Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
1 senedir ikinci için uğraşıyoruz canım. Hakkımızda hayırlısı olsun aslında bir hobi bulmak en iyisi çünkü gün saydikca kafayı yiycem bende :KK43:
amin canım inşallah, hobi bulmaktan ziyade hayatıma devam etmeye karar verdim aslında, tek odak noktamın bu olması beni inanılmaz yıpratıyordu. şimdi sürekli bi uğraşım var gündüz zaten işteyim akşam evde zaten iş bitmiyor, dizi film, arkadaşlarla goy goy derken bu mevzuyu daha minimalist düşünmeye başladım. bana çok iyi geldi. 15 aydır bu sürecin içindeyim belki önümde bi 15 ay daha var bilemiyorum o yüzden senelerimi bu fikre saplanmış şekilde geçirmek istemediğime karar verdim ve önüme bakıyorum.

Kaç gün kaldı ki regliye canmm
Yatın regli olmam lazım,ama transfer olduğu için hamiş olma ihtimalim yüksek.
Senin ve nana nın sonuçlarını bekliyorum her an sorma ya 😃 her gün girip okuyorum dualarım sizinle canlarım İnşaAllah yarabbim İnşaAllah oldu sizinde 🤲🌺❤️
Sap canım benim,Allah razı olsun🤲🏻
M minik mucize92 daha önce yaşadığın olumsuz tecrübeler seni panik yapıyor canım ilaç desteği de alamıyorsun iyice tavan yapıyor anksiyeteler. içini ferah tut allahın izni ile yolunda gidecek her şey sen önlemini aldın iğnelerini oluyorsun ilacını içiyorsun, tedbir bizden takdir allahtan.
Çok doğru diyorsun canım,ben transfer sonrası hiç dikkat etmiyorum desem yeridir.Bugün eşinle kahvaltı yaparken bireylerden bahsediyorum dikkat etmek gerekiyormuş hamileyken eşim diyor kim kim dikkat ediyormuş.Bende saf saf diyorum ki hamile adaylarının ,sen dikkat edenler grubunda değilsin güzelim bana bunları anlatma🙈Süpürgemi yaptım baklava mı sarmamamı yaptım ,Yaaa aslında dusununce çok saçma şeyler yaptım.🤦🏻‍♀️Önceki hamileliklerimde hep dinlenme modunda çok dikkatli titiz davrandım elde var sıfır,bu seferde çok saldım.Dedim Allah'ın takdirine kaldı artık herşey ,o kadar sıkıntı tedaviler stres yeter dedim.Hatta bugün 10.000 afımdan fazla yürümüşüm farklı zamanlarda

Merhaba hsg filmim sonrası bir tüpümün hidrosalpenks bir tüpümün de tıkalı olduğunu, ihtimal olarak onda da hidrosalpenks olacağını öğrendim. Şok oldum tabiki çok ağladım çok üzüldüm. Tek çare tüp bebek ve onu da etkilememesi için laparoskopi olmam gerekiyormuş. Tüplerim kıskaçlanacsk ya da alınacak. Fakat sanomed doktoru cevat bayrak hocaya görüntüleri gönderdim kendisi hsg nin eski teknoloji ile çekildiğini, verilen ilacın damarlara yayılması sebebiyle sağlıklı bir görüntü oluşturmamış olduğunu, sağ tüpümün tıkalı olabileceğini fakat et bir şekilde sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Ama doktorum ısrarla ikisi de tıkalı diyor. Cevat hocaya gitmeyi düşünüyorum. Aranızda ilk hsg sonrası cevat hocada farklı somuç alan oldu mu? Hsg min hatalı çıkması ya da eski teknoloji sebebiyle doğruyu göstermemesi gibi bir durum var mı? Laparoskopi de bile açılmayan tüpleri cevat hoca selektif ile açtığını okudum. Tecrübeniz varsa yardımcı olur musunuz

Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.
Olacak ama olamıyor gibiydim, o huzursuzluk, hafif ağrı, mide bulantısı hali vardı.
Sende merak ettiğim birşey var canım 🙈İnşallah doğru hatırlıyorumdur hani akıntın olurdu enfeksiyon değilde sürekli bulunurdu o hala var mı sende? 🙈

