Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda 😢
Canım lütfen üzülme. Daha çok yeni oluşuyor. Daha içinde bebek görünecek kadar büyümemiştir. Hem ben baktım senin kese fasulye gibi, bu erkek olacak anlamına geliyor (öyle derler ya)😊 Bebişini üzme annesi, Allah doğmasını nasip ettiyse ne bozuk kesesi, isterlerse parçalanmış kese olsun yine düzelir o zamanla. İnşallah her şey güzel olacak diye düşün. Ben ikinci kimyasalı yaşamadan önce, kesin bu da tutmayacak kimyasal olacak diye düşündüm, içim hiç rahat değildi, kendime hep negatif enerji verdim. Kaybettim. Hem biliyorsundur kaybedeceksek kaybediyoruz. Durduramıyoruz kayıpları, ilaç falan kar etmiyor😕 Allah gönlüne göre nasip etsin, hem de böyle bi durumda sadece bir doktorla sonuç alınmaz ki. Sen biraz rahatla, kesecik de bi rahatlasın ☺️

Canım gözün aydın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🙏🙏
İdrar testi negarif çıktığında Kan testin kaç çıkmıştı? Birde ilk silik pozitifi hangi gün gördün? Resim varsa gönderebilirmisin lütfen😊
Bende önümüzdeki ay Allahın izni ile tüp bebeğe başlayacağım.
Amin canım Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin.

Ben sana şimdi detaylı bir foto serisi hazırladıım çektim 😊 yazılar biraz kötü ama anlaşılır umarım. Kan 21ile öğrendim o günden bir gün önce test yapmıştım. Bir gün sonra 31 çıktığında testim var. İlk silik pozitif bence battan 2 gün sonra çıktı. Sonrakileri kaydetmemişim tam yani sonradan toplu foto var. O da test beklediği için yanıltıcı olur. Bence battan 3 gün sonra hafif silik gözle görülür hayalet olmayan çizgi çıkmsya başladı (o günkü değer 136). Ama çok yavaş artıyordu bence çizgi koyuluğu.

Senin sürecin aklımda takip ediyorum, bir süredir pek görememiştim mesajını. İnşallah hakkında hayırlısı olur tedavin su gibi geçer. Yaz sana güzel haberlerle gelsin ve güzel sonuç alasın inşallah 🍀🍀 hepinize dua ediyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🙏
U Uzaygemisi35 kuzum naptın bebişi görmeye gittin mi gaa👀👀👀merak ettim💘
Canım benim bugün gördük minnoşu çok şükür 🥰🥰 sen nasılsın? Regl olabildin mi?

Eklentiler

• IMG_20210418_083342_N~2.jpg
    IMG_20210418_083342_N~2.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210416_091818~3.jpg
    IMG_20210416_091818~3.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20210415_125005~3.jpg
    IMG_20210415_125005~3.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210413_090007_N~2.jpg
    IMG_20210413_090007_N~2.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek ❤️ Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum 🤲 Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah 🤲 pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar ❤️🤲

Kızlar bütün güzel enerjiniz için teşekkür ediyorum hepinize tek tek ❤️ Allah hepinizden razı olsun ağlıyorum ediyorum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca da umutlanıyorum 🤲 Rabbim hepinizin gönlüne göre versin İnşaAllah 🤲 pazartesi tekrar kontrolüm var ben sizlere duacıyım sizlerden de dua bekliyorum canlar ❤️🤲
Dualarımız seninle. İçini ferah tut, lütfen ne olduğunu öğrenene kadar da ağlama artık. İnşallah sevinç göz yaşları dökersin pazartesi toptan

Kuzum inşallah güzel haberler ile geleceksin buraya dualarımız seninle lütfen kendini üzme

Canım benim dualarım seninle. Pazartesi güzel haberler vereceksin inşallah bize. Haftaya da belki bayramda ya da bayram sonrası kalp atışını bile duyarsın inşallah 🥰 sakın kötü düşünme şu an sen bebişinle konuş güxel enerjiler yolla 🍀

Dualarımız seninle kuzum, henüz çok erken zaten beni bebeği görmek için 6. Hafta çağırdı ve anca o zaman görünür dedi 🌸 hayırlı haberler alacaksın inşallah kendini ve bebeğini üzme 😍

M minik mucize92 Kuzu sen ağrım oldu diye doktora gittim dedin ya, nasıl bir ağrın oldu? Yani kanama olmadıkça, kasık ağrısı falan zaten normal ki. Acaba pimpirikli bir anne mi oldun şimdiden 😇

aklıma geldin bugn sorayım dedim sen hiç ses etmeyince sesim içime kaçtı :)
inşallah güzel güzel döllensin bebişler 🤲🏻
yarın belli olacak di mi kaliteleri geçmiş olsun canım çok 🌸
İyi yaptın canım, çok sevindim :) Evet yarın belli olacak, taze transfer 3. gün embriyosu olacak... Hayırlısı olsun canım, nasibimizde ne varsa artık :dua: Sen nasılsın neler yapıyorsun peki?

İyi yaptın canım, çok sevindim :) Evet yarın belli olacak, taze transfer 3. gün embriyosu olacak... Hayırlısı olsun canım, nasibimizde ne varsa artık :dua: Sen nasılsın neler yapıyorsun peki?
2 si de olgunlaşırsa çift mi koyacak kuzum?

Mucizen hep seninle kullanıcı adındaki gibi kuzum Allahım korusun sizi inşallah kucağında olacağı günlerde gelecek hiç üzülme dualarımdasın sende bana dua et yarın sonuca gidicem inşallah Rabbim bu mübarek günde sana şifa anne olmak isteyenlerin derdine deva olur şükür halimize güzel günler olcak kuzum üzülme😘❣️😇🙏🏻🐣

Kızlar hayatın sorunlarından ve zorluklarından bıktınız mi? Çözüm çok basit iki Progestan atiyorsunuz ağızdan kafanız güzel geziyorsunuz😂😂 şu an sarhoş gibi geziyorum harika😃
Kuzum banada verdi ama benimki fitil ağzından alınanıdamı var ki 😁

X