Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
GünaydınBugün endoskopi yapıldı.Gastrit teşhisi konuldu.İlaç tedavisi verildi 3 ay kullanacağım.Bu ilaçları hamilelik oluşana kadar kullanacağım,bir kaç tanesi dışındakileri hamile kalınca bırakacağım.Bu günümüze de şükürler olsun.

Geçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallah

Aynen öyle valla canımm

Eklentiler

• 1619600612474.png
    111 KB · Görüntüleme: 33
Selam kızlar çıktım doktordan bir yumurta sağda mm sini kaçırdım sanırım ama olmuş dedi çatlatma iğnesi oldum. 12 sinde kan testi yaptır dedi ve Progestan ile coraspin e devam dedi ayni geçen ayki gibi. Gayet güzel görünüyor dedi ama olmazsa artık rahim filmini planlayacagiz dedi tamam dedim çıktık. Haydi hakkımızda hayırlısı

Aaaa olmuş baya harika hadi hayırlısı, minnoşun en minnoş halini göreceksin
Az önce baktım mayıs ortasına kadar randevu yok şehir hastanesinde. Alarm oluşturdum bakalım ne zamana gideriz artık

Hadi inşallah bebek olsun o yumurtan

Ramazanın başında Ramazanın bereketi hamilelik olarakta bereketli gelsin demiştim çok şükür grupta haberler ardı ardına Ben bu bereketten faydalanamıcam ama olsun vakti değil demekki.. dün gece akıntı içinde incecik kan gördüm bugün yarın gelir adetim.. eee ne diyorduk yeni ay yeni umutlar

Hakkında hayırlısı olsun

kist için ginera vermişti kan sulandırıcı verdi izmirde smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum canım
Canım ginerayı aratırken mesajına denk geldim bende bu hapları içiyorum, hiç bel ağrısı falan yaptımı acaba, ağrım oldu baya ilacın yan etkisi mi diye düşündüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…