Evet bu ay bereketi ile geldi amin inşallahgünaydın canım iyiyim ben sizler nasılsınız güzel haberler ard arda geliyor darısı bizim başımıza :)
Töbe de kızDuygu listede senle ben kalcaz galiba sadece
Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.Günaydın herkese, nasılsınız?
@yildizsavascisi @GeminiWomanipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci Paresilaaa @Random33
Günaydın herkeseGünaydın herkese, nasılsınız?
@yildizsavascisi @GeminiWomanipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci Paresilaaa @Random33
Amin tatlı kızTöbe de kızhepberaber silinelim ben suan canım yumurtacıklarımı bekliyorum bıkere kocaman kocaman olacaklar sonra bi guzel döllencekler Mayıs'ta hamıleyiz inş
Aaa ciddi misin çok geçmiş olsun? Sende pıhtılaşma vs. bişi var mıydı?Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Günaydın malesef bizim de üretim sektörü ve çalışmaya tam gaz devam adı "tam kapanma" ama evde olanlar yine ülkenin yüzde 30 u falan olacak, yüzde 70 çalışmaya devamGünaydın herkese
Sıkıcı bir gün daha
Tüm kurumlar kapatılıyor ama adliye çalışmak zorunda çünkü insanlar suç işlemeye, mal kaçırmaya, devam ediyor
Sizler nasılsınız
Günaydın canım baya koyu geldi bana buGünaydın kızlarHenüz erken olduğunu bile bile yine test yaptım Ama iğnenin 11. Gününe göre koyu çıkması biraz umutlandırmadı değil siz ne düşünüyorsunuz
Günaydınnn canım dün hayatımın en çok uyuduğum günüydü sürekli uyuyorumGünaydın herkese, nasılsınız?
Canım babanda emboli varsa sende de pıhtılaşma eğilimi vardır genetik pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? Mutlaka baktır çünkü gebelik pıhtılaşmayı artıran en önemli sebeplerden hem senin için hem bebek için çok riskli. Erkenden doktora gitmen çok iyi kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman gerekecek. Benim de annemde var ve ben değerimi öğrenir öğrenmez iğneye başladı doktorum. Dualarım senleGunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Yok gibi gibiGöğüslerde var mı bişi
Ay inşallah yaGünaydın canım baya koyu geldi bana buinşallah vardır ben iğneden sonra 12.gün 21 değeri ile öğrenmiştim çizgi falan yoktu o ara. Senin değer baya yüksek gibi bence iğne etkisi bu kadar kalmaz diye düşünüyorum ama herkesin vücudu farklı tabi. İğnenin içinde 10 gün sonrasına kadar hatalı pozitif çıkabilir yazıyor.
Günaydınnn canım dün hayatımın en çok uyuduğum günüydü sürekli uyuyorumuyanıp uyanıp geri uyuyorum
Canım babanda emboli varsa sende de pıhtılaşma eğilimi vardır genetik pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? Mutlaka baktır çünkü gebelik pıhtılaşmayı artıran en önemli sebeplerden hem senin için hem bebek için çok riskli. Erkenden doktora gitmen çok iyi kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman gerekecek. Benim de annemde var ve ben değerimi öğrenir öğrenmez iğneye başladı doktorum. Dualarım senle
Ilk dusukten sonra genetik test yaptirmistim. Temiz cikmisti. Ama o testte bakilanlar ile babamin basina gelen ayni sey degildir diye dusunuyorum.Amin tatlı kız
Aaa ciddi misin çok geçmiş olsun? Sende pıhtılaşma vs. bişi var mıydı?
