Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ahhh ağzından bal damlıyor yine nerdeee be kuzum? Daha hcg sıfırlanacak, bi dahaki regli beklicem. Üstünden 3 ay geçecek, tetkikler yapılacak sonra bi daha yumurta geliştirme süreci başlayacak, ohooo anlatırken bile yüreğim soldu ben sizden gelecek haberlerin bekçisiyim burda uzun zaman. Daha ne kadar var senin regline yaa içim şişti bak

Tünaydın kuzum, operasyonum vardı bugün, 2 yumişim toplandı... yarın inş güzel haber gelir de pazartesi transferi yaparlar :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Bir bakmışın göz ayıp kapayıncaya kadar geçmiş, gelmiş o gün.
Benim de şişti ya hiç belli değil. Tedavi düzenimi çok bozdu. 7-8 güne gelir diye düşünüyorum ama bakalım
Tünaydın kuzum, operasyonum vardı bugün, 2 yumişim toplandı... yarın inş güzel haber gelir de pazartesi transferi yaparlar :)
Hadi geçmiş olsun. İnşallah ikisi de güzelce döllenir pazartesiye gider

O kadar hormon yüklemesi yapılıyor tatlım, çok normal dengelerin şaşması. Ama az kaldıııı ve çok heyecanlı dın dın

Ayy akşam oldu ben daha yeni bakabildim, aşşırı yoğun bir gündü Neyse günaydın diyemedim iyi akşamlar herkesee

aklıma geldin bugn sorayım dedim sen hiç ses etmeyince sesim içime kaçtı :)
inşallah güzel güzel döllensin bebişler
yarın belli olacak di mi kaliteleri geçmiş olsun canım çok

canım hayırlı olsun inşallah senin de tedavin , rabbim işini kolaylaştırsın

Hayırlısı inşallah
sanki bi
gölge belli ama ben iğnenin 12. gününde bundan bi tık daha belirgin bişiyler gördüm kendi testimde. sonra regl oldum. 14. gğn kan verdim 0.365 li bi
değer çıkmıştı . yani biraz hcg tortusu bile kalsa iğneden teste bazen yansıyo.

Hayırlısı artık bakalım beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…