Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Helloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
10 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer, hadi bakalım hayırlısı :))))

Selam kızlar 😍 GeminiWoman GeminiWoman R Random3 kese fotisiyle geldim size 😅
aaayyy maşaallahhhh hayırlısı olsun darısı başımaaaa
1621342830185.png

• Beğen
Reactions: niw
  • Beğen
Reactions: niw
Yaaa geri sayım başladı mııı 😍😍😍 hadi bakalımmm var mı bişiler? Ben belirtiye inanmıyorum ama gene de bir sorayım belki sende olur 🤣
Valla elle tutulur bişe yok eğer hamileysem solerım 😃😃 cok umudum yok cunku bi gebelik belirtm yok öyle ondan bakalm persembe yada cuma regli günü

Valla elle tutulur bişe yok eğer hamileysem solerım 😃😃 cok umudum yok cunku bi gebelik belirtm yok öyle ondan bakalm persembe yada cuma regli günü
Ayy hadi bakalım kuzum bu sefer yumurtan çatladı eminiz neden olmasın 😍 beni okudun sen de benim hiçbir belirtim yoktu hatta öğrendikten çok sonra da yoktu yani ona hiç takılma bence. Umudu kesme. Benim de tedavide 3. Ay oldu ben de ımutsuzdum yani biliyorsun 🤷

Ayy hadi bakalım kuzum bu sefer yumurtan çatladı eminiz neden olmasın 😍 beni okudun sen de benim hiçbir belirtim yoktu hatta öğrendikten çok sonra da yoktu yani ona hiç takılma bence. Umudu kesme. Benim de tedavide 3. Ay oldu ben de ımutsuzdum yani biliyorsun 🤷
Aynen canım bekleyip göreceğiz artık Allah izin verdiyse olacak ❣️

X