- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Ufak bi lekelenme durumu oldu. Dün progestan aldım. Yine de geçmedi. Doktoru aradım o da sabahın köründe çağırdı. Erken doğum riskim var ya. Şimdi doktoru bekliyorum.Günaydın canım hayırdır bu kadar erken ne işin var hastanede?
inşallah sıradan bir durumdur güzelim belki kiste bağlı bir kanamadır, üzülüp strese girdiysen de olmuş olabilir kendine ve bebeğine dikkat et canım benimUfak bi lekelenme durumu oldu. Dün progestan aldım. Yine de geçmedi. Doktoru aradım o da sabahın köründe çağırdı. Erken doğum riskim var ya. Şimdi doktoru bekliyorum.
Kuzummm şükürler olsun görmüşsün minnosu kalp atışı da duydunuz muAmin canım Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin.
Ben sana şimdi detaylı bir foto serisi hazırladıım çektimyazılar biraz kötü ama anlaşılır umarım. Kan 21ile öğrendim o günden bir gün önce test yapmıştım. Bir gün sonra 31 çıktığında testim var. İlk silik pozitif bence battan 2 gün sonra çıktı. Sonrakileri kaydetmemişim tam yani sonradan toplu foto var. O da test beklediği için yanıltıcı olur. Bence battan 3 gün sonra hafif silik gözle görülür hayalet olmayan çizgi çıkmsya başladı (o günkü değer 136). Ama çok yavaş artıyordu bence çizgi koyuluğu.
Senin sürecin aklımda takip ediyorum, bir süredir pek görememiştim mesajını. İnşallah hakkında hayırlısı olur tedavin su gibi geçer. Yaz sana güzel haberlerle gelsin ve güzel sonuç alasın inşallahhepinize dua ediyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Canım benim bugün gördük minnoşu çok şükürsen nasılsın? Regl olabildin mi?
Cnm Rabb'im yardımcın olsun kötüsünü dusunmeyelim kist kaynaklıdır muhtemelen inşallah sağlıkla zamanlica doğacak güzel kızımızUfak bi lekelenme durumu oldu. Dün progestan aldım. Yine de geçmedi. Doktoru aradım o da sabahın köründe çağırdı. Erken doğum riskim var ya. Şimdi doktoru bekliyorum.
Evet gece kullanın diyorlar gerçekten. Araba falan kullanılmaz onlaUyuyunca geciyor. Gece iki tane al dedi uyumadan önce demek ki bu yan etkiyi ön görüyor doktorlar da
Amin canım hepimiz öyle yapalım inşallah. Valla sana çok ters geldi klomen çok ilginç her bünyede çok farklı etki yaratıyor demek ki. Aynen yeterince kistik bir bünyem var ama demek ki bunları istemedi ya da hormonlar baskıladı bilemiyorum. Evet canım hayırlısı olsun vardır onda da bir hayır inşallah artık düzene girer ara vermesen keşke herkes bu yazı kapatsa hamile olarakSağol canım amin inşallah bundan sonra herkes kese görmeye bebek görmeye gider yetti garivalla kullandım aslında hsg den önceki ay kontrol hapı ama kist baya kalıcı oldu ya bende hiç gidesi gelmedi bende anlamadım senin vucut basit kiste çok musade etmiyor demekki etmesin zaten çiko kistin var onlarda sıkıntısız oldukları yerde dursunlar en son gittiğimde boyutu söylemedi geçen ayda küçüktü (geçen ay dediğim 40 günde oldum resmen hayatımda bir ilk) kendi kendine gider dedi bakalım her şeyde hayır vardır dedim napayım bu ay da denicem yazın ara vercem canım hayırlısı inşallah
Günaydın canım rast gelsinGünaydın, siz uyurken ben yine hastanede olacağım.
