- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Sen aşılama mi olmuştun canım?Gebelik oldu çok şükür canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen aşılama mi olmuştun canım?Gebelik oldu çok şükür canım
Canım lütfen üzülme. Daha çok yeni oluşuyor. Daha içinde bebek görünecek kadar büyümemiştir. Hem ben baktım senin kese fasulye gibi, bu erkek olacak anlamına geliyor (öyle derler ya) Bebişini üzme annesi, Allah doğmasını nasip ettiyse ne bozuk kesesi, isterlerse parçalanmış kese olsun yine düzelir o zamanla. İnşallah her şey güzel olacak diye düşün. Ben ikinci kimyasalı yaşamadan önce, kesin bu da tutmayacak kimyasal olacak diye düşündüm, içim hiç rahat değildi, kendime hep negatif enerji verdim. Kaybettim. Hem biliyorsundur kaybedeceksek kaybediyoruz. Durduramıyoruz kayıpları, ilaç falan kar etmiyor Allah gönlüne göre nasip etsin, hem de böyle bi durumda sadece bir doktorla sonuç alınmaz ki. Sen biraz rahatla, kesecik de bi rahatlasınKızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Amin canım Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin.Canım gözün aydın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İdrar testi negarif çıktığında Kan testin kaç çıkmıştı? Birde ilk silik pozitifi hangi gün gördün? Resim varsa gönderebilirmisin lütfen
Bende önümüzdeki ay Allahın izni ile tüp bebeğe başlayacağım.
Canım benim bugün gördük minnoşu çok şükür sen nasılsın? Regl olabildin mi?U Uzaygemisi35 kuzum naptın bebişi görmeye gittin mi gaamerak ettim
Dualarımız seninle. İçini ferah tut, lütfen ne olduğunu öğrenene kadar da ağlama artık. İnşallah sevinç göz yaşları dökersin pazartesi toptanKızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar
Kuzum inşallah güzel haberler ile geleceksin buraya dualarımız seninle lütfen kendini üzmeKızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar
Evet canımSen aşılama mi olmuştun canım?
Canım benim dualarım seninle. Pazartesi güzel haberler vereceksin inşallah bize. Haftaya da belki bayramda ya da bayram sonrası kalp atışını bile duyarsın inşallah sakın kötü düşünme şu an sen bebişinle konuş güxel enerjiler yollaKızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar
Dualarımız seninle kuzum, henüz çok erken zaten beni bebeği görmek için 6. Hafta çağırdı ve anca o zaman görünür dedi hayırlı haberler alacaksın inşallah kendini ve bebeğini üzmeKızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar
İyi yaptın canım, çok sevindim :) Evet yarın belli olacak, taze transfer 3. gün embriyosu olacak... Hayırlısı olsun canım, nasibimizde ne varsa artık Sen nasılsın neler yapıyorsun peki?aklıma geldin bugn sorayım dedim sen hiç ses etmeyince sesim içime kaçtı :)
inşallah güzel güzel döllensin bebişler
yarın belli olacak di mi kaliteleri geçmiş olsun canım çok
2 si de olgunlaşırsa çift mi koyacak kuzum?İyi yaptın canım, çok sevindim :) Evet yarın belli olacak, taze transfer 3. gün embriyosu olacak... Hayırlısı olsun canım, nasibimizde ne varsa artık Sen nasılsın neler yapıyorsun peki?
Şu meret bi beni etkilemiyor ya cin gibi geziyorum ortalıktaKızlar hayatın sorunlarından ve zorluklarından bıktınız mi? Çözüm çok basit iki Progestan atiyorsunuz ağızdan kafanız güzel geziyorsunuz şu an sarhoş gibi geziyorum harika
İşin garibi bana da her gün aynı etkiyi yapmıyor çok saçma. Kac gündür kullaniyorum bir gecenlerde bir akşam oldu bir de şimdi serseri serbest stil takılıyor benceŞu meret bi beni etkilemiyor ya cin gibi geziyorum ortalıkta
Mucizen hep seninle kullanıcı adındaki gibi kuzum Allahım korusun sizi inşallah kucağında olacağı günlerde gelecek hiç üzülme dualarımdasın sende bana dua et yarın sonuca gidicem inşallah Rabbim bu mübarek günde sana şifa anne olmak isteyenlerin derdine deva olur şükür halimize güzel günler olcak kuzum üzülmeKızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar
Anaaaam ağızdan alınca öyle şeyler mi yapıyor oKızlar hayatın sorunlarından ve zorluklarından bıktınız mi? Çözüm çok basit iki Progestan atiyorsunuz ağızdan kafanız güzel geziyorsunuz şu an sarhoş gibi geziyorum harika
Kuzum banada verdi ama benimki fitil ağzından alınanıdamı var kiKızlar hayatın sorunlarından ve zorluklarından bıktınız mi? Çözüm çok basit iki Progestan atiyorsunuz ağızdan kafanız güzel geziyorsunuz şu an sarhoş gibi geziyorum harika
evet canım 2sini de koyacak, dondurma durumu malesef olmayacak.... Rabbim nasip eder inşallah. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam, dualarınıza talibim2 si de olgunlaşırsa çift mi koyacak kuzum?