- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Bende gördüm canım, inş pozitiftir.İlk idrarla yaptim canım bata 1 kala
Bir gün kala böyle, daha önce yaptın mı?
Ben iki gün kala yaptım negatifti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm canım, inş pozitiftir.İlk idrarla yaptim canım bata 1 kala
10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruzBiliyorum kuzum daha transferin olmadığını iyi hadi senin 10 ay olsun
Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıylaHadi bakalım sürecin güzel ilerlesin.. mutlu haberlere az kaldı az
Ya bırak şindi Etiketleyecekmişmiş.seni etiketlicektim bende tam. aa çok iyi rahim kalınlığının tamamsa koyacaklar bebişi ozamannn. rahmine güveniyorum
Amin inşallah canım sağ ol.En heyecanlı bekleyiş başlamış artık hadi hayırlısı tatlım. O kadar dalga geçtik ya Allah başıma verecek heralde, yanlışlıkla hamile kalmış olabilirim şaka bi yana da, yanlışlıkla bişey oldu, şimdi çok korkuyorum hamile kalırım diye.
Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?aaayyy hadi hayırlısı olsun canım benimm yaaa benimde reglim gecikti 10gün dün test yaptım amaa T harfinde kıpkırmızı renk vardıı sence ne olabilirr olabilirmi acabaa 1 hafta daha bekleyim gidicem kan testi etmeye
Eki Görüntüle 2851800 Eki Görüntüle 2851801
Yaptım daha gölge çizgi vardıBende gördüm canım, inş pozitiftir.
Bir gün kala böyle, daha önce yaptın mı?
Ben iki gün kala yaptım negatifti.
Evet canım çatlama zamanına göre ya yarın yada cuma regli olmam lazım. Eğer olmazsam cuma akşamdan yazlığa gıdıcez haftasonu için o yuzden orda test yapmam pazartesiye kadar beklerim gelmezse doktorda 24ünü beklıcez demişti zaten regli olmazsam. Pazartesi sabah idrar testi yaparım yada sabah erkenden kan veririm bilmiyorum hele bi gelmesinde10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz
Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla
Ya bırak şindi Etiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorum Yüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?
Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın
Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun
Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruz Sıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?
Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?
Böyle bir yeren elde ne güzel:) çoğu anlamaz mesela.Canım solda bu erkek diyolar nuba göre Ama sen biraz daha büyükken at bana daha iyi anlarım Maşallahhhh kuzuma
Varsa atar mısın testini.o gölge çizgi olanı. O kaç gün önceydi,Yaptım daha gölge çizgi vardı
Mutlaka vardır inşallah olmazsınız diyelim bence kan en garantisiO kadar hafif, silik ki gözlerim şaşı oldu bakarken:)
Adetime iki gün varken yaptım çıkmadı. Sökülme hissidir var, Inş olmam.
Burda okudun mu hiç adetin önceki gün bile çıkmayıp adet günü çıkan?
Sökülme belirtisi olunca umutlar haliyle azalıyor. Hayırlısı artık.Mutlaka vardır inşallah olmazsınız diyelim bence kan en garantisi
BakayımVarsa atar mısın testini.o gölge çizgi olanı. O kaç gün önceydi,
Varsa atar mısın testini.o gölge çizgi olanı. O kaç gün önceydi,
Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.Hanımlar adet sökülecek gibi belirtisi olupda (kasık ağrısı değil, sökülme hissi) hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Bat yarın böyle belirtim var.
O huzursuzluk bugün bende de var işte .Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.
Olacak ama olamıyor gibiydim, o huzursuzluk, hafif ağrı, mide bulantısı hali vardı.
Evet canım bende her gittiğim kurumda barkot numarasının fotoğrafını çekerim.Hatırlattığın için teşekkür ederim.Canım aklında olsun sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor normalde sonuçlar. Ama barkod numarası alırsan o ilin halk sağlığı müdürlüğü sayfasında aile hekimi sonuçları diye baktığında aynı gün içinde veya akşam öğrenebilirsin sonucunu. Hadi hayırlısı inşallah yarın güzel haberlerle gel
Test yaptin mi hic ? Az kalmis testte cikar...merhaba benimde bat cuma günü 7 aydır deniyoruz bir türlü olmadı inofolic kullanıyorum pco görünümü var rahimde umarım bu ay tutmuştur artık
İyi düşün iyi olsun.. bilinç altın sana oyun oynuyordur, Rabbim korktuğuna uğratmasınKızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı
Allah razı olsun kuzum amin İnşaAllahİyi düşün iyi olsun.. bilinç altın sana oyun oynuyordur, Rabbim korktuğuna uğratmasın
Canmm içini ferah tut geçmişi Bırak herşey yolunda Allah'ın izniyle. Bilinç altın sana oyun oynuyor kannma :)) dualarımız seninle. Sende bana dua et yarın yada cuma regli günüKızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı
Senin ve nana nın sonuçlarını bekliyorum her an sorma ya her gün girip okuyorum dualarım sizinle canlarım İnşaAllah yarabbim İnşaAllah oldu sizindeCanmm içini ferah tut geçmişi Bırak herşey yolunda Allah'ın izniyle. Bilinç altın sana oyun oynuyor kannma :)) dualarımız seninle. Sende bana dua et yarın yada cuma regli günü