Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Töbe de kız 😃😃 hepberaber silinelim😃😃 ben suan canım yumurtacıklarımı bekliyorum bıkere kocaman kocaman olacaklar sonra bi guzel döllencekler Mayıs'ta hamıleyiz inş😃😃
Amin tatlı kız 🤩
Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Aaa ciddi misin çok geçmiş olsun? Sende pıhtılaşma vs. bişi var mıydı?
Günaydın herkese
Sıkıcı bir gün daha 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Tüm kurumlar kapatılıyor ama adliye çalışmak zorunda çünkü insanlar suç işlemeye, mal kaçırmaya, devam ediyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Sizler nasılsınız
Günaydın malesef bizim de üretim sektörü ve çalışmaya tam gaz devam adı "tam kapanma" ama evde olanlar yine ülkenin yüzde 30 u falan olacak, yüzde 70 çalışmaya devam 🤷‍♀️

Günaydın kızlar ☀️ Henüz erken olduğunu bile bile yine test yaptım 🤦🏼‍♀️ Ama iğnenin 11. Gününe göre koyu çıkması biraz umutlandırmadı değil 😂 siz ne düşünüyorsunuz 😍
Günaydın canım baya koyu geldi bana bu 🙈 inşallah vardır ben iğneden sonra 12.gün 21 değeri ile öğrenmiştim çizgi falan yoktu o ara. Senin değer baya yüksek gibi bence iğne etkisi bu kadar kalmaz diye düşünüyorum ama herkesin vücudu farklı tabi. İğnenin içinde 10 gün sonrasına kadar hatalı pozitif çıkabilir yazıyor.
Günaydınnn canım dün hayatımın en çok uyuduğum günüydü sürekli uyuyorum 😬😬 uyanıp uyanıp geri uyuyorum 😴😴
Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Canım babanda emboli varsa sende de pıhtılaşma eğilimi vardır genetik pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? Mutlaka baktır çünkü gebelik pıhtılaşmayı artıran en önemli sebeplerden hem senin için hem bebek için çok riskli. Erkenden doktora gitmen çok iyi kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman gerekecek. Benim de annemde var ve ben değerimi öğrenir öğrenmez iğneye başladı doktorum. Dualarım senle 🙏

Günaydın canım baya koyu geldi bana bu 🙈 inşallah vardır ben iğneden sonra 12.gün 21 değeri ile öğrenmiştim çizgi falan yoktu o ara. Senin değer baya yüksek gibi bence iğne etkisi bu kadar kalmaz diye düşünüyorum ama herkesin vücudu farklı tabi. İğnenin içinde 10 gün sonrasına kadar hatalı pozitif çıkabilir yazıyor.

Günaydınnn canım dün hayatımın en çok uyuduğum günüydü sürekli uyuyorum 😬😬 uyanıp uyanıp geri uyuyorum 😴😴

Canım babanda emboli varsa sende de pıhtılaşma eğilimi vardır genetik pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? Mutlaka baktır çünkü gebelik pıhtılaşmayı artıran en önemli sebeplerden hem senin için hem bebek için çok riskli. Erkenden doktora gitmen çok iyi kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman gerekecek. Benim de annemde var ve ben değerimi öğrenir öğrenmez iğneye başladı doktorum. Dualarım senle 🙏
Ay inşallah ya 😍😍

Amin tatlı kız 🤩

Günaydın malesef bizim de üretim sektörü ve çalışmaya tam gaz devam adı "tam kapanma" ama evde olanlar yine ülkenin yüzde 30 u falan olacak, yüzde 70 çalışmaya devam 🤷‍♀️
Ilk dusukten sonra genetik test yaptirmistim. Temiz cikmisti. Ama o testte bakilanlar ile babamin basina gelen ayni sey degildir diye dusunuyorum.

6 sene once dusuk sonrasi baktirdim ama sonucumu bulamiyorum neye baktiklarini hatirlayamadim. Cuma gunu belli olur sanirim her sey

Canım dualarım seninle inş erken de farkettin ilaçla destekleyip duzgunce atlatıcaksın bu süreci bir sıkıntı varsada

Amin tatlı kız 🤩

Ne anladım o halde ben tam kapanmadan🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

6 sene once dusuk sonrasi baktirdim ama sonucumu bulamiyorum neye baktiklarini hatirlayamadim. Cuma gunu belli olur sanirim her sey
Geçmiş olsun canım kaybın için üzgünüm. Ben annemle bu süreçlerin baya içindeydim malesef o nedenle görünce bilgilendirme ihtiyacı hissediyorum. Sen mutlaka hematoloji bölümüne git ona bulamazsan randevu kalp damar bölümü ya da genetik bölümü olabilir. Genelde dişükten sonra yaptıkları test bunlar olmuyor. Babam emboli hastası benim de bir düşüğüm var ve bacağım şişti renk değişikliği oldu derseniz zaten gerekenleri yaparlar. Pıhtılaşma faktörlerine bakılması lazım sanırım "trombofili paneli" diye geçiyor. Annemde çıkınca ben direkt baktırmıştım ve bütün doktorlar gebelik öncesi ve sonrası kan sulandırıcı kullanmamı söylemişti önlem amaçlı. Siz de mutlaka baktırın ama sanırım hamileyken bu testler hatalı sonuç çıkarabiliyormuş geçen biri yazmıştı forumda hatırlamıyorum. Siz yine de söyleyin hızlıca hatta bu bacak şişmesi morarma vs bunlar acilde de hızlıca müdahale edilen şeyler yani kısa sürede randevu bulamazsanız acile de gidin sakın ihmal etmeyin. Sizi korkutmak için demiyorum sakın yanlış anlamayın sadece yıllardır malesef en kötülerini yaşadı annem ben ne kadsr kişiyi bilgilendirirsem erkenden tespit edilirse o kadar iyi diyorum 🙏 cumaya kadar beklemeyin gerekirse acilde hemen pıhtı çözücü iğne yaparlar.

X