Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın canım inşallah arkandan geliyoruz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah sağlıkla ilerlesin herkesin bir an önce diğer kızlarımız da hamiş olsun sayfada tek kişi kalmasın

Evet kuzum öyle oluyor çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıyorlar
İnşaAllah olumlu sonuçla gel bize
ah güzelim inşallah çok teşekkürler bugün 5. günüm çok şükür değişik duygulardayım hep acabalarda siz sonrasında birlikte oldunuzmu kuzum

Günaydın kızlar Henüz erken olduğunu bile bile yine test yaptım Ama iğnenin 11. Gününe göre koyu çıkması biraz umutlandırmadı değil siz ne düşünüyorsunuz
ayyy günaydınnn haydi inşallah yaaa ne güzel böyle arka arkaya haberler alıyoruz Allahım daim kılsın yaaaa hamiş patlaması olsuuunnnn inşallahhh tebrikler canım benimmmmm

Sağol canım inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin. Sen nasılsın?
İyiyim tatlım yaa bugün kan verdim beklicem sonucu. Düşmüştür artık değer muhtemelen. Sen biliyorsun galiba pıhtılaşma testini kuzum, ben hangi bölüme randevu alacağım? Özelde çok pahalı galiba. Bütün devlet hastaneleri yapar mı? Bacağımda anormal morluklar oldu sinirim bozuluyor. Bitmedi derdim yaaa zaten toplardamarım alınmıştı ameliyatla venöz yetmezlik yüzünden. Kimse de bana dikkatli ol, bu pıhtılaşmadan olur demedi.

Günaydınnn canım dün hayatımın en çok uyuduğum günüydü sürekli uyuyorum uyanıp uyanıp geri uyuyorum
Oh uyu uyu hormonların oyunu bunlar
Yok gibi gibi şimdi sen sorunca bi sızladı
Selam ben meme dedektörü
Günaydınnn iyiyim canım sen nasılsınn
Günaydın canım benim sen nasılsın
Sağolun kızlar ben de yasakta çalışma izinlerini hazırlıyorum napim çalışmaca
Ne anladım o halde ben tam kapanmadan
Welcome to Turkey
Günaydın herkese mutlu haberlerimiz var mı?? Aklımdan bi süre atmak için pek bakamıyorum.
Ben bugün tekrar hcg ye baktırıcam. 13 gündür de kanama devam ediyor, yıldım artık
İnşallah düşmüştür canım
cennet mekanı olsun inşallah başınız sağolsun
Amin canım sağol inşallah
Günaydınlar güzel kadınlar benim 11.30 da randevum var femara işini doğru düzgün yapmış mi diye bakacağız hâlâ alışamadım kurcalanip durmaya o aleti görünce geriliyorum istemsizce
Güzel güzel büyümüştür inşallah ben de çok geriliyordum ama artık alıştım

Kolay gelsin canımm heryer çalışıyo yasakta valla

Hayırlısı olsun canım valla çok üzgünüm keşke baştan bilinip önlem alınsaydı. Dış gebelikte biraz geç düşebiliyormuş moralini bozma öyle ki çıkarsa normal sanırım. Canım üniversite hastanesi varsa bulunduğun şehirde orada hematoloji bölümü ya da genetik bölümü yapabilir. Bu morlukları, düşükleri ve toplardamar olayını söyle ve hatta bazıları en az 3 düşük olsun falan diyor kadın doğum doktorum yönlendirdi mutlaka yapılmasını istedi falan de ki yapsınlar bütün öykünü anlat canım. Geçmişte yaşadığın ile tam aynı sebep midir tabi bilemiyorum ama "trombofili paneli" diye geçiyor yaptırman gereken testler. Beta HCG sıfırlanmadan belki doğru sonuç vermeyebilir geçen biri yazmıştı bu konuyu bilmiyorum. Hematoloji ve genetik en çok ilgilenen bölümler canım. Malesef dediğin gibi özelde çok pahalı nerdeyse 6 7 yıl önce yaptırmıştım sanırım 300 500 TL gibi bişiydi sanırım tüm devlet hastaneleri yapmıyor muhtemelen araştırma hastanesi olması gerekebilir canım

Duygu listede senle ben kalcaz galiba sadece
Kiz dur ben de varım ben bu korkaklikla yapamam bu çocuğu ben hepinizi gonderecem tek kalacam topikte
Okulun son günü cnm bugün koye kacacagiz valla bu kapanma döneminde evde kapanirsak eşimle birbirimize gireriz biz . Koyde net cekiyo zaten derslere ordan devam ederim sıkıntı olmaz inşallah sen nasılsın kac var bata yok mu bi değişiklik bir kiprasma

Kolay gelsin canımm heryer çalışıyo yasakta valla
Adı tam kapanma ama faaliyette kapanma falan yok
Kiz dur ben de varım ben bu korkaklikla yapamam bu çocuğu ben hepinizi gonderecem tek kalacam topikte
Senden bi atak bekliyorum ben
Oh mis iyi yapmışsınız, benim 3 mayıs hiç bi belirtim yok umutsuz vaka bu ay da
Günaydın, bugün kuaföre gideyim de tam kapanma gelince sıkıntı olmasın diye günün planını yapıyordum.
Beni de en çok o üzüyor sire nasıl gidicem napcam 2 haftaya açılır mı acaba
Günaydınnn güzellikleer,
minseo iyiyim canım sen nasılsınn
İyi canım şükür iyi olmaya çalışıyoruz nolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…