Ahhh ağzından bal damlıyor yineGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
@Cartedor @Uzaygemisi35Miss Bride mell_in_shell @ipek_annesi M Masalmina @minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay @GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar
@ilovemeJane Jetgil @husniye35 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.
fiona13 ve R Random3 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
Tünaydın kuzum, operasyonum vardı bugün, 2 yumişim toplandı... yarın inş güzel haber gelir de pazartesi transferi yaparlar :)Günaydın. Hayırlı cumalar herkese.
@Cartedor @Uzaygemisi35Miss Bride mell_in_shell @ipek_annesi M Masalmina @minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay @GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar
@ilovemeJane Jetgil @husniye35 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.
fiona13 ve R Random3 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
canım ben göremedimİğneden sonra 12. Gün kızlar
Bir bakmışın göz ayıp kapayıncaya kadar geçmiş, gelmiş o gün.Ahhh ağzından bal damlıyor yinenerdeee be kuzum? Daha hcg sıfırlanacak, bi dahaki regli beklicem. Üstünden 3 ay geçecek, tetkikler yapılacak sonra bi daha yumurta geliştirme süreci başlayacak, ohooo anlatırken bile yüreğim soldu ben sizden gelecek haberlerin bekçisiyim burda uzun zaman. Daha ne kadar var senin regline yaa içim şişti bak
Hadi geçmiş olsun. İnşallah ikisi de güzelce döllenir pazartesiye giderTünaydın kuzum, operasyonum vardı bugün, 2 yumişim toplandı... yarın inş güzel haber gelir de pazartesi transferi yaparlar :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hayırlısı inşallahcanım ben göremedimama inşallah vardır
Hahahaha bildiğin tüm kuralları unutuyosun bacım, bambaşka bi serüven buBeni yeme, bana hamile kalmayı öğret
Hazırım örgü reyiz. Kayıtlar nereden yapılıyor?Hahahaha bildiğin tüm kuralları unutuyosun bacım, bambaşka bi serüven bu
O kadar hormon yüklemesi yapılıyor tatlım, çok normal dengelerin şaşması. Ama az kaldıııı ve çok heyecanlı dın dınBir bakmışın göz ayıp kapayıncaya kadar geçmiş, gelmiş o gün.
Benim de şişti ya hiç belli değil. Tedavi düzenimi çok bozdu. 7-8 güne gelir diye düşünüyorum ama bakalım
Hadi geçmiş olsun. İnşallah ikisi de güzelce döllenir pazartesiye gider
Evet evet söylediler zaten böyle olması normal diye. Bekliyoruz bakalım ⏱O kadar hormon yüklemesi yapılıyor tatlım, çok normal dengelerin şaşması. Ama az kaldıııı ve çok heyecanlı dın dın
Gebelik oldu çok şükür canımRegl oldun mu yoksa gebelik oldu mu canım??
İnşallah canım çok teşekkürler güzel dileklerin için :))))Hadi geçmiş olsun. İnşallah ikisi de güzelce döllenir pazartesiye gider
Ayy akşam oldu ben daha yeni bakabildim, aşşırı yoğun bir gündüGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
Canm hadi hersy gönlünce sağlıkla olsun inşallahTünaydın kuzum, operasyonum vardı bugün, 2 yumişim toplandı... yarın inş güzel haber gelir de pazartesi transferi yaparlar :)
Canım bu vajinal mi karından mıKese böyle anlat mısınız acaba
10 gün buradaysa 20 gün yok. Ona nasıl güvencemSen şimdi verme yine de
Doğru ya senin öyle de bir macera oldu di mi :/ Eşin evdeyken o yapamaz mı aslında? Ben de beceremiyorum o işi. Eşim yapa yapa öğrenmek zorunda kaldı :/
O bir başını getirsin belki sen de o ara alışırsın10 gün buradaysa 20 gün yok. Ona nasıl güvencem
aklıma geldin bugn sorayım dedim sen hiç ses etmeyince sesim içime kaçtı :)Tünaydın kuzum, operasyonum vardı bugün, 2 yumişim toplandı... yarın inş güzel haber gelir de pazartesi transferi yaparlar :)
canım hayırlı olsun inşallah senin de tedavin , rabbim işini kolaylaştırsınCanım gözün aydın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İdrar testi negarif çıktığında Kan testin kaç çıkmıştı? Birde ilk silik pozitifi hangi gün gördün? Resim varsa gönderebilirmisin lütfen
Bende önümüzdeki ay Allahın izni ile tüp bebeğe başlayacağım.
sanki biHayırlısı inşallah
Hayırlısı artık bakalım beklicezsanki bi
gölge belli ama ben iğnenin 12. gününde bundan bi tık daha belirgin bişiyler gördüm kendi testimde. sonra regl oldum. 14. gğn kan verdim 0.365 li bi
değer çıkmıştı . yani biraz hcg tortusu bile kalsa iğneden teste bazen yansıyo.