Günaydın malesef bizim de üretim sektörü ve çalışmaya tam gaz devam adı "tam kapanma" ama evde olanlar yine ülkenin yüzde 30 u falan olacak, yüzde 70 çalışmaya devam
6 sene once dusuk sonrasi baktirdim ama sonucumu bulamiyorum neye baktiklarini hatirlayamadim. Cuma gunu belli olur sanirim her seyGünaydın canım baya koyu geldi bana buinşallah vardır ben iğneden sonra 12.gün 21 değeri ile öğrenmiştim çizgi falan yoktu o ara. Senin değer baya yüksek gibi bence iğne etkisi bu kadar kalmaz diye düşünüyorum ama herkesin vücudu farklı tabi. İğnenin içinde 10 gün sonrasına kadar hatalı pozitif çıkabilir yazıyor.
Günaydınnn canım dün hayatımın en çok uyuduğum günüydü sürekli uyuyorumuyanıp uyanıp geri uyuyorum
Canım babanda emboli varsa sende de pıhtılaşma eğilimi vardır genetik pıhtılaşma faktörlerine bakıldı mı? Mutlaka baktır çünkü gebelik pıhtılaşmayı artıran en önemli sebeplerden hem senin için hem bebek için çok riskli. Erkenden doktora gitmen çok iyi kan sulandırıcı hap ve iğne kullanman gerekecek. Benim de annemde var ve ben değerimi öğrenir öğrenmez iğneye başladı doktorum. Dualarım senle
Günaydınnn iyiyim canım sen nasılsınnGünaydın herkese, nasılsınız?
Canım dualarım seninle inş erken de farkettin ilaçla destekleyip duzgunce atlatıcaksın bu süreci bir sıkıntı varsadaGunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Ne anladım o halde ben tam kapanmadanAmin tatlı kız
Aaa ciddi misin çok geçmiş olsun? Sende pıhtılaşma vs. bişi var mıydı?
Günaydın malesef bizim de üretim sektörü ve çalışmaya tam gaz devam adı "tam kapanma" ama evde olanlar yine ülkenin yüzde 30 u falan olacak, yüzde 70 çalışmaya devam
Çok geçmiş olsun...Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Insallah canim benim.cok tesekkurlerCanım dualarım seninle inş erken de farkettin ilaçla destekleyip duzgunce atlatıcaksın bu süreci bir sıkıntı varsada
Cok tesekkur ederim. Insallah gecerÇok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun canım kaybın için üzgünüm. Ben annemle bu süreçlerin baya içindeydim malesef o nedenle görünce bilgilendirme ihtiyacı hissediyorum. Sen mutlaka hematoloji bölümüne git ona bulamazsan randevu kalp damar bölümü ya da genetik bölümü olabilir. Genelde dişükten sonra yaptıkları test bunlar olmuyor. Babam emboli hastası benim de bir düşüğüm var ve bacağım şişti renk değişikliği oldu derseniz zaten gerekenleri yaparlar. Pıhtılaşma faktörlerine bakılması lazım sanırım "trombofili paneli" diye geçiyor. Annemde çıkınca ben direkt baktırmıştım ve bütün doktorlar gebelik öncesi ve sonrası kan sulandırıcı kullanmamı söylemişti önlem amaçlı. Siz de mutlaka baktırın ama sanırım hamileyken bu testler hatalı sonuç çıkarabiliyormuş geçen biri yazmıştı forumda hatırlamıyorum. Siz yine de söyleyin hızlıca hatta bu bacak şişmesi morarma vs bunlar acilde de hızlıca müdahale edilen şeyler yani kısa sürede randevu bulamazsanız acile de gidin sakın ihmal etmeyin. Sizi korkutmak için demiyorum sakın yanlış anlamayın sadece yıllardır malesef en kötülerini yaşadı annem ben ne kadsr kişiyi bilgilendirirsem erkenden tespit edilirse o kadar iyi diyorum6 sene once dusuk sonrasi baktirdim ama sonucumu bulamiyorum neye baktiklarini hatirlayamadim. Cuma gunu belli olur sanirim her sey
Çok geçmiş olsun canımGunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Günaydınnnn. İyim şükür. İnşaaAllah herkes iyidirGünaydın herkese, nasılsınız?
GünaydınGünaydın herkese, nasılsınız?