Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Beni de en çok o üzüyor sire nasıl gidicem napcam 2 haftaya açılır mı acaba
Açmazlar daha bayram sonuna kadar, yarın da gitsem son gün, çok kalabalık olcak. Öff valla daraldım ya, sürekli ev ev ev.
Bir buçuk yılım tam kapanmayla geçti nerdeyse, bari 20 gün olsun da kurtulayım.

Kapanamayız ki tam anlamıyla. Halka destek vercek kimse yok malesef halktan destek bekleniyo

Yok giiii ne atağı yapmazsan cocuk nasil gelsin
Cnm sanki sen belirtisiz hamile kalacaksın gibi geliyor bana da niyeyse

Gebelikte doğru sonuç vermediğini ben yazmıştım zaten, doktorum söylemişti. Sıfırlanmasını beklicem zaten. Tek şansım şehir hastanesi, oraya alırım randevu artık. Sağolasın canım benim kaçtı değerin en son ne zaman baktırdın

Gunaydin. Iyi olmaya calisiyorum. Bugun 11.30 randevum var. Dün bacak rengimde degisme oldu. Morartilar oldu. Babam emboli hastasi. Cuma gunu icinde kardiyolojiden gun aldim. Dua edin benim icin. Cok ihtiyacim var.
Canım benim çok geçmiş olsun, gebelik de vardı sende değil mi?

Kızlar kan sonucum geldi, 4 hafta 2 günlükken test yaptım 51 çıktım. Az gibi sanki ama doktorum çok normal dedi yeni olduğu için. Oturduğum yerde ikinci testi yapmıyorlar maalesef İçimi nasıl rahat ettireceğim ikiye katlanıyor mu diye

pazartesiye gün sayıyorum kontrol için yumurtacıklarım ne alemde hanı bası cok agrıyan bırıne ılac verıyorlar ıcınce kesıldı dıyor ya. aslında verdıklerı şeker bende oyle hıssedıyorum iki ilaç içtim bıde aynı anda ıctım ya kesınlıkle işe yaramış gibi hissediyorum

canım doktor normal demiş ya amaa

İçin rahat olsun canım, değer normal:
  • 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
  • 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
  • 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
  • 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
  • 7. ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL
Sağlıkla artsın inşallah. Bir sonraki test ne zamanmış peki?

Kapanamayız ki tam anlamıyla. Halka destek vercek kimse yok malesef halktan destek bekleniyo
Aynen öyle bizim iş nanay korona bizi bırakana kadar ondan kurtulamayız
Yok giiii ne atağı yapmazsan cocuk nasil gelsin
Cnm sanki sen belirtisiz hamile kalacaksın gibi geliyor bana da niyeyse
Aaa nasıl oldu şok oldum dersin işte
Herkeste öyle bi hissiyat var bana dair bakalım ne olacak ben de meraktayım belirtisiz hamile kalırsam tüm belirtisizlere umut olmaya adıcam ömrümü
Günaydın formun neşesi, güzelliği, minnoşu Güzel haberler alalım inş :)
Ya senin elinde tuttuğun çiçeğini sevsinler Günaydın herkeseee
Ayyy günaydın şekerpareler
Günaydın canım adet bekliyorum bugün yarın gelir hiçbir belirti yok Sen nasılsın ? Yoğun demişsin kolay gelsin.
Test yaptın mı? İyiyim canım nolsun rutin iş güç her zamanki gibi
Belki geç döllenmedir ama değere takılma uzay da düşük değerle öğrendi sonra yükseldi avrupada mısın sen?

Hah tamam canım unutmuşum onu. İhmal etme mutlaka, bir dahakine sağlıkla kavuşacaksın bebişine inşallah en önemli engeli tespit etmiş oldunuz. Pazartesi baktırdım canım 2500dü inşallah her şey yolundadır yarın keseyi görmeye gideceğiz kısmetse

İnşallah başka test yok Avrupa’da yaşıyorum burada aile hekimi kan testini yapıyor sonrası jinekoloğa kalıyor. Ona da 8ci haftadan itibaren gidilmeyi tavsiye ediyorlar

Evet Avrupa’da yaşıyorum İnşallah tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…