Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Aa hadi gözünüz aydın olsuunnn çok sevindim girip girip bakıyorum yazdın mı diye sağlıkla ilerlesin inşallah oldum canım olmak için neler yaptım bilemezsin en son 2 gün ağır iş yaptım yatak dolap kaldırdım çekeledim derken söküldüm sonra doktara gittim Seninle birlikte başlamıştık klomene benim kist hala benimle 3 aydır olsun senin sonucun güzel oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim

Kuzum banada verdi ama benimki fitil ağzından alınanıdamı var ki
Canım aynı ilaç hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyormus. Ben önce fitil denedim bu yan etki olmasın diye. Ama bende mantar gibi kaşıntı ve kızarıklık yaptı alerji gibi oldum resmen. Ondan mecbur böyle alıyorum. Pişman değilim hakime hanım

İşin bittikten sonra "Daha çok istiyorum daha çok anlıyor musunuz, daha daha çok" diye doktorun kapısına dayanma da

Yahu onu nasıl yutuyorsunuz bana akşamları iki tane aşağıdan, sabah da bir tane ağızdan al demişti. Ağzıma atınca o lanet hapı ısırmak gibi bir hata ettim içinden kusmuk gibi bir şey tüm ağzımı kapladı ondan sonra ver babam aşağıdan ver tabi kimyasal oldu o ayrı

Kızlar hayatın sorunlarından ve zorluklarından bıktınız mi? Çözüm çok basit iki Progestan atiyorsunuz ağızdan kafanız güzel geziyorsunuz şu an sarhoş gibi geziyorum harika
Adaffafa güzel pazarlama ben vajinal kullanıyorum bana mısın demedi
evet canım 2sini de koyacak, dondurma durumu malesef olmayacak.... Rabbim nasip eder inşallah. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam, dualarınıza talibim
Yaa canım ikiz annesi olacaksın o zaman inşallah çok heyecanlı. Umarım güzel haberlerini alacağız dualarım seninle
Çok şükür canım benim sağol Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Topiğe çok bakamıyorum hızlıca denk gelen mesajları okuyorum ama her biriniz aklımdasınız. İnşallah sıra sıra sizden de bu güzel haberi alacağız göbüşlerimizi kapıştıracağız ayy kıyamam bel fıtığı falan miras kalmasın bari yormuşsun kendini ama sonunda olmuş en azından rahatlamışsındır çok şükür. Çok ilginç ya canım benim mesela benim de son klomende hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim ultrasonda baktığında çatlamayan 1 2 yumurtan var ağrıların olabilir demişti. Büyümüş kist olmuş yani benim de 3. Ay. Ama keseyi görmeye gittiğimizde kaybolmuş. Sen de acaba bu yollar fayda etmedi ya doğum kontrol hapı mı bir ay kullansan o hemen etki edebiliyor gerçektenç bir ay vakit kaybı ama böyle kist de dengeni bozuyor. İnşallah bir an önce kurtulursun da ultrasona sırf bebiş görmeye gidersin
Aslında içinde ilginç şekilde vajinal kullanılabilir falan yazmıyor. İnsan bir tırsıyor ağzımdan almam gereken şeyi ne yapıyorum diye. Başta baya yadırgamıştım neyse çok şükür şimdilik senin gibi olmadı ama gün boyu sarhoş olursam iş hayatım biter

Neden ısırdın sebebi neydi ki

Ayyy şuan düşüncesi çok fena yaptı beni oraya attığımı ağzınaaaa böööğtövbeler olsun yarabbim ben aşağıdan devam bacım böyle güzel

Evet yahu başta bu içiliyor nasıl fitil yapacağım diye düşünüyordum. Şimdi bunu insanlar nasıl içiyor diye düşünüyorum ayy hiçbir hapı ısırma kuzum bazılarının hemen ani etkilrri olabiliyor ısırınca tehlikeli olabiliyor. Hem de bak içinden ne çıkacağı belli değil afafsf iyi yapmışın aslında vajinal emilimi daha iyi diyorlar. Allah bir daha aynı üzüntüyü yaşatmasın. Yerini hazırlıyor bebiş, en kısa zamanda o yeri dolduracak inşallah

Canım ben de yutarken hoşlamiyorum ama söylediğim gibi fitil hali beni mahvetti o kasıntiyi çekmektense yutarım daha iyi dedim

Uyuyunca geciyor. Gece iki tane al dedi uyumadan önce demek ki bu yan etkiyi ön görüyor doktorlar da

İnşallah kuzum Allah bizim de kucaklarımızı doldursun

İğnemin 12. Günü kızlar sizce erken mi yaptım testi

Eklentiler

• A018812C-7DDA-4306-ACF0-BCAB5B9DB089.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 46
  • 4A96FB57-A336-418A-B757-79BE221A2ED8.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 22C79740-7B4A-4C9C-98FD-CD157D72952C.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…