- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Açmazlar daha bayram sonuna kadar, yarın da gitsem son gün, çok kalabalık olcak. Öff valla daraldım ya, sürekli ev ev ev.Beni de en çok o üzüyor sire nasıl gidicem napcam 2 haftaya açılır mı acaba
Kapanamayız ki tam anlamıyla. Halka destek vercek kimse yok malesef halktan destek bekleniyoAdı tam kapanma ama faaliyette kapanma falan yok
Senden bi atak bekliyorum ben
Oh mis iyi yapmışsınız, benim 3 mayıs hiç bi belirtim yok umutsuz vaka bu ay da
Beni de en çok o üzüyor sire nasıl gidicem napcam 2 haftaya açılır mı acaba
İyi canım şükür iyi olmaya çalışıyoruz nolsun
Yok giiii ne atağı yapmazsan cocuk nasil gelsinAdı tam kapanma ama faaliyette kapanma falan yok
Senden bi atak bekliyorum ben
Oh mis iyi yapmışsınız, benim 3 mayıs hiç bi belirtim yok umutsuz vaka bu ay da
Beni de en çok o üzüyor sire nasıl gidicem napcam 2 haftaya açılır mı acaba
İyi canım şükür iyi olmaya çalışıyoruz nolsun
Gebelikte doğru sonuç vermediğini ben yazmıştım zaten, doktorum söylemişti. Sıfırlanmasını beklicem zaten. Tek şansım şehir hastanesi, oraya alırım randevu artık. Sağolasın canım benimHayırlısı olsun canım valla çok üzgünüm keşke baştan bilinip önlem alınsaydı. Dış gebelikte biraz geç düşebiliyormuş moralini bozma öyle ki çıkarsa normal sanırım. Canım üniversite hastanesi varsa bulunduğun şehirde orada hematoloji bölümü ya da genetik bölümü yapabilir. Bu morlukları, düşükleri ve toplardamar olayını söyle ve hatta bazıları en az 3 düşük olsun falan diyor kadın doğum doktorum yönlendirdi mutlaka yapılmasını istedi falan de ki yapsınlar bütün öykünü anlat canım. Geçmişte yaşadığın ile tam aynı sebep midir tabi bilemiyorum ama "trombofili paneli" diye geçiyor yaptırman gereken testler. Beta HCG sıfırlanmadan belki doğru sonuç vermeyebilir geçen biri yazmıştı bu konuyu bilmiyorum. Hematoloji ve genetik en çok ilgilenen bölümler canım. Malesef dediğin gibi özelde çok pahalı nerdeyse 6 7 yıl önce yaptırmıştım sanırım 300 500 TL gibi bişiydi sanırımtüm devlet hastaneleri yapmıyor muhtemelen araştırma hastanesi olması gerekebilir canım
Günaydın formun neşesi, güzelliği, minnoşuGünaydın herkese, nasılsınız?
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa R Random3
Canım benim çok geçmiş olsun, gebelik de vardı sende değil mi?Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Aşılama mıydı? bence tutmuş gibi, kan verdin mi :)))Günaydın kızlarHenüz erken olduğunu bile bile yine test yaptım Ama iğnenin 11. Gününe göre koyu çıkması biraz umutlandırmadı değil siz ne düşünüyorsunuz
İnşallah güzel geçer canım, bizleri de haberdar et olur mu :)Günaydınlar güzel kadınlarbenim 11.30 da randevum var femara işini doğru düzgün yapmış mi diye bakacağız hâlâ alışamadım kurcalanip durmaya o aleti görünce geriliyorum istemsizce
Ya senin elinde tuttuğun çiçeğini sevsinlerGünaydın herkese, nasılsınız?
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa R Random3
Günaydın canım adet bekliyorum bugün yarın gelir hiçbir belirti yokGünaydın herkese, nasılsınız?
canım doktor normal demiş ya amaaKızlar kan sonucum geldi, 4 hafta 2 günlükken test yaptım 51 çıktım. Az gibi sanki ama doktorum çok normal dedi yeni olduğu için. Oturduğum yerde ikinci testi yapmıyorlar maalesefİçimi nasıl rahat ettireceğim ikiye katlanıyor mu diye
İçin rahat olsun canım, değer normal:Kızlar kan sonucum geldi, 4 hafta 2 günlükken test yaptım 51 çıktım. Az gibi sanki ama doktorum çok normal dedi yeni olduğu için. Oturduğum yerde ikinci testi yapmıyorlar maalesefİçimi nasıl rahat ettireceğim ikiye katlanıyor mu diye
Aynen öyle bizim iş nanay korona bizi bırakana kadar ondan kurtulamayızKapanamayız ki tam anlamıyla. Halka destek vercek kimse yok malesef halktan destek bekleniyo
Aaa nasıl oldu şok oldum dersin işteYok giiii ne atağı yapmazsan cocuk nasil gelsin
Cnm sanki sen belirtisiz hamile kalacaksın gibi geliyor bana da niyeyse
Günaydın formun neşesi, güzelliği, minnoşuGüzel haberler alalım inş :)
AyyyYa senin elinde tuttuğun çiçeğini sevsinlerGünaydın herkeseee
Test yaptın mı? İyiyim canım nolsun rutin iş güç her zamanki gibiGünaydın canım adet bekliyorum bugün yarın gelir hiçbir belirti yokSen nasılsın ? Yoğun demişsin kolay gelsin.
Belki geç döllenmedir ama değere takılma uzay da düşük değerle öğrendi sonra yükseldi avrupada mısın sen?Kızlar kan sonucum geldi, 4 hafta 2 günlükken test yaptım 51 çıktım. Az gibi sanki ama doktorum çok normal dedi yeni olduğu için. Oturduğum yerde ikinci testi yapmıyorlar maalesefİçimi nasıl rahat ettireceğim ikiye katlanıyor mu diye
Hah tamam canım unutmuşum onu. İhmal etme mutlaka, bir dahakine sağlıkla kavuşacaksın bebişine inşallahGebelikte doğru sonuç vermediğini ben yazmıştım zaten, doktorum söylemişti. Sıfırlanmasını beklicem zaten. Tek şansım şehir hastanesi, oraya alırım randevu artık. Sağolasın canım benimkaçtı değerin en son ne zaman baktırdın
Ay ben test yapmayı bırakalı çok oldu o kadar beklentisizim eve de almıyorum ne ovülasyon ne gebelik testiTest yaptın mı? İyiyim canım nolsun rutin iş güç her zamanki gibi
Al benden de o kadar gebelik testi yapmayalı yıllar olduAy ben test yapmayı bırakalı çok oldu o kadar beklentisizim eve de almıyorum ne ovülasyon ne gebelik testi
İnşallahİçin rahat olsun canım, değer normal:
Sağlıkla artsın inşallah. Bir sonraki test ne zamanmış peki?
- 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
- 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
- 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
- 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
- 7. ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL
Evet Avrupa’da yaşıyorumAynen öyle bizim iş nanay korona bizi bırakana kadar ondan kurtulamayız
Aaa nasıl oldu şok oldum dersin işte
Herkeste öyle bi hissiyat var bana dair bakalım ne olacak ben de meraktayımbelirtisiz hamile kalırsam tüm belirtisizlere umut olmaya adıcam ömrümü
Ayyygünaydın şekerpareler
Test yaptın mı? İyiyim canım nolsun rutin iş güç her zamanki gibi
Belki geç döllenmedir ama değere takılma uzay da düşük değerle öğrendi sonra yükseldi avrupada mısın sen?