Geçte olsa büyüyor olması iyi bişe@NealStreet U Uzaygemisi35evrem92
Kızlar pazartesi 10 mm di bugun 13mm olmus. Nazlı zor büyüyor ama buyuyor dedi cumartesi bıdaha kontrol var muhtemel pazartesi felan catlatma iğneni vurdururum sana dedi. İlaca rağmen geç buyuyor evet ama en azından buyuyor dedı. Bırcok yumurta var demıstıya ben dedim bu kotu bısemı ıki aydır gec regli ondanmı oluyorum ozamandan kalan yumurta felanmı dıye sordum yok dedi her kadın heray 14-15 yumurta feda eder biri kraliçe olur dedi Allah korusun hıcbı sekılde hamıle kalamazsan tup bebek ıcın rezervin iyi dedi. Folik asit sordum eğer bu ay gebe kalmazsam tedaviye bıdakı ay ınfolic eklıcekmış ben macunda yıyorum pazartesiden beri macunla ılacla bukadar nazlı buyuyor. Demek ki benim yumurtam belkıde buyumeden catlıyodu kuck kalıyordu
Adafafa ilk öğrendiğimde bir Türk kahvesi içtim 20 gündür hiç içmedim
AA hani nerdeyimyok bu uzay değil ben uzayı buldum
işte analıqqqqqqqAdafafa ilk öğrendiğimde bir Türk kahvesi içtim 20 gündür hiç içmedim
Çocuumun başına kakıcam hepsini kenara not ediyorum adafafaişte analıqqqqqqq
Benim başına kakılacaklar listem şimdiden kabarıkÇocuumun başına kakıcam hepsini kenara not ediyorum adafafa
benim çocuğun ayrı kocamın ayrı başına kakılacaklar listem varBenim başına kakılacaklar listem şimdiden kabarık
Kocamın başına bir şey kakarsam dönüp dolaşıp beni huzursuz edecek. O yüzden onda naz niyaz stratejisi uygulamayı planlıyorumbenim çocuğun ayrı kocamın ayrı başına kakılacaklar listem var
acısını bi şekilde çıkarmalısınKocamın başına bir şey kakarsam dönüp dolaşıp beni huzursuz edecek. O yüzden onda naz niyaz stratejisi uygulamayı planlıyorum
Herıldın gerıldınacısını bi şekilde çıkarmalısın
Ben sana çekerim benim göbüşüm diye kandırırsın. Delik deşik ve mosmor bence daha iyisi yokHerıldın gerıldın
İğnelerin fotoğrafı var elimde. Keşke karnımın delik deşik halini de ölümsüzleştirseydim. Lazım olunca koz olarak kullanırdım. Neyse reçeteler duruyor. Bastırsak kitapçık olur
inşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah canım içini ferah tut bence de. Benim belirtilerim nerdeyse hiç olmadı daha anca başlıyor doğru düzgün diyebilirim. Her bünye farklı ona takılma canım inşallah cumartesi güzel haberi alırsın
anladım canım evet öylemiş hiç belirti yokmuş neredeyse benimde yok umutlanasım geliyor sonra korkuyorum umutlanmak istemiyorum çok stresliyim inşallah vardır yaBence bu belirti olayı çok değişken. U Uzaygemisi35 'nin de hiç yoktu
Sayı, hareket iyi. Morfoloji düşük ama sayının yüksek olması büyük avantaj.Kızlar eşimin Sperm testini yeniledik proxeed den sonra Bi bakar mısınız