Sayfayı açıp öyle gideyim bari. :)
Günaydın beybi hadi bakalım senin yumurtalara güzel enerjiler yolluyorumgunaydınn kızlarrr 9,30 kontrolüm var yine yumuş ne durumda sanırım bi aksılık olmazsa son kontrol pazartesı ıgne ama bakalım dualarınıza talibim yine
AA kuzum ben rutin kontrol sandıydım. Ufak basit bir lekelenmedir inşallah erken doğuma işaret etse daha fazla olurdu bence kist yapmıştır geçer gider inşallah. Haberdar et bizi beybiUfak bi lekelenme durumu oldu. Dün progestan aldım. Yine de geçmedi. Doktoru aradım o da sabahın köründe çağırdı. Erken doğum riskim var ya. Şimdi doktoru bekliyorum.
Çok şükür canım evet duyduk mini miniKuzummm şükürler olsun görmüşsün minnosu kalp atışı da duydunuz mu
Günaydın canım hadi rast gelsin inşallah tutmuşturKızlar günaydın gidiyorum teste bana dua edin
Canm günaydın ben mesajını görmemiştim bebişi gormusun cok şükürr sağlıkla devam etsin inşallahEvet gece kullanın diyorlar gerçekten. Araba falan kullanılmaz onla
Amin canım hepimiz öyle yapalım inşallah. Valla sana çok ters geldi klomen çok ilginç her bünyede çok farklı etki yaratıyor demek ki. Aynen yeterince kistik bir bünyem var ama demek ki bunları istemedi ya da hormonlar baskıladı bilemiyorum. Evet canım hayırlısı olsun vardır onda da bir hayır inşallah artık düzene girer ara vermesen keşke herkes bu yazı kapatsa hamile olarak
Günaydın canım rast gelsin
Günaydın beybi hadi bakalım senin yumurtalara güzel enerjiler yolluyorum
AA kuzum ben rutin kontrol sandıydım. Ufak basit bir lekelenmedir inşallah erken doğuma işaret etse daha fazla olurdu bence kist yapmıştır geçer gider inşallah. Haberdar et bizi beybi
Çok şükür canım evet duyduk mini mini
Günaydın canım hadi rast gelsin inşallah tutmuştur
Günaydın canım amin çok şükür inşallah o anda bile aklımdan geçtiniz arka arkaya hepimiz yaşayalım bunlarıCanm günaydın ben mesajını görmemiştim bebişi gormusun cok şükürr sağlıkla devam etsin inşallah
Aminn canım inşallah yarabbim duy sesimiziGünaydın canım amin çok şükür inşallah o anda bile aklımdan geçtiniz arka arkaya hepimiz yaşayalım bunları
İnşallah canım verdik şimdi 1,5 saat sonra öğrencezEvet gece kullanın diyorlar gerçekten. Araba falan kullanılmaz onla
Amin canım hepimiz öyle yapalım inşallah. Valla sana çok ters geldi klomen çok ilginç her bünyede çok farklı etki yaratıyor demek ki. Aynen yeterince kistik bir bünyem var ama demek ki bunları istemedi ya da hormonlar baskıladı bilemiyorum. Evet canım hayırlısı olsun vardır onda da bir hayır inşallah artık düzene girer ara vermesen keşke herkes bu yazı kapatsa hamile olarak
Günaydın canım rast gelsin
Günaydın beybi hadi bakalım senin yumurtalara güzel enerjiler yolluyorum
AA kuzum ben rutin kontrol sandıydım. Ufak basit bir lekelenmedir inşallah erken doğuma işaret etse daha fazla olurdu bence kist yapmıştır geçer gider inşallah. Haberdar et bizi beybi
Çok şükür canım evet duyduk mini mini
Günaydın canım hadi rast gelsin inşallah tutmuştur
İnşallah kuzucum bol bol dinlen olur muÇok teşekkürler kızlar,
Bebek şuanlık iyiymiş ama kistten dolayı erken doğum riskim var, günde 400 mg progstan alıyorum, aylık kontrolüm de 10 güne düştü. 1 kiloyu doldurursa yaşatabiliyoruz dedi doktor, inşallah durur 5-6 hafta daha.
