Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bu topikte var mı bulurum varsa

minseo merhaba canım ben normalde sohrabin topikte takılıyorum ama sana da bat yazdırmak istiyorum şans getirir inşallah. Bat 29 Mayıs:) 14 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum inşallah faydası olur da tutunur miniğim ve bu sefer sağlıkla ilerler. Sen nasılsın bu arada takip edemedim süreç nasıl gidiyor

Bu topikte var mı bulurum varsa
Ben buldum çok mesajım yoktu son zamanlarda. Umarım faydası olur.
Bu mesaja tıklayıp görebilirsiniz herhalde

Herr sey yolunca gitsin insallah

Merhaba canım, ne kadar süredir istiyordun?

Ben akışına bıraktım canım aslında odak noktamdan çıkardım diyebilirim, şuan başka gündemler yaratıyorum kendime O yüzden buralarda da çok aktif değilim günde 1-2 defa bakıyorum topikte bi gelişme var mı tabloyu güncel tutalım diye, öyle işte

Günaydın
Kızçeler bende henüz bir belirti yok.Normalde 10:30 ile 12:30 saatleri arasından uyanan ben 3 gündür sabah 6:30 uyanıyorum.Gün içinde de bir kere dahi uyuyamıyorum.Eğer gebelik varsa bu çocuk babasına çektiBen uyumayı çok severim eşim sevmez.Hafta sonu bile 8 de uyanır ama beni saatim dolana kadar uyandırmazşeytan diyor tam karşımda şifoniyerin çekmecesi de test var kalk yapEğer babasına çekerse uykular haram oldu bak zalim geceler geceler şarkısı bana gelsin

Doğru topiktesin Hoşgeldin,burası pozitif enerjili, efsunlu ,bol totemli bir topik içerir bilginize...

Kaç gün kaldı ki regliye canmm

Kaç gün kaldı ki regliye canmm
Canım 11 Mayıs'ta transferim yapıldı.bugün 9.günüm yarın sağlık ocağında kan vereceğim.12.günü teste çağırdılar ama hafta sonu girdiği ve aile hekimimiz izinli olduğu için yarın kan verip aradaki süreçte kan değerlerim artacak mı ona bakacağız.

Yapma test bekle ozaman hayırlı güzel sonuclar Al inşallah

Bende aa bugün salıydı nealstreet naptı acaba diye bakmaya geldim. Yeni ilaçlar hayırlı olsun süreç çok güzel ilerler inşallah
Sağ ol canım. İnşallah hayırlısıyla
@NealStreet kuzum hadi hayırlısı olsun İnşaAllah çok güzel ilerlesin bu yolculuk su gibi ilerlesin bebiş sana çok sıkı tutunsun İnşaAllah
Amin sağ ol mucizecim. Daha transfere var ama bakalım inşallah her şey yolunda gider
10 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer, hadi bakalım hayırlısı :))))
Sorma, ne zaman geleceği belirsiz olan regli bekledikten sonra bu kolay gibi geliyor. Hiç geçmiyor gibiydi regli beklerken
Herr sey yolunca gitsin insallah
Amin canım inşallah Sağ olasın

Canım aklında olsun sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor normalde sonuçlar. Ama barkod numarası alırsan o ilin halk sağlığı müdürlüğü sayfasında aile hekimi sonuçları diye baktığında aynı gün içinde veya akşam öğrenebilirsin sonucunu. Hadi hayırlısı inşallah yarın güzel haberlerle gel

Rica ederim. 3 4 gün var orada. Ben orada hiç çizgi göremiyorum mesela
O kadar hafif, silik ki gözlerim şaşı oldu bakarken:)
Adetime iki gün varken yaptım çıkmadı. Sökülme hissidir var, Inş olmam.

Burda okudun mu hiç adetin önceki gün bile çıkmayıp adet günü çıkan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…