Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasınHelloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
Var mı yok mu tabi bişey diyemem ama, ben reglden bir gün önce test yaptığımda çıkmamıştı.Olsa çıkar be kuzum hayali bile bi şeyler olur sonuçta regl ye 3 gün kaldı hatta regl günü saymazsak 2 gün..
En heyecanlı bekleyiş başlamış artıkHelloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
aaayyy hadi hayırlısı olsun canım benimm yaaa benimde reglim gecikti 10gün dün test yaptım amaa T harfinde kıpkırmızı renk vardıı sence ne olabilirr olabilirmi acabaa 1 hafta daha bekleyim gidicem kan testi etmeyeHelloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
2 yıl diye duymuştumKızlar rahim filminin geçerlilik süresi ne kadar??
kıpkırmızı olan kontrol de şu diğerinde ıkıncı resımde benmı sılık cızgı goruyorum tam bilemedim kuruduktan sonrada bembeyazmıydıaaayyy hadi hayırlısı olsun canım benimm yaaa benimde reglim gecikti 10gün dün test yaptım amaa T harfinde kıpkırmızı renk vardıı sence ne olabilirr olabilirmi acabaa 1 hafta daha bekleyim gidicem kan testi etmeye
Eki Görüntüle 2851800 Eki Görüntüle 2851801
o içinden çıkardıgımm bayaa 3 4 saat oldu çıkaralı belki bekletince gitti o 2 ciside yaptığım anda çekmiştimkıpkırmızı olan kontrol de şu diğerinde ıkıncı resımde benmı sılık cızgı goruyorum tam bilemedim kuruduktan sonrada bembeyazmıydı
hımm ozman göz yanılması. görünürde çizgi yoko içinden çıkardıgımm bayaa 3 4 saat oldu çıkaralı belki bekletince gitti o 2 ciside yaptığım anda çekmiştim
evet canım benimm cuma ya kadar tekrar bekliyimdee 10 gün çok gecikti yaa benim kasımdan beri çok düzenli oluyodum oyüzden şüpheleniyorumhımm ozman göz yanılması. görünürde çizgi yokama için rahat etsin diyosan bıkac gun bekle kan verirsin yada reglıgününse ver kan net sonuc olur
Yanlış bilgi vermiş olmayım canım ama ben 3 yıl diye duymuştum bir kereKızlar rahim filminin geçerlilik süresi ne kadar??
Canım, benim tarih değişti tüp olduğu için. 24 Mayıs düzeltir misin?Günaydın kızlar, durumunuzu, regl olduysanız yeni tarihinizi bildirir misiniz ?
@Mimariye 08.05.2021 10 AY Jou 08.05.2021 31 AY Nm88326 10.05.2021 10 AY @cukulatam 15.05.2021 22 AY @Maviyiz 16.05.2021 14 AY @gecenin_resmi 16.05.2021 20 AY @Sosyalsosyalci 17.05.2021 3 AY @Paresilaaa 18.05.2021 11 AY @minikooommm 18.05.2021 6 AY
Bende aa bugün salıydı nealstreet naptı acaba diye bakmaya geldim. Yeni ilaçlar hayırlı olsun süreç çok güzel ilerler inşallahHelloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
Hadi hayırlısı :))2 doktora sordum sinovac olabilirsin sıkıntı yok dediler, biontech olsaydım korunacaktım ama ben sinovac seçtim o yüzden korunmayacağım kızlar
MaşaAllah tospiğe
Valla cnm ikinci testinde ben de görüyorum var gibi sanki ya bilemedim ama sonradan neden silindi onu anlayamadim başka marka bi test daha yapsan keşkeo içinden çıkardıgımm bayaa 3 4 saat oldu çıkaralı belki bekletince gitti o 2 ciside yaptığım anda çekmiştim
gerçi var bitane dahaaa belki geç döllenmedir die düşündüm cuma ya kadar beklicem değilsede niye geciktii o zaman sinirlerim bozulduValla cnm ikinci testinde ben de görüyorum var gibi sanki ya bilemedim ama sonradan neden silindi onu anlayamadim başka marka bi test daha yapsan keşke
Alında çıkan sivilce belirti mi?
Sökülecek gibi rahim, alt kasıklarda hissetmiş miydin?
Kuzum belirti arama.. BAT gelmişse test yap, negatifse negatiftir. Pozitfse ne ala :))Adetten bir,iki gün önce testi negatif olup sonra pozitife dönen oldu mu?