Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ufak bi lekelenme durumu oldu. Dün progestan aldım. Yine de geçmedi. Doktoru aradım o da sabahın köründe çağırdı. Erken doğum riskim var ya. Şimdi doktoru bekliyorum.
inşallah sıradan bir durumdur güzelim belki kiste bağlı bir kanamadır, üzülüp strese girdiysen de olmuş olabilir kendine ve bebeğine dikkat et canım benim

Kuzummm şükürler olsun görmüşsün minnosu kalp atışı da duydunuz mu

Ufak bi lekelenme durumu oldu. Dün progestan aldım. Yine de geçmedi. Doktoru aradım o da sabahın köründe çağırdı. Erken doğum riskim var ya. Şimdi doktoru bekliyorum.
Cnm Rabb'im yardımcın olsun kötüsünü dusunmeyelim kist kaynaklıdır muhtemelen inşallah sağlıkla zamanlica doğacak güzel kızımız kız diye hatırlıyorum umarım yanlış hatirlamiyorumdur

Uyuyunca geciyor. Gece iki tane al dedi uyumadan önce demek ki bu yan etkiyi ön görüyor doktorlar da
Evet gece kullanın diyorlar gerçekten. Araba falan kullanılmaz onla
Amin canım hepimiz öyle yapalım inşallah. Valla sana çok ters geldi klomen çok ilginç her bünyede çok farklı etki yaratıyor demek ki. Aynen yeterince kistik bir bünyem var ama demek ki bunları istemedi ya da hormonlar baskıladı bilemiyorum. Evet canım hayırlısı olsun vardır onda da bir hayır inşallah artık düzene girer ara vermesen keşke herkes bu yazı kapatsa hamile olarak
Günaydın, siz uyurken ben yine hastanede olacağım.
Sayfayı açıp öyle gideyim bari. :)
Günaydın canım rast gelsin
gunaydınn kızlarrr 9,30 kontrolüm var yine yumuş ne durumda sanırım bi aksılık olmazsa son kontrol pazartesı ıgne ama bakalım dualarınıza talibim yine
Günaydın beybi hadi bakalım senin yumurtalara güzel enerjiler yolluyorum
AA kuzum ben rutin kontrol sandıydım. Ufak basit bir lekelenmedir inşallah erken doğuma işaret etse daha fazla olurdu bence kist yapmıştır geçer gider inşallah. Haberdar et bizi beybi
Kuzummm şükürler olsun görmüşsün minnosu kalp atışı da duydunuz mu
Çok şükür canım evet duyduk mini mini
Kızlar günaydın gidiyorum teste bana dua edin
Günaydın canım hadi rast gelsin inşallah tutmuştur

Canm günaydın ben mesajını görmemiştim bebişi gormusun cok şükürr sağlıkla devam etsin inşallah

İnşallah canım verdik şimdi 1,5 saat sonra öğrencez

Kızlar günaydın gidiyorum teste bana dua edin
hayırlı sonuçlar al inşallah canım
içini ferah tut güzelim, inşallah zaman su gibi akacak ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak. bu haftalarda kistin alınması gibi bir operasyon yapılmıyor sanırım değil mi ? burda bi arkadaşa büyürse ameliyatla alacağız demişlerdi çünkü ondan sordum

Canım benim çok şükür şu anda iyi olması harika. Sık sık bebişimi göreceğim diye düşün. İnşallah duracak bebişin hiç endişelenme. Ben kendim 7 aylık doğdum. Kardeşim 7.5 aylık. Ve kardeşimin 5. Ayda erken doğum riski vardı. İkimiz de sapsağlıklıyız çok şükür. Benim için yaşamaz kesinlikle demişler. Ona rağmen görüyorsun halimi kilo vermeye falan çalışıyordum düşün O dönemki teknolojiyle şimdiki çok bambaşka. Sen gönlünü ferah tut. Kendini zorlama, yat keyif yap bir şeyler izle. İnşallah güzel şekilde zamanında sağlıkla kavuşacaksınız bebişle

Bu benim de aklıma geldi. 20.haftadan sonra tehdit devam ediyorsa alıyorlar diye biliyorum. Ama herhalde bunu konuşmuşlar dur zaten diyebdüşündğm? Miss Bride

doktor kesinlikle müdahele edemem, inşallah daha fazla büyümez diyo, zaten alabilecek olsa alırdı gibime geliyor çünkü 13 cm.
Tek endişe daha fazla büyürsa çocuğu sıkıştırıp erken doğumu tetiklemesi. Kist olmasa hamileliğin gayet sağlıklı ve yolunda diyor doktor da.
7 cm kistle gittiğim doktora da en derin hakaretlerimi yolluyorum burdan, hocam kistim var dediğimde, bişey olmaz sen hamile kalmayı geciktirme deyip yanlış yönlendirdiği için. Önce tedavini ol dese ilaçla tedavimi olur hamileliğime bakardım neye güvenip kendinden o kadar emin bi şekilde çocuk yap dedi bana.

Ben kendim de 7 aylığım, hayatımın ilk 15 günü göztepe eğitim ve araştırmada geçti. :)))
Annenin kaderi kıza mı nedir, bilemiyorum.
M Masalmina inşallah canım ya. Kız da içerde kıpır kıpır, dur azcık da şu kiste elleşme kızım diyorum, durmuyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…