Dualarımız seninle nanacımmm bebeğini al ve gelMerhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.. Bugün kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.Bakalim hakkımızdan hayirlisi olur inşallah
bu bahar bize ınanın cok guzel gelıcek nısan sonu harıka haberler aldık mayıs ve hazıran başı ıkı kat olcak bence guzel haberler masallah dıyelım hayırlısı olsunn canmmmMerhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.. Bugün kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.Bakalim hakkımızdan hayirlisi olur inşallah
bu yaza herkes hamiş girecek kışa göbekleri tokuşturcazbu bahar bize ınanın cok guzel gelıcek nısan sonu harıka haberler aldık mayıs ve hazıran başı ıkı kat olcak bence guzel haberler masallah dıyelım hayırlısı olsunn canmmm
Bende hayla okuyorum sende hamilesin dimi ilk sayfada yanlış görmediysem egerBende o duanı görmüştüm her akşam elimi karnıma koyup söylüyorum
okadar ınanıyorum kiiiii vallahı bunabu yaza herkes hamiş girecek kışa göbekleri tokuşturcaz
50 kişiyi mezun ettik kaldı 25 kişi onları da mezun edip dükkanı kapatır bu kızokadar ınanıyorum kiiiii vallahı buna
Proxeed içiyor o yüzden harekete bu kadar etki ettiğini görünce sevindim.Morfolojinin tam anlamıyla tedavisi yok diyorlar ama herhalde en iyisi e vitamini ben zorla içiyorum ama her zaman içmiyorBir de koenzim q10 da iyi geliyormuş ama bizimki zaten elindeki ilaçları zar zor içiyor diye almadım. Siz neler kullanıyorsunuz
Evet kuzum bende üçüncü aşılama olacaktım doktorum iptal etti o ay hamile kaldımBende hayla okuyorum sende hamilesin dimi ilk sayfada yanlış görmediysem eger
Amin canım inşallahSende aşılama ile hamile kalmışsın çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olsun insAllah
yaaa gözün aydın canımmmKızlar biz keseyi gördük
Sağol kuzumyaaa gözün aydın canımmm
kese sağda mı solda mı ?Sağol kuzum
Ay bilmiyorum ki sormadımkese sağda mı solda mı ?
ben anlamam pek ama anlayan kızlar var atAy bilmiyorum ki sormadımatsam anlar mısın
Kim anlıyor ses versinben anlamam pek ama anlayan kızlar var at
15 gebelık beklıyorum en az mayıs ayı hazıran bası arasında50 kişiyi mezun ettik kaldı 25 kişi onları da mezun edip dükkanı kapatır bu kız
inşallaaaaah15 gebelık beklıyorum en az mayıs ayı hazıran bası arasında
oh gozunn aydnnn canımmmKızlar biz keseyi gördük