Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sorun progestanda değil sende ben de asla fitil yapamam fitil fobim var
Ya evet aslında hap nasıl yutuluyor bir türlü öğrenemedim. Benim de nefes boruma herhangi bir şey kaçması ve boğularak ölmem en büyük fobim yemek yerken bile çok dikkat ederim Ben küçükken haberlerde böyle boğulma olayları çok dikkatini çekiyordu, takıntı oldu bende Hap da en büyük korkum Ben ki aradım taradım folik asitin bile damla halini buldum

Nasıl ki siz kendi fikrinizce “yardımcı olmak” için yazdıysanız, bende kendimce cevabımı verdim. Fikrim bakidir.. mahrem meselelerin başkaları tarafından irdelenmesi hoş değil.. burada herkes saygı çerçevesinde fikrini söylüyor. Siz sordunuz ben de söyledim

M minik mucize92 Kuzu sen ağrım oldu diye doktora gittim dedin ya, nasıl bir ağrın oldu? Yani kanama olmadıkça, kasık ağrısı falan zaten normal ki. Acaba pimpirikli bir anne mi oldun şimdiden
Kuzum bende kist vardı doktor şiddetli ağrın olursa bekleme sakın diye uyardı torsiyon mudur nedir birşey olmasın dedi onun uyarısına istinaden ağrım şiddetlenince gitmek zorunda kaldım korkudan o şekilde ilerledi

İnşaAllah sen bize ikiz haber getir

Sağol canım amin inşallah bundan sonra herkes kese görmeye bebek görmeye gider yetti gari valla kullandım aslında hsg den önceki ay kontrol hapı ama kist baya kalıcı oldu ya bende hiç gidesi gelmedi bende anlamadım senin vucut basit kiste çok musade etmiyor demekki etmesin zaten çiko kistin var onlarda sıkıntısız oldukları yerde dursunlar en son gittiğimde boyutu söylemedi geçen ayda küçüktü (geçen ay dediğim 40 günde oldum resmen hayatımda bir ilk) kendi kendine gider dedi bakalımher şeyde hayır vardır dedim napayım bu ay da denicem yazın ara vercem canım hayırlısı inşallah

Reactions: niw
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…