• Beğen
Reactions: niw
M minik mucize92 daha önce yaşadığın olumsuz tecrübeler seni panik yapıyor canım ilaç desteği de alamıyorsun iyice tavan yapıyor anksiyeteler. içini ferah tut allahın izni ile yolunda gidecek her şey sen önlemini aldın iğnelerini oluyorsun ilacını içiyorsun, tedbir bizden takdir allahtan.
Haklısın kuzum bu arada bir önceki yazına bayıldım ne güzel yazmışsın kendini kafanı rahatlatmışsın çok sevindim çiçeğim ya ❤️🌺

Çok doğru diyorsun canım,ben transfer sonrası hiç dikkat etmiyorum desem yeridir.Bugün eşinle kahvaltı yaparken bireylerden bahsediyorum dikkat etmek gerekiyormuş hamileyken eşim diyor kim kim dikkat ediyormuş.Bende saf saf diyorum ki hamile adaylarının ,sen dikkat edenler grubunda değilsin güzelim bana bunları anlatma🙈Süpürgemi yaptım baklava mı sarmamamı yaptım ,Yaaa aslında dusununce çok saçma şeyler yaptım.🤦🏻‍♀️Önceki hamileliklerimde hep dinlenme modunda çok dikkatli titiz davrandım elde var sıfır,bu seferde çok saldım.Dedim Allah'ın takdirine kaldı artık herşey ,o kadar sıkıntı tedaviler stres yeter dedim.Hatta bugün 10.000 afımdan fazla yürümüşüm farklı zamanlarda
Hey MaşaAllah 😃 helal sana yürü kız 😃❤️

Merhaba hsg filmim sonrası bir tüpümün hidrosalpenks bir tüpümün de tıkalı olduğunu, ihtimal olarak onda da hidrosalpenks olacağını öğrendim. Şok oldum tabiki çok ağladım çok üzüldüm. Tek çare tüp bebek ve onu da etkilememesi için laparoskopi olmam gerekiyormuş. Tüplerim kıskaçlanacsk ya da alınacak. Fakat sanomed doktoru cevat bayrak hocaya görüntüleri gönderdim kendisi hsg nin eski teknoloji ile çekildiğini, verilen ilacın damarlara yayılması sebebiyle sağlıklı bir görüntü oluşturmamış olduğunu, sağ tüpümün tıkalı olabileceğini fakat et bir şekilde sol tüpümün açık olduğunu söyledi. Ama doktorum ısrarla ikisi de tıkalı diyor. Cevat hocaya gitmeyi düşünüyorum. Aranızda ilk hsg sonrası cevat hocada farklı somuç alan oldu mu? Hsg min hatalı çıkması ya da eski teknoloji sebebiyle doğruyu göstermemesi gibi bir durum var mı? Laparoskopi de bile açılmayan tüpleri cevat hoca selektif ile açtığını okudum. Tecrübeniz varsa yardımcı olur musunuz
Ben rahim filmimi orada çekildim cevat hocada çok bilgili biri gerçekten canım

Yoo regl gününde de yerleşme oluyor. Devamı gelecek mi ona bakmalı.
Gelişme olursa haber ver. Inş yerleşmedir o.
Henüz devamı yok kahverengi geliyor kanamaya dönmezse sabah kan tahlili veririm bir de regl sancısı çekiyorum ben regl sancım da yok henüz 3 saattir azar azar kahverengi geliyor

• Beğen
çok pimpiriklenmeye gerek yok yiyecek ekmeği varsa o bebek her türlü tutunuyor o rahime. benim babannem çocuklarını tarlada çapa yaparken doğurmuş hep 9 ay fiilen de her işi yapmış.

konulan tanı ciddi bir tanı laporoskopiden önce iyi teknolojik bir alet ile tekrar film çekil mutlaka.

Yarın güzelll haberlerle gel canımmm inşallah bebişim seninledir

Sende merak ettiğim birşey var canım 🙈İnşallah doğru hatırlıyorumdur hani akıntın olurdu enfeksiyon değilde sürekli bulunurdu o hala var mı sende? 🙈
Hala var. Tahlillerde de bişey çıkmıyo. Çok su içtiğimde kayboluyo, günde bir litre içersem çoğalıyo.

• Beğen
Hayirlisi olsun canimm😊
16214414193492965046924701999141.jpg

Sabah yapmıştım tabi idrar dağılmış ama şimdi kahverengi kanla karışık akıntı geliyor koyu regl oluyorum sanırım

• Beğen
Reactions: Jou
X