Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
@NealStreet U Uzaygemisi35 evrem92 evrem92
Kızlar pazartesi 10 mm di bugun 13mm olmus. Nazlı zor büyüyor ama buyuyor dedi cumartesi bıdaha kontrol var muhtemel pazartesi felan catlatma iğneni vurdururum sana dedi. İlaca rağmen geç buyuyor evet ama en azından buyuyor dedı. Bırcok yumurta var demıstıya ben dedim bu kotu bısemı ıki aydır gec regli ondanmı oluyorum ozamandan kalan yumurta felanmı dıye sordum yok dedi her kadın heray 14-15 yumurta feda eder biri kraliçe olur dedi Allah korusun hıcbı sekılde hamıle kalamazsan tup bebek ıcın rezervin iyi dedi. Folik asit sordum eğer bu ay gebe kalmazsam tedaviye bıdakı ay ınfolic eklıcekmış ben macunda yıyorum pazartesiden beri macunla ılacla bukadar nazlı buyuyor. Demek ki benim yumurtam belkıde buyumeden catlıyodu kuck kalıyordu
Geçte olsa büyüyor olması iyi bişe☺️ İnşallah güzel güzel haberlerle gelirsin

Bilin bakalım bu kim? Aa Uzaymış U Uzaygemisi35
EF1C71D6-6490-4D3E-8634-490B8EF2AFB9.jpeg

Herıldın gerıldın
İğnelerin fotoğrafı var elimde. Keşke karnımın delik deşik halini de ölümsüzleştirseydim. Lazım olunca koz olarak kullanırdım. Neyse reçeteler duruyor. Bastırsak kitapçık olur
Ben sana çekerim benim göbüşüm diye kandırırsın. Delik deşik ve mosmor bence daha iyisi yok 🤣 göbüş fotosu kiralanır.

Kızlar eşimin Sperm testini yeniledik proxeed den sonra Bi bakar mısınız

Eklentiler

• 7A85502D-ED94-4EA2-B59C-F51A395C3C6E.jpeg
    7A85502D-ED94-4EA2-B59C-F51A395C3C6E.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar eşimin Sperm testini yeniledik proxeed den sonra Bi bakar mısınız
Sayı, hareket iyi. Morfoloji düşük ama sayının yüksek olması büyük avantaj.
Eşimin hepsi düşük çıktı. Morfolojisi %1. Tüpte sorun etmiyorlar bunu zaten en sağlıklıklılarını seçiyoruz diye

X