düşündükçede gelmiyor kuzum sormaŞu regl gecikmesi çok sinir bozucu ya
Tesekkur ederim canimmG
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik yavruun
Belli olmaz canım bazen geç döllenme oluyor.. cumartesi yenilersin testi , hakkında hayırlısı olsun inşallahcumartesi kuzum ya sabah dayanamadım gittim idrar testi yaptım ama negatif çok moralim bozuk ağlayasım geliyor erkenmi sence12. günüm bugün
inşallah canım çok canım sıkıldı ister istemezBelli olmaz canım bazen geç döllenme oluyor.. cumartesi yenilersin testi , hakkında hayırlısı olsun inşallah
Negatif derken 3-4 gibi bir değer mi sıfır mı? Doktoruna sordun mu?cumartesi kuzum ya sabah dayanamadım gittim idrar testi yaptım ama negatif çok moralim bozuk ağlayasım geliyor erkenmi sence12. günüm bugün
Kuzum biliyorsun benim aşılama değil ama iğneden sonra 12.gün yani 13.gün idrarda hiç çıkmıyordu daha. Çok düşük bir değerle öğrendim. İnşallah senin de öyledir ben idrarda geç çıktığını düşünüyorum hep.cumartesi kuzum ya sabah dayanamadım gittim idrar testi yaptım ama negatif çok moralim bozuk ağlayasım geliyor erkenmi sence12. günüm bugün
idrar testi yaptım canım sonuc bilmiyorum kaset test yaptımNegatif derken 3-4 gibi bir değer mi sıfır mı? Doktoruna sordun mu?
inşallah canım benim yaa eşim hep olumlu düşünüyor bence var diye hiç ağrımda olmuyo göğüslerim hassas sadece kasık ağrımda hiç yok olması mı iyi olmamasımı bilemedim çok içim sıkılıyor zaten inşallah vardır ya cumartesi günü teste gideceğimKuzum biliyorsun benim aşılama değil ama iğneden sonra 12.gün yani 13.gün idrarda hiç çıkmıyordu daha. Çok düşük bir değerle öğrendim. İnşallah senin de öyledir ben idrarda geç çıktığını düşünüyorum hep.
Benim kafa gidik canım ya kusura bakma. Kan tahlili diye okumuşum nasıl başardıysam. Dur o zaman ya daha idrara yansımamış olabilir. Kanda gününde pozitifi görürsün inşallah hayırlısıylaidrar testi yaptım canım sonuc bilmiyorum kaset test yaptım
olsun kuzum inşallah yaa hiç bişide yok belirti bu iyi bişeymi kötümü bilmiyorum ki göğüslerimde hafif hassasiyet var o kadar olmasımı lazım olmamasımı lazımBenim kafa gidik canım ya kusura bakma. Kan tahlili diye okumuşum nasıl başardıysam. Dur o zaman ya daha idrara yansımamış olabilir. Kanda gününde pozitifi görürsün inşallah hayırlısıyla
Benimde öyle olmuştu. Doktor küçük bir polip patlamış olabilir demişti. Kontrollerini yaptırmerhaba kizlar bir sorum olcakti benim bat 11 mayis ve yumurtlama zamanlarinda esimle iliskiye girdik ve iliskiden birgün sonra pembe lekelenmelerim oldu 3 gün sürdü biliyorum normalde yerlesme kanamlari okadar erken olmaz ama bu neden olmus olabilir ilk defa böyle birsey yasiyorum
canim bir kac hafta önce kontrollerimi olmustum hersey tertemizdiBenimde öyle olmuştu. Doktor küçük bir polip patlamış olabilir demişti. Kontrollerini yaptır
İnşallah canım içini ferah tut bence de. Benim belirtilerim nerdeyse hiç olmadı daha anca başlıyor doğru düzgün diyebilirim. Her bünye farklı ona takılma canım inşallah cumartesi güzel haberi alırsıninşallah canım benim yaa eşim hep olumlu düşünüyor bence var diye hiç ağrımda olmuyo göğüslerim hassas sadece kasık ağrımda hiç yok olması mı iyi olmamasımı bilemedim çok içim sıkılıyor zaten inşallah vardır ya cumartesi günü teste gideceğim
Bence bu belirti olayı çok değişken. U Uzaygemisi35 'nin de hiç yoktuolsun kuzum inşallah yaa hiç bişide yok belirti bu iyi bişeymi kötümü bilmiyorum ki göğüslerimde hafif hassasiyet var o kadar olmasımı lazım olmamasımı lazım
Kuzum foliküller günde 1-2 mm büyüyor zaten ortalama. Seninki büyümeye geç başlamış olabilir ama şu an normal gidiyor çok şükür. İnşallah hadi o aşamaya geleceksin iğneleneceksin sen de@NealStreet U Uzaygemisi35evrem92
Kızlar pazartesi 10 mm di bugun 13mm olmus. Nazlı zor büyüyor ama buyuyor dedi cumartesi bıdaha kontrol var muhtemel pazartesi felan catlatma iğneni vurdururum sana dedi. İlaca rağmen geç buyuyor evet ama en azından buyuyor dedı. Bırcok yumurta var demıstıya ben dedim bu kotu bısemı ıki aydır gec regli ondanmı oluyorum ozamandan kalan yumurta felanmı dıye sordum yok dedi her kadın heray 14-15 yumurta feda eder biri kraliçe olur dedi Allah korusun hıcbı sekılde hamıle kalamazsan tup bebek ıcın rezervin iyi dedi. Folik asit sordum eğer bu ay gebe kalmazsam tedaviye bıdakı ay ınfolic eklıcekmış ben macunda yıyorum pazartesiden beri macunla ılacla bukadar nazlı buyuyor. Demek ki benim yumurtam belkıde buyumeden catlıyodu kuck kalıyordu
Hadi gözümüz aydın. Güzel güzel büyümeye devam etsin@NealStreet U Uzaygemisi35evrem92
Kızlar pazartesi 10 mm di bugun 13mm olmus. Nazlı zor büyüyor ama buyuyor dedi cumartesi bıdaha kontrol var muhtemel pazartesi felan catlatma iğneni vurdururum sana dedi. İlaca rağmen geç buyuyor evet ama en azından buyuyor dedı. Bırcok yumurta var demıstıya ben dedim bu kotu bısemı ıki aydır gec regli ondanmı oluyorum ozamandan kalan yumurta felanmı dıye sordum yok dedi her kadın heray 14-15 yumurta feda eder biri kraliçe olur dedi Allah korusun hıcbı sekılde hamıle kalamazsan tup bebek ıcın rezervin iyi dedi. Folik asit sordum eğer bu ay gebe kalmazsam tedaviye bıdakı ay ınfolic eklıcekmış ben macunda yıyorum pazartesiden beri macunla ılacla bukadar nazlı buyuyor. Demek ki benim yumurtam belkıde buyumeden catlıyodu kuck kalıyordu