GünaydınGünaydın herkese, nasılsınız?
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil Yusra-61 @Uzaygemisi35 sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx Novaa @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa R Random3
Geçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallahGünaydınBugün endoskopi yapıldı.Gastrit teşhisi konuldu.İlaç tedavisi verildi 3 ay kullanacağım.Bu ilaçları hamilelik oluşana kadar kullanacağım,bir kaç tanesi dışındakileri hamile kalınca bırakacağım.Bu günümüze de şükürler olsun.
ben de Almanya dayım canım, sen neredesin?İnşallahbaşka test yok Avrupa’da yaşıyorum burada aile hekimi kan testini yapıyor sonrası jinekoloğa kalıyor. Ona da 8ci haftadan itibaren gidilmeyi tavsiye ediyorlar
Aynen öyle valla canımmAynen öyle bizim iş nanay korona bizi bırakana kadar ondan kurtulamayız
Aaa nasıl oldu şok oldum dersin işte
Herkeste öyle bi hissiyat var bana dair bakalım ne olacak ben de meraktayımbelirtisiz hamile kalırsam tüm belirtisizlere umut olmaya adıcam ömrümü
Ayyygünaydın şekerpareler
Test yaptın mı? İyiyim canım nolsun rutin iş güç her zamanki gibi
Belki geç döllenmedir ama değere takılma uzay da düşük değerle öğrendi sonra yükseldi avrupada mısın sen?
Aaaa olmuş baya harikaHah tamam canım unutmuşum onu. İhmal etme mutlaka, bir dahakine sağlıkla kavuşacaksın bebişine inşallahen önemli engeli tespit etmiş oldunuz. Pazartesi baktırdım canım 2500dü inşallah her şey yolundadır yarın keseyi görmeye gideceğiz kısmetse
Hadi inşallah bebek olsun o yumurtanSelam kızlar çıktım doktordanbir yumurta sağda mm sini kaçırdım sanırım ama olmuş dedi çatlatma iğnesi oldum. 12 sinde kan testi yaptır dedi ve Progestan ile coraspin e devam dedi ayni geçen ayki gibi. Gayet güzel görünüyor dedi ama olmazsa artık rahim filmini planlayacagiz dedi tamam dedim çıktık. Haydi hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım benimHadi inşallah bebek olsun o yumurtan
Gunaydin canim adet sancilari cekiyorum ne kadar iyi olunabilirse. Sen nasilsinGünaydın herkese, nasılsınız?
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil Yusra-61 @Uzaygemisi35 sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx Novaa @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa R Random3
Çok şükür canım iyi demek adet olmuş işte aynı nolsunGunaydin canim adet sancilari cekiyorum ne kadar iyi olunabilirse. Sen nasilsin
İkinci yada üçüncü günü dedi bana geçen, pazar gününe filan mı denk geliyor?Kızlar ilaç takibi için reglin 1. Günü muayeneye gitsem nolur?
Gebeler artmış baya topigin ugurlu gelmis çoğunaÇok şükür canım iyi demek adet olmuş işte aynı nolsun
Aşılama kuzum henüz çok erken diye vermedim. Aşılamanın 9 iğnenin 11. Günü. Cumartesi günü vermeyi düşünüyorumAşılama mıydı? bence tutmuş gibi, kan verdin mi :)))
Günaydın Güzellikler en güzel günler bizim olsun ben çok iyiyim ilaç içiyorum bir yandan masaj yapıyorum adetim söktürüp çalışmalara sahalara dönmek istiyorumGünaydın herkese, nasılsınız?
Hakkında hayırlısı olsunSelam kızlar çıktım doktordanbir yumurta sağda mm sini kaçırdım sanırım ama olmuş dedi çatlatma iğnesi oldum. 12 sinde kan testi yaptır dedi ve Progestan ile coraspin e devam dedi ayni geçen ayki gibi. Gayet güzel görünüyor dedi ama olmazsa artık rahim filmini planlayacagiz dedi tamam dedim çıktık. Haydi hakkımızda hayırlısı
Canım ginerayı aratırken mesajına denk geldim bende bu hapları içiyorum, hiç bel ağrısı falan yaptımı acaba, ağrım oldu baya ilacın yan etkisi mi diye düşündüm?kist için ginera vermişti kan sulandırıcı verdi izmirde smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum canım