Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
18 Mayıs benim .hayırlısıyla bu ay olur inşallah

Gecen ay 27 mart ta oldum. 25 nisan da bekliyordum. Pek sanmiyorum ikiz oldugunu. Ilk gebeligimde de doktor yuksek demisti sonra dusuk yasadim. Pek mutlu degilim acikcasi. Carsamba belli olur sanirim her sey
Canim moraljnj bozma eltimin adet gunu kantahlili sonucu 9000 lerde cikti.. ben ikiz dedim once sonra yok yok ucuz dorduz falandir dedim.. tek bi tane bebisi oldu saglikla aldi kucagina insallah sende alirsin

Canim moraljnj bozma eltimin adet gunu kantahlili sonucu 9000 lerde cikti.. ben ikiz dedim once sonra yok yok ucuz dorduz falandir dedim.. tek bi tane bebisi oldu saglikla aldi kucagina insallah sende alirsin
Inşallah canim. Bende duydum herkesin farkli degerlerde olabiliyormus. Icim rahatladi biraz tesekkur ederim

Günaydın kızlar Henüz erken olduğunu bile bile yine test yaptım Ama iğnenin 11. Gününe göre koyu çıkması biraz umutlandırmadı değil siz ne düşünüyorsunuz
Cnm valla bana da koyu geldi umutlandirmak istemem ama cok belli belirsiz cikmasi gerekiyordu bence 11. Günde bilmiyorum belki her bünyenin igne etkisini atması kendine özgüdür ama ya Rabbım hayirlisiysa hamilelige çevirsin insallah ben umutlandım senin adina

Allahım amin

Reactions: niw
Başinizi sagolsun cnm mekani cennet olsun
Sağol canım amin inşallah
Günaydın kızlar Henüz erken olduğunu bile bile yine test yaptım Ama iğnenin 11. Gününe göre koyu çıkması biraz umutlandırmadı değil siz ne düşünüyorsunuz
Bana da koyu geldi canım iyiye işaret gibi bu durum belirtin var mıydı?

Reactions: niw
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…