Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Dur kapatmayalım belki bi gelen olur

Accıh silkelenin, kendinize gelin. Şu camları da açın, içerisi hava alsın biraz.
Herkeş kendine şu soruyu sorsun: Ne yapıyoruz biz ki?

Canm persembe ılıskı oldu kac gundur üst uste oluyo diye dun istemedim catlamıs bacaksız dun yada bu sabaha karşı. İnş kacırmamısımdır bakalm tek korkum döllencek buyuklukte değilse dıye ama sans artık

Oldu olmasına da, hep diken üstünde, hep ne oldu ne olacak diye bekleye bekleye. Korkudan daha bir resim, bir yazı paylaşmadım, 7. aya giriyoruz nerdeyse. Doğurunca kendi akrabalarım da dahil, diyecekler ki aaa bu ne zaman hamile kalmıştı?

Aynen macun kesın etkı etti . Hdjsjsj adam izin alıp gleeyımmı dıyo ndjsbsb

Yok bebeğim Perşembe ilişki olması çok iyi olmuş. Dünün olmaması da iyi olmuş. Şimdi bugün ve yarın değerlendirdiniz mi kaçma imkanı yok zaten büyümeden çatlamaz demiş doktor ya ? Neden orda kaldın ki sen?

Neblm hep 18- 20 felan dıyorlar ya döllenme ıcın.
Rahim kalınlığının ıyı olması dollenmeyede etki eder mi bitek tutunmayamı acaba
Hazır mısınız 14 gün bana

Neblm hep 18- 20 felan dıyorlar ya döllenme ıcın.
Rahim kalınlığının ıyı olması dollenmeyede etki eder mi bitek tutunmayamı acaba
Hazır mısınız 14 gün bana
Hazırız hazırız sen hamile kal da yeter ki. Biz gardımızı aldık, bekliyoruz.
Artık çatlamış yumurtanın ne kadarken çatladığını sorgulama, yeter gari. Geçti gitti o. Siz çalışmaya devam. Büyükşehir çalışıyor

O gün bugün olsun işte. Paylaş adeta bir prenses hamileymişçesine

Afaffss jetgil aramıza geri döndü tutunmaya etkili bence ama bilemeyiz bence senin macun hızlı büyüttü
persembe 13 dü işte bakalım guvenıyorum yumurtama tesekkur ederım ona elınden gelenı yaptı
inan doktordan cıktıgımdan berı sağ kasığım ağrıyor

D aynen bakalım artık

ohhh olsun ona anasının yapamadığını kızı yapacak kızın seni düşünüyor annecim salla her şeyi az yat dinlen bak ben doğunca öyle kurtlu olucam ki bi dk bile oturamıcaksın ben sana şimdiden dinlenmen için müsade ediyorum diyor kitap okumayı seviyorsan kendine güzel akıcı kafa dağıtmalık romanlar al, netflixin altını üstüne getir ohh mis gibi fırsat sana kızınla keyif yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…