Dualarım seninle canımevet canım 2sini de koyacak, dondurma durumu malesef olmayacak.... Rabbim nasip eder inşallah. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam, dualarınıza talibim
Her şey yolunda gidecek inanıyorum güzel haberi alacağız senden deevet canım 2sini de koyacak, dondurma durumu malesef olmayacak.... Rabbim nasip eder inşallah. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam, dualarınıza talibim
Aa hadi gözünüz aydın olsuunnn çok sevindim girip girip bakıyorum yazdın mı diyeAmin canım Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin.
Ben sana şimdi detaylı bir foto serisi hazırladıım çektimyazılar biraz kötü ama anlaşılır umarım. Kan 21ile öğrendim o günden bir gün önce test yapmıştım. Bir gün sonra 31 çıktığında testim var. İlk silik pozitif bence battan 2 gün sonra çıktı. Sonrakileri kaydetmemişim tam yani sonradan toplu foto var. O da test beklediği için yanıltıcı olur. Bence battan 3 gün sonra hafif silik gözle görülür hayalet olmayan çizgi çıkmsya başladı (o günkü değer 136). Ama çok yavaş artıyordu bence çizgi koyuluğu.
Senin sürecin aklımda takip ediyorum, bir süredir pek görememiştim mesajını. İnşallah hakkında hayırlısı olur tedavin su gibi geçer. Yaz sana güzel haberlerle gelsin ve güzel sonuç alasın inşallahhepinize dua ediyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Canım benim bugün gördük minnoşu çok şükürsen nasılsın? Regl olabildin mi?
Anaaaam ağızdan alınca öyle şeyler mi yapıyor o
Helal yoldan sarhoş olmak qeyfiAnaaaam ağızdan alınca öyle şeyler mi yapıyor o
Canım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanımKuzum banada verdi ama benimki fitil ağzından alınanıdamı var ki
İşin bittikten sonra "Daha çok istiyorum daha çok anlıyor musunuz, daha daha çok" diye doktorun kapısına dayanma daCanım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanım
İyi uçuşlar canımsssCanım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanım
Yahu onu nasıl yutuyorsunuzCanım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanım
Adaffafa güzel pazarlamaKızlar hayatın sorunlarından ve zorluklarından bıktınız mi? Çözüm çok basit iki Progestan atiyorsunuz ağızdan kafanız güzel geziyorsunuzşu an sarhoş gibi geziyorum harika
Yaa canım ikiz annesi olacaksın o zaman inşallahevet canım 2sini de koyacak, dondurma durumu malesef olmayacak.... Rabbim nasip eder inşallah. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam, dualarınıza talibim
Çok şükür canım benim sağol Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Topiğe çok bakamıyorum hızlıca denk gelen mesajları okuyorum ama her biriniz aklımdasınız. İnşallah sıra sıra sizden de bu güzel haberi alacağız göbüşlerimizi kapıştıracağızAa hadi gözünüz aydın olsuunnn çok sevindim girip girip bakıyorum yazdın mı diyesağlıkla ilerlesin inşallah oldum canım olmak için neler yaptım bilemezsin en son 2 gün ağır iş yaptım yatak dolap kaldırdım çekeledim derken söküldüm sonra doktara gittim Seninle birlikte başlamıştık klomene benim kist hala benimle 3 aydır olsun senin sonucun güzel oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim
Aslında içinde ilginç şekilde vajinal kullanılabilir falan yazmıyor. İnsan bir tırsıyor ağzımdan almam gereken şeyi ne yapıyorum diye. Başta baya yadırgamıştımCanım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanım
Neden ısırdın sebebi neydi kiYahu onu nasıl yutuyorsunuzbana akşamları iki tane aşağıdan, sabah da bir tane ağızdan al demişti. Ağzıma atınca o lanet hapı ısırmak gibi bir hata ettim içinden kusmuk gibi bir şey tüm ağzımı kapladı ondan sonra ver babam aşağıdan ver tabi kimyasal oldu o ayrı