M Masalmina
minseo
U Uzaygemisi35
zeynep-ahmet
hayırlı sonuçlar al inşallah canımKızlar günaydın gidiyorum teste bana dua edin
içini ferah tut güzelim, inşallah zaman su gibi akacak ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak. bu haftalarda kistin alınması gibi bir operasyon yapılmıyor sanırım değil mi ? burda bi arkadaşa büyürse ameliyatla alacağız demişlerdi çünkü ondan sordumÇok teşekkürler kızlar,
Bebek şuanlık iyiymiş ama kistten dolayı erken doğum riskim var, günde 400 mg progstan alıyorum, aylık kontrolüm de 10 güne düştü. 1 kiloyu doldurursa yaşatabiliyoruz dedi doktor, inşallah durur 5-6 hafta daha.
M Masalmina
minseo
U Uzaygemisi35
zeynep-ahmet
İnşallah güzelce büyümüştür yumuşun ve döllenmeyi bekliyordurgunaydınn kızlarrr 9,30 kontrolüm var yine yumuş ne durumda sanırım bi aksılık olmazsa son kontrol pazartesı ıgne ama bakalım dualarınıza talibim yine
Canım benim çok şükür şu anda iyi olması harika. Sık sık bebişimi göreceğim diye düşün. İnşallah duracak bebişin hiç endişelenme. Ben kendim 7 aylık doğdum. Kardeşim 7.5 aylık. Ve kardeşimin 5. Ayda erken doğum riski vardı. İkimiz de sapsağlıklıyız çok şükür. Benim için yaşamaz kesinlikle demişler. Ona rağmen görüyorsun halimi kilo vermeye falan çalışıyordum düşünÇok teşekkürler kızlar,
M Masalmina
minseo
U Uzaygemisi35
zeynep-ahmet
Bu benim de aklıma geldi. 20.haftadan sonra tehdit devam ediyorsa alıyorlar diye biliyorum. Ama herhalde bunu konuşmuşlar dur zaten diyebdüşündğm?hayırlı sonuçlar al inşallah canım
içini ferah tut güzelim, inşallah zaman su gibi akacak ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak. bu haftalarda kistin alınması gibi bir operasyon yapılmıyor sanırım değil mi ? burda bi arkadaşa büyürse ameliyatla alacağız demişlerdi çünkü ondan sordum
doktor kesinlikle müdahele edemem, inşallah daha fazla büyümez diyo, zaten alabilecek olsa alırdı gibime geliyor çünkü 13 cm.içini ferah tut güzelim, inşallah zaman su gibi akacak ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak. bu haftalarda kistin alınması gibi bir operasyon yapılmıyor sanırım değil mi ? burda bi arkadaşa büyürse ameliyatla alacağız demişlerdi çünkü ondan sordum
Hadi bakalım canım hayırlı haberler inşallahİnşallah canım verdik şimdi 1,5 saat sonra öğrencez
Ben kendim de 7 aylığım, hayatımın ilk 15 günü göztepe eğitim ve araştırmada geçti. :)))Canım benim çok şükür şu anda iyi olması harika. Sık sık bebişimi göreceğim diye düşün. İnşallah duracak bebişin hiç endişelenme. Ben kendim 7 aylık doğdum. Kardeşim 7.5 aylık. Ve kardeşimin 5. Ayda erken doğum riski vardı. İkimiz de sapsağlıklıyız çok şükür. Benim için yaşamaz kesinlikle demişler. Ona rağmen görüyorsun halimi kilo vermeye falan çalışıyordum düşünO dönemki teknolojiyle şimdiki çok bambaşka. Sen gönlünü ferah tut. Kendini zorlama, yat keyif yap bir şeyler izle. İnşallah güzel şekilde zamanında sağlıkla kavuşacaksınız bebişle