- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Sorun progestanda değil sende ben de asla fitil yapamam fitil fobim varHahahahaha kuzum ben hap yutamıyorum, illa kırıyorum. O da baya büyük, en azından buradaki öyle. İşte bu da bir anımdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun progestanda değil sende ben de asla fitil yapamam fitil fobim varHahahahaha kuzum ben hap yutamıyorum, illa kırıyorum. O da baya büyük, en azından buradaki öyle. İşte bu da bir anımdır
Dualarım seninle canım
Her şey yolunda gidecek inanıyorum güzel haberi alacağız senden de
İnşallah kızlar çok sağolun, iyi ki varsınızYaa canım ikiz annesi olacaksın o zaman inşallah çok heyecanlı. Umarım güzel haberlerini alacağız dualarım seninle
Ya evet aslında hap nasıl yutuluyor bir türlü öğrenemedim. Benim de nefes boruma herhangi bir şey kaçması ve boğularak ölmem en büyük fobim yemek yerken bile çok dikkat ederim Ben küçükken haberlerde böyle boğulma olayları çok dikkatini çekiyordu, takıntı oldu bende Hap da en büyük korkum Ben ki aradım taradım folik asitin bile damla halini buldumSorun progestanda değil sende ben de asla fitil yapamam fitil fobim var
İnşallah çok güzel geçer her şey canım dualarım seninleİnşallah kızlar çok sağolun, iyi ki varsınız
Nasıl ki siz kendi fikrinizce “yardımcı olmak” için yazdıysanız, bende kendimce cevabımı verdim. Fikrim bakidir.. mahrem meselelerin başkaları tarafından irdelenmesi hoş değil.. burada herkes saygı çerçevesinde fikrini söylüyor. Siz sordunuz ben de söyledimYa bu soruyu kendi bana sor dediyse.lütfen gerçeği bilmeden burda insanlara ders vermeye çalışmayalım.bizde biliyoruz kimsenin hayatına karışamayacağımızı benden rica etti bende sordum .bana ne gibi faydası olacak söyliyim size arkadaşıma belkide korktuğu kadar önemli birşey olmadığını ,aynı sorunu yaşayıp anne olanları söylediğimde moralini düzeltmeye yardımcı olacağım.konu ile bilginiz yoksa burda ders verir gibi konuşmayın lütfen. Kimsenin haddine değil böyle cevap vermek
Kuzum bende kist vardı doktor şiddetli ağrın olursa bekleme sakın diye uyardı torsiyon mudur nedir birşey olmasın dedi onun uyarısına istinaden ağrım şiddetlenince gitmek zorunda kaldım korkudan o şekilde ilerlediM minik mucize92 Kuzu sen ağrım oldu diye doktora gittim dedin ya, nasıl bir ağrın oldu? Yani kanama olmadıkça, kasık ağrısı falan zaten normal ki. Acaba pimpirikli bir anne mi oldun şimdiden
İnşaAllah sen bize ikiz haber getirMucizen hep seninle kullanıcı adındaki gibi kuzum Allahım korusun sizi inşallah kucağında olacağı günlerde gelecek hiç üzülme dualarımdasın sende bana dua et yarın sonuca gidicem inşallah Rabbim bu mübarek günde sana şifa anne olmak isteyenlerin derdine deva olur şükür halimize güzel günler olcak kuzum üzülme
Demi benim kafa bana yetiyo kuzum çok fenalardayım yarın teest günümmmYani tabi ki en güzeli fitil hâli aynen devam et canimcim
Hayırlısı kuzummm aminnn inşallahhhİnşaAllah sen bize ikiz haber getir
Aklımda ve dualarımdasin insallah yarın uyandığımda burada güzel haberini okurum inşallahDemi benim kafa bana yetiyo kuzum çok fenalardayım yarın teest günümmm
İnşallah bebeğim aminn çok tatlısınAklımda ve dualarımdasin insallah yarın uyandığımda burada güzel haberini okurum inşallah
Sağol canım amin inşallah bundan sonra herkes kese görmeye bebek görmeye gider yetti gari valla kullandım aslında hsg den önceki ay kontrol hapı ama kist baya kalıcı oldu ya bende hiç gidesi gelmedi bende anlamadım senin vucut basit kiste çok musade etmiyor demekki etmesin zaten çiko kistin var onlarda sıkıntısız oldukları yerde dursunlar en son gittiğimde boyutu söylemedi geçen ayda küçüktü (geçen ay dediğim 40 günde oldum resmen hayatımda bir ilk) kendi kendine gider dedi bakalımher şeyde hayır vardır dedim napayım bu ay da denicem yazın ara vercem canım hayırlısı inşallahAdaffafa güzel pazarlama ben vajinal kullanıyorum bana mısın demedi
Yaa canım ikiz annesi olacaksın o zaman inşallah çok heyecanlı. Umarım güzel haberlerini alacağız dualarım seninle
Çok şükür canım benim sağol Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Topiğe çok bakamıyorum hızlıca denk gelen mesajları okuyorum ama her biriniz aklımdasınız. İnşallah sıra sıra sizden de bu güzel haberi alacağız göbüşlerimizi kapıştıracağız ayy kıyamam bel fıtığı falan miras kalmasın bari yormuşsun kendini ama sonunda olmuş en azından rahatlamışsındır çok şükür. Çok ilginç ya canım benim mesela benim de son klomende hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim ultrasonda baktığında çatlamayan 1 2 yumurtan var ağrıların olabilir demişti. Büyümüş kist olmuş yani benim de 3. Ay. Ama keseyi görmeye gittiğimizde kaybolmuş. Sen de acaba bu yollar fayda etmedi ya doğum kontrol hapı mı bir ay kullansan o hemen etki edebiliyor gerçektenç bir ay vakit kaybı ama böyle kist de dengeni bozuyor. İnşallah bir an önce kurtulursun da ultrasona sırf bebiş görmeye gidersin
Aslında içinde ilginç şekilde vajinal kullanılabilir falan yazmıyor. İnsan bir tırsıyor ağzımdan almam gereken şeyi ne yapıyorum diye. Başta baya yadırgamıştım neyse çok şükür şimdilik senin gibi olmadı ama gün boyu sarhoş olursam iş hayatım biter
Ilk resimde biraz var sanki eger yarin sabahta koyulasirsa emin olabilirsin.. insallah vardir yarin sabahta ilk idrarla yap bakalim..Hayırlısı inşallah
Insallah yarin guzel haberlerle uyaniriz dualarimiz seninle❤❤İnşallah bebeğim aminn çok tatlısın
İnşallah canımmm çok amiiiinnnnnnInsallah yarin guzel haberlerle uyaniriz dualarimiz seninle❤❤
İnşallahIlk resimde biraz var sanki eger yarin sabahta koyulasirsa emin olabilirsin.. insallah vardir yarin sabahta ilk idrarla yap bakalim..
Günaydın canım Haberdar et bizi deGünaydın, siz uyurken ben yine hastanede olacağım.
Sayfayı açıp öyle gideyim bari. :)
Günaydın canım hayırdır bu kadar erken ne işin var hastanede?Günaydın, siz uyurken ben yine hastanede olacağım.
Sayfayı açıp öyle gideyim bari. :)