- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Kuzum benim 3 ay önce kistim oldu bir ay doğum kontrol ve macunla attım pes etmeTeşekkür ederim kuzum, bir tanesi böyle olmuş sanırım 2 cm kadar kist oluşmuş. Bilmiyorum umutsuzluğa düşmeye başladım sürekli bir şey çıkıyor sanki. Birde aşılama bile önerilmezken ilaçla mucizevi bir şekilde nasıl hamile kalacağım ki diye düşünüyorum.
Seninde değerlerin yükselmiş çok sevindim, her şey çok güzel ilerlesin inşallah
Kuzum doktorum az önce aradı yarın tekrar kan ver dedi ve kontrole çağırdı oksapar için rapor yazacaklarmış korkuyorum hala ya yarın yükselme olmamışsa diyeM minik mucize92 kuzu sen ne yaptın verdin mi bir daha test?
Çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin çift çizgi görmeyiU Uzaygemisi35 canım değerin çok iyi maşallaholcaaay vallahi çok net çıkmış ikinci çizgi Demekki yerleşme kanamasıymış. Sağlıkla devam etsin seninki de
Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin İnşaAllahÇok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin çift çizgi görmeyi
En son 21 çıkmıştı ya ondan sonra bir daha vermiş miydin senKuzum doktorum az önce aradı yarın tekrar kan ver dedi ve kontrole çağırdı oksapar için rapor yazacaklarmış korkuyorum hala ya yarın yükselme olmamışsa diye
çok teşekkür ederim canım. Seni de tebrik ederim.Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin İnşaAllah
Çok sağol kuzum yanlış ifade ettim daha keseyi görmedim Perşembe göreceğim inşallah ama sabredemedim söyledimKuzumm cok sevindimm keseyide gormussun cok sukursaglikla ilerlesin insallah canimm benim
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler kalp atışını duyana kadar tam bir soluklanamam herhalde. Allah hepimize tattırsın bu duygularıU Uzaygemisi35 canım değerin çok iyi maşallaholcaaay vallahi çok net çıkmış ikinci çizgi Demekki yerleşme kanamasıymış. Sağlıkla devam etsin seninki de
Teşekkür ederim canım inşallah benimkide çabucak giderKuzum benim 3 ay önce kistim oldu bir ay doğum kontrol ve macunla attım pes etme
Allah razı olsun canım inşallah ❤yildizsavascisi canım seni de etiketlemeye çalışmıştım adın çıkmadı şimdi gördüm sen de inşallah en kısa zamanda arkamdan gelirsin
Bi belirtin varmıydı canımÇok sağol kuzum yanlış ifade ettim daha keseyi görmedim Perşembe göreceğim inşallah ama sabredemedim söyledim
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler kalp atışını duyana kadar tam bir soluklanamam herhalde. Allah hepimize tattırsın bu duyguları
Hiçbir belirtim yok diyebilirim kuzumBi belirtin varmıydı canım
İlk 16.41 çıktı kuzum 2 gün sonra 93.44 çıktı yarın tekrar yaptıracağız tahlilEn son 21 çıkmıştı ya ondan sonra bir daha vermiş miydin sen
Cok tesekkur ederim canim.Çok tebrik ederim canım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Canim sonuc cikti ama değer yüksek gibi geldi anlamadim. 1626 cikmis. Sat 27.03Ayy bizleri de bilgilendir canım
Ayy bende gordun sandim yaaa. Persembe gunude etiketle benii kuzuum. Insallah gorursun persembe gunude rahatlarsinÇok sağol kuzum yanlış ifade ettim daha keseyi görmedim Perşembe göreceğim inşallah ama sabredemedim söyledim
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler kalp atışını duyana kadar tam bir soluklanamam herhalde. Allah hepimize tattırsın bu duyguları