Ben tuttum bunu artık gizli gizli eritip damardan almayı düşünüyorumİşin bittikten sonra "Daha çok istiyorum daha çok anlıyor musunuz, daha daha çok" diye doktorun kapısına dayanma da
Ayyy şuan düşüncesi çok fena yaptı beni oraya attığımı ağzınaaaa böööğCanım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanım
Hahahahaha kuzum ben hap yutamıyorum, illa kırıyorum. O da baya büyük, en azından buradaki öyle. İşte bu da bir anımdırNeden ısırdın sebebi neydi ki
Evet yahu başta bu içiliyor nasıl fitil yapacağım diye düşünüyordum. Şimdi bunu insanlar nasıl içiyor diye düşünüyorumYahu onu nasıl yutuyorsunuzbana akşamları iki tane aşağıdan, sabah da bir tane ağızdan al demişti. Ağzıma atınca o lanet hapı ısırmak gibi bir hata ettim içinden kusmuk gibi bir şey tüm ağzımı kapladı ondan sonra ver babam aşağıdan ver tabi kimyasal oldu o ayrı
Canım ben de yutarken hoşlamiyorum ama söylediğim gibi fitil hali beni mahvetti o kasıntiyi çekmektense yutarım daha iyi dedimYahu onu nasıl yutuyorsunuzbana akşamları iki tane aşağıdan, sabah da bir tane ağızdan al demişti. Ağzıma atınca o lanet hapı ısırmak gibi bir hata ettim içinden kusmuk gibi bir şey tüm ağzımı kapladı ondan sonra ver babam aşağıdan ver tabi kimyasal oldu o ayrı
Allaaaaaah kızı kaybediyoruz bi el atıverin ahaliBen tuttum bunu artık gizli gizli eritip damardan almayı düşünüyorum
Uyuyunca geciyor. Gece iki tane al dedi uyumadan önce demek ki bu yan etkiyi ön görüyor doktorlar daAdaffafa güzel pazarlamaben vajinal kullanıyorum bana mısın demedi
Yaa canım ikiz annesi olacaksın o zaman inşallahçok heyecanlı. Umarım güzel haberlerini alacağız dualarım seninle
Çok şükür canım benim sağol Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Topiğe çok bakamıyorum hızlıca denk gelen mesajları okuyorum ama her biriniz aklımdasınız. İnşallah sıra sıra sizden de bu güzel haberi alacağız göbüşlerimizi kapıştıracağızayy kıyamam bel fıtığı falan miras kalmasın bari yormuşsun kendini ama sonunda olmuş en azından rahatlamışsındır çok şükür. Çok ilginç ya canım benim mesela benim de son klomende hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim ultrasonda baktığında çatlamayan 1 2 yumurtan var ağrıların olabilir demişti. Büyümüş kist olmuş yani benim de 3. Ay. Ama keseyi görmeye gittiğimizde kaybolmuş. Sen de acaba bu yollar fayda etmedi ya doğum kontrol hapı mı bir ay kullansan o hemen etki edebiliyor gerçektenç bir ay vakit kaybı ama böyle kist de dengeni bozuyor. İnşallah bir an önce kurtulursun da ultrasona sırf bebiş görmeye gidersin
Aslında içinde ilginç şekilde vajinal kullanılabilir falan yazmıyor. İnsan bir tırsıyor ağzımdan almam gereken şeyi ne yapıyorum diye. Başta baya yadırgamıştımneyse çok şükür şimdilik senin gibi olmadı ama gün boyu sarhoş olursam iş hayatım biter
İnşallah kuzum Allah bizim de kucaklarımızı doldursunEvet yahu başta bu içiliyor nasıl fitil yapacağım diye düşünüyordum. Şimdi bunu insanlar nasıl içiyor diye düşünüyorumayy hiçbir hapı ısırma kuzum bazılarının hemen ani etkilrri olabiliyor ısırınca tehlikeli olabiliyor. Hem de bak içinden ne çıkacağı belli değil afafsf iyi yapmışın aslında vajinal emilimi daha iyi diyorlar. Allah bir daha aynı üzüntüyü yaşatmasın. Yerini hazırlıyor bebiş, en kısa zamanda o yeri dolduracak inşallah
Yani tabi ki en güzeli fitil hâli aynen devam et canimcimAyyy şuan düşüncesi çok fena yaptı beni oraya attığımı ağzınaaaa böööğtövbeler olsun yarabbim ben aşağıdan devam bacım böyle güzel