Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hadi gözümüz aydın. Güzel güzel büyümeye devam etsin
ınsalllah canımm macun bence destek oluyor yoksa gene buyumezdı bence gıbıme gelıyor emınım artık benım yumurtalar eskıden kucuk kalıyodu bence bakalım ıgne ıcın sabırsızlanıyorum doktor bol bol sevısın dedı kıbarca D: calısanın rızkını Allah verır dedı ..D

ah canım ınsallah bu ay hamıle kalabılırım nıyeyse cok heyecanlıyım bugun reglının 14,gunu
13 mm zaten benım dongum uzundu 20, gun bıle bana gore pık dıyodum ama doktor dedıkı o da bı etken dongunun uzun olması ama sonucta ılac takvıye edıyoruz genede nazlı buyuyor ama buyuyor sonucta skntı yok dedı
bencede bak macun yıyorum kı onun cok etkılı olduguna emınım onla felan anca 1 m buyuyor tamam normalde gunde 1 mm flan buyurmuste belkı ılac olmasa bukadarda buyumıcektı heralde pazartesı vurucam ıgneyı

Hadi inşallah canım hayırlısı bence de döngü uzunluğu da bir etken. Doktorun iyi çıkmış bence en çok ona sevindim güveniyorsun güzel güzel ilerleyecek din en azından. İnşallah her şey yolunda gider bebiş

"O konuda bir şüpheniz olmasın. Elimizden geleni ardımıza koymuyoruz" deseydin

Canım hayırlı olsun çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin İnşaAllah

Sende aşılama ile hamile kalmışsın çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olsun insAllah

Önceki testte ileri hareket 25 ti. Morfoloji 0 dı aslında. Biz tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışıyoruz. Bir yandan da eşimin değerlerini olabildiğince iyileştirmeye çalışıyoruz. Doktor çok beğenmiş sadece spermdeki lökosit için antibiyotik vermiş. Birde benim ısrarlarımda DNA hasar testini istemiş inşallah bakalım haziren Temmuz gibi başlayacağız bizde tüp bebeğe

Hareket baya iyi görünüyor, öncesinde nasıldı?
Önceki testte ileri hareket 25 ti. Morfoloji 0 dı aslında. Biz tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışıyoruz. Bir yandan da eşimin değerlerini olabildiğince iyileştirmeye çalışıyoruz. Doktor çok beğenmiş sadece spermdeki lökosit için antibiyotik vermiş. Birde benim ısrarlarımda DNA hasar testini istemiş inşallah bakalım haziren Temmuz gibi başlayacağız bizde tüp bebeğe

Oo hareketi çok arttırmış gerçekten maşallah.
Morfoloji için en iyi vitamin hangisi acaba birde onu kullansak keşke.

Merhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.. Bugün kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.Bakalim hakkımızdan hayirlisi olur inşallah

Canım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Çok çok sevindim

Oo hareketi çok arttırmış gerçekten maşallah.
Morfoloji için en iyi vitamin hangisi acaba birde onu kullansak keşke.
Morfolojinin tam anlamıyla tedavisi yok diyorlar ama herhalde en iyisi e vitamini ben zorla içiyorum ama her zaman içmiyor Bir de koenzim q10 da iyi geliyormuş ama bizimki zaten elindeki ilaçları zar zor içiyor diye almadım. Siz neler kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…