Dur kapatmayalım belki bi gelen olurOoo harika bebeğimçatlatma iğnesiz masrafsız velet cuma ilişki olmuştu dün olmamış mıydı? Dün cuma değil mi? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Sonunda iyi ve açıklayan bir doktorla emin ellerdesinbaharı senin güzel haberinle kapatacağız inşallah
Ay gelecek tabi mayısın son batı o civarlarda diye şaaptımnDur kapatmayalım belki bi gelen olur
Canm persembe ılıskı oldu kac gundur üst uste oluyo diye dun istemedim catlamıs bacaksız dun yada bu sabaha karşı. İnş kacırmamısımdır bakalm tek korkum döllencek buyuklukte değilse dıye ama sans artıkOoo harika bebeğimçatlatma iğnesiz masrafsız velet cuma ilişki olmuştu dün olmamış mıydı? Dün cuma değil mi? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Sonunda iyi ve açıklayan bir doktorla emin ellerdesinbaharı senin güzel haberinle kapatacağız inşallah
Alerjik bünyeler ne yapsın? Açamıyorlardı camlarıAccıh silkelenin, kendinize gelin. Şu camları da açın, içerisi hava alsın biraz.
Herkeş kendine şu soruyu sorsun: Ne yapıyoruz biz ki?
Oldu olmasına da, hep diken üstünde, hep ne oldu ne olacak diye bekleye bekleye. Korkudan daha bir resim, bir yazı paylaşmadım, 7. aya giriyoruz nerdeyse. Doğurunca kendi akrabalarım da dahil, diyecekler ki aaa bu ne zaman hamile kalmıştı?Kutusuna koyarsan geri çıkartır totona takarsın sen onları. Lavaboda yak en iyisi.
Seninki en azından tavuk kadar oldu
Bize bak, daha yumurta ve spermken anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar. Yeni nesil böyle. Doğmadan ana babalarını terbiye etmeye başlıyor bunlar
Aynen macun kesın etkı etti . Hdjsjsj adam izin alıp gleeyımmı dıyo ndjsbsb
Doktor sana büyümeden çatlamamıştır diyor. Sen hala inşallah döllenecek ebata gelmiştir diyon. Demesene öyle şeyler
Belli ki macunlar falan da tetikledi işte kurcalama tadını çıkar. Siz bugün yine operasyon şaapın ya nolur nolmaz
Yok bebeğim Perşembe ilişki olması çok iyi olmuş. Dünün olmaması da iyi olmuş. Şimdi bugün ve yarın değerlendirdiniz mi kaçma imkanı yok zatenCanm persembe ılıskı oldu kac gundur üst uste oluyo diye dun istemedim catlamıs bacaksız dun yada bu sabaha karşı. İnş kacırmamısımdır bakalm tek korkum döllencek buyuklukte değilse dıye ama sans artık
Neblm hep 18- 20 felan dıyorlar ya döllenme ıcın.Yok bebeğim Perşembe ilişki olması çok iyi olmuş. Dünün olmaması da iyi olmuş. Şimdi bugün ve yarın değerlendirdiniz mi kaçma imkanı yok zatenbüyümeden çatlamaz demiş doktor ya ? Neden orda kaldın ki sen?
Cevap veriyorum. A şıkkı: Gelebiliyorsa gelsin vallaAynen macun kesın etkı etti . Hdjsjsj adam izin alıp gleeyımmı dıyo ndjsbsb
Hazırız hazırız sen hamile kal da yeter ki. Biz gardımızı aldık, bekliyoruz.Neblm hep 18- 20 felan dıyorlar ya döllenme ıcın.
Rahim kalınlığının ıyı olması dollenmeyede etki eder mi bitek tutunmayamı acaba
Hazır mısınız 14 gün bana
Afaffss jetgil aramıza geri döndüNeblm hep 18- 20 felan dıyorlar ya döllenme ıcın.
Rahim kalınlığının ıyı olması dollenmeyede etki eder mi bitek tutunmayamı acaba
Hazır mısınız 14 gün bana
O gün bugün olsun işte. Paylaş adeta bir prenses hamileymişçesineOldu olmasına da, hep diken üstünde, hep ne oldu ne olacak diye bekleye bekleye. Korkudan daha bir resim, bir yazı paylaşmadım, 7. aya giriyoruz nerdeyse. Doğurunca kendi akrabalarım da dahil, diyecekler ki aaa bu ne zaman hamile kalmıştı?
persembe 13 dü işte bakalım guvenıyorum yumurtama tesekkur ederım ona elınden gelenı yaptıAfaffss jetgil aramıza geri döndütutunmaya etkili bence ama bilemeyiz bence senin macun hızlı büyüttü
Hazırız hazırız sen hamile kal da yeter ki. Biz gardımızı aldık, bekliyoruz.
Artık çatlamış yumurtanın ne kadarken çatladığını sorgulama, yeter gari. Geçti gitti o. Siz çalışmaya devam. Büyükşehir çalışıyor
ohhh olsun ona anasının yapamadığını kızı yapacakAtla deve de yapmıyodum zaten, bikaç çeşitti. Sabah erken kalkıp gittik, eşim normalde asla uykusunu bölmez, kendi doktor randevusu bile olsa. Az önce eve girerken diyo ki, bu kız bana şimdiden eziyet etmeye başladı.
Ananem gibi ilaç torbasıyla gezen ben, muayene olan ben, uçan balon gibi gezen ben, bel ağrısından yatamayan, uykudan dan diye bi tekmeyle uyanan ben, doktorların zaten görmediği yerim kalmadı, her yerim halka arz töbe estfr, ama eziyeti o çekiyo, bak Allah ın işine.
Kendimiz de bi hamile kalaydık önce ya ahsjsjs@NealStreet topiğin önünde lokmayı ne zaman döküyoz, mevlit için hocay U Uzaygemisi35 mi ayarlıcaktı ?