim korktuğuna uğratmasın

Canmm içini ferah tut geçmişi Bırak herşey yolunda Allah'ın izniyle. Bilinç altın sana oyun oynuyor kannma :)) dualarımız seninle. Sende bana dua et yarın yada cuma regli günü

Canmm içini ferah tut geçmişi Bırak herşey yolunda Allah'ın izniyle. Bilinç altın sana oyun oynuyor kannma :)) dualarımız seninle. Sende bana dua et yarın yada cuma regli günü
Senin ve nana nın sonuçlarını bekliyorum her an sorma ya her gün girip okuyorum dualarım sizinle canlarım İnşaAllah yarabbim İnşaAllah oldu sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…