Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Henüz 6 mm olan keseyi de anlıyorlar mı acaba
Ahh canım gözün aydın minnoşun minnoş kesesini gördün çok şükür at sen bi bakalım. Zaten daha başlarında bulunduğu tarafa göre ve sonraki zamanlarda kesenin şekline göre tahminde bulunuluyor. Ne teorisiydi o ya adını unutsam da baya tutuyormuş

İnşallah içtiğimiz ilaçlar kullandığımız şeyler hepimize şifa olsun Proxeed in faydasını görürsünüz sayı ve hareket için iyi geliyor gerçekten.

Canım gözünüz aydın çok sevindim darısı hepimizin başına sağlıkla kucağına alırsın insallh

İnşallah içtiğimiz ilaçlar kullandığımız şeyler hepimize şifa olsun Proxeed in faydasını görürsünüz sayı ve hareket için iyi geliyor gerçekten.
İnşallah amin Bende birkaç aya olmazsa tüpe gideceğim, kendim içinde vitamin kullanıyorum yumurtalarıma güvenmediğimden.
Ama tüpte @NealStreet dediği gibi sperm özelliklerinin önemi kalmıyor zaten, en iyileri seçiyorlar mikroenjeksiyon yöntemi ile.

Merhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.. Bugün kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.Bakalim hakkımızdan hayirlisi olur inşallah
Hadi hayırlısı, güzel haberlerle gelirsin inşallah. Her şey yolunda giderse 2-3 hafta arkandan geleceğim gibi. Transfer hazırlığı için reglimi bekliyorum ben de. Dualarımız seninle
50 kişiyi mezun ettik kaldı 25 kişi onları da mezun edip dükkanı kapatır bu kız
15 gebelık beklıyorum en az mayıs ayı hazıran bası arasında

Görüyorsunuz alanında uzman ekibimizin kurduğu komisyon her şeyi araştırdı, soruşturdu, sorunları tespit edip giderdi ve şeytanın bacağı kırıldı. Dünya nüfusunu çoğaltmada bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz

M Masalmina Gözün aydıın, darısı kalp atışına

Ben de bana söyleneni söylüyorum. İnşallah öyledir bakalım öncü birlik olarak gideceğim, hep beraber göreceğiz

Dünya nüfusuna katkı sağlamaya son gaz devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…