Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Biliyorum kuzum daha transferin olmadığını iyi hadi senin 10 ay olsun 😄
10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz 😁
Hadi bakalım sürecin güzel ilerlesin.. mutlu haberlere az kaldı az❤️
Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla 😍
seni etiketlicektim bende tam. aa çok iyi rahim kalınlığının tamamsa koyacaklar bebişi ozamannn. rahmine güveniyorum :KK70:
Ya bırak şindi 😒 Etiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorum 🤣 Yüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?

Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın:anneadayı::KK28:
Falefiz03 Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun

En heyecanlı bekleyiş başlamış artık ❤️ hadi hayırlısı tatlım. O kadar dalga geçtik ya Allah başıma verecek heralde, yanlışlıkla hamile kalmış olabilirim 🙈😂😂 şaka bi yana da, yanlışlıkla bişey oldu, şimdi çok korkuyorum hamile kalırım diye.
Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruz 😁 Sıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?
aaayyy hadi hayırlısı olsun canım benimm yaaa benimde reglim gecikti 10gün dün test yaptım amaa T harfinde kıpkırmızı renk vardıı sence ne olabilirr olabilirmi acabaa 1 hafta daha bekleyim gidicem kan testi etmeye

Eki Görüntüle 2851800 Eki Görüntüle 2851801
Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?

10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz 😁

Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla 😍

Ya bırak şindi 😒 Etiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorum 🤣 Yüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?

Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın:anneadayı::KK28:
Falefiz03 Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun

Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruz 😁 Sıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?

Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?
Evet canım çatlama zamanına göre ya yarın yada cuma regli olmam lazım. Eğer olmazsam cuma akşamdan yazlığa gıdıcez haftasonu için o yuzden orda test yapmam pazartesiye kadar beklerim gelmezse🤭😃 doktorda 24ünü beklıcez demişti zaten regli olmazsam. Pazartesi sabah idrar testi yaparım yada sabah erkenden kan veririm bilmiyorum hele bi gelmesinde 😃😃
Ben seni hamile sayıyorum artık çoğu gitti azı kaldı😃

Hanımlar adet sökülecek gibi belirtisi olupda (kasık ağrısı değil, sökülme hissi) hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Bat yarın böyle belirtim var.

Varsa atar mısın testini.o gölge çizgi olanı. O kaç gün önceydi,
IMG_20210512_211306.jpg

Hanımlar adet sökülecek gibi belirtisi olupda (kasık ağrısı değil, sökülme hissi) hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Bat yarın böyle belirtim var.
Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.
Olacak ama olamıyor gibiydim, o huzursuzluk, hafif ağrı, mide bulantısı hali vardı.

Canım aklında olsun sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor normalde sonuçlar. Ama barkod numarası alırsan o ilin halk sağlığı müdürlüğü sayfasında aile hekimi sonuçları diye baktığında aynı gün içinde veya akşam öğrenebilirsin sonucunu. Hadi hayırlısı inşallah yarın güzel haberlerle gel 🤗🤗
Evet canım bende her gittiğim kurumda barkot numarasının fotoğrafını çekerim.Hatırlattığın için teşekkür ederim.

Kızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım 😞 dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı 😞

Kızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım 😞 dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı 😞
İyi düşün iyi olsun.. bilinç altın sana oyun oynuyordur, Rabbim korktuğuna uğratmasın

Kızlar nasılsınız
Canmm içini ferah tut geçmişi Bırak herşey yolunda Allah'ın izniyle. Bilinç altın sana oyun oynuyor kannma :)) dualarımız seninle. Sende bana dua et yarın yada cuma regli günü

Canmm içini ferah tut geçmişi Bırak herşey yolunda Allah'ın izniyle. Bilinç altın sana oyun oynuyor kannma :)) dualarımız seninle. Sende bana dua et yarın yada cuma regli günü
Senin ve nana nın sonuçlarını bekliyorum her an sorma ya 😃 her gün girip okuyorum dualarım sizinle canlarım İnşaAllah yarabbim İnşaAllah oldu sizinde 🤲🌺❤️

X