Geçti kuzum hemde benim mandalina büyüklüğündeydi geçti doğum kontrol hapıyla doktor bile şok oldu hatta benden kanser falanmı dediler düşün çok moralman çöküktüm çok şükür düzeldim ama geçer yani sakın moralini bozmaTeşekkür ederim canım bir ayda ilaçla gidiyor mu yani, seninde düzelmesine çok sevindim.
Maşallah kuzum sağlıkla ilerlesinCanim sonuc cikti ama değer yüksek gibi geldi anlamadim. 1626 cikmis. Sat 27.03
Başın sağolsun kuzumKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Maşallah kuzum sağlıkla ilerlesinherhangi bir tedavi olmuş muydun canım
Amin inşallah cok tesekkur ederim canim. Yok tedavi filan olmadimMaşallah kuzum sağlıkla ilerlesinherhangi bir tedavi olmuş muydun canım
Başınız sağ olsun canım benimKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Kuzum başınız sağolsun Allah sabırlae versin kabri nur mekanı cennet olsun Peygamber Efendimiz şeaatçisi olsun İnşaAllahKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mübarek ayda vefat etmişKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Hay maşallah canım ya.. BAT dan kaç gün geçti.. ikiz mi acaba ?Canim sonuc cikti ama değer yüksek gibi geldi anlamadim. 1626 cikmis. Sat 27.03
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eğlesinKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Gecen ay 27 mart ta oldum. 25 nisan da bekliyordum. Pek sanmiyorum ikiz oldugunu. Ilk gebeligimde de doktor yuksek demisti sonra dusuk yasadim. Pek mutlu degilim acikcasi. Carsamba belli olur sanirim her seyHay maşallah canım ya.. BAT dan kaç gün geçti.. ikiz mi acaba ?
Neden bu kadar yüksekmiş peki, dr birşey demedi mi bu sefer?Gecen ay 27 mart ta oldum. 25 nisan da bekliyordum. Pek sanmiyorum ikiz oldugunu. Ilk gebeligimde de doktor yuksek demisti sonra dusuk yasadim. Pek mutlu degilim acikcasi. Carsamba belli olur sanirim her sey
Canım hayırlı olsunGecen ay 27 mart ta oldum. 25 nisan da bekliyordum. Pek sanmiyorum ikiz oldugunu. Ilk gebeligimde de doktor yuksek demisti sonra dusuk yasadim. Pek mutlu degilim acikcasi. Carsamba belli olur sanirim her sey
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.Kızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Başın sagolsunKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Hayırlı olsun@iloveme cim epeydir gecikme gecikme seni de zora soktum artık yazalım istersenhala dualarınıza ihtiyacım var kızlar korkuyorum ama çok şükür hamileyim keseyi ve kalp atışını görene kadar yazmak istememiştim ama artık yazayım dedim zaten çoğunuz biliyorsunuz artık inşallah sağlıkla ilerler.
Hepiniz dualarımdasınız ve bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizi gerçekten bir biz anlarız. Bu yolun yolcusu olmak zor, sancılı ve duygusal gelgitlerle dolu. Ama buradaki destek gerçekten çok güzel. Umarım dileyen, huzurla bakabilecek olan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur. Herkes beni etiketle demiştiUnuttuklarım varsa şimdiden affola
@NealStreet @Cartedor @fiona13 @Jane JetgilNm88326 @ipek_annesi @zeynep-ahmet @Mordus @GeminiWoman
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Ölüm her yaşta üzüyor. 2 yıl olacak hala babaannemin acısı tazedir. Allah yakınlarına sabırlar versinKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Carsamba gunu gidicem doktora henuz secmis oldugum bir doktor yoktu o yuzden soramadim kimseyeNeden bu kadar yüksekmiş peki, dr birşey demedi mi bu sefer?
Insallah öyledir canim. Cok sagolCanım hayırlı olsunben de bat dan 1 gün sonra 1378 le öğrenmiştim. Erken döllenme olmuştur, hiç bi sorun yoktur endişelenme
Birini daha çektim bu tarafa. Sıra hepinize gelecek. Korkun benden.Kızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
Kuzum çatlatma iğnesini gece 12 gibi vurmuştum sabah 5 te ilişki oldu akşam bir daha oldu aonrasında aralıksız 3 gün üst üste oldu ondan sonra 2 günde bir devam ettik
Progestan sabah akşam fitil olarak at dedi doktorum öyle kullanıyorum
Bana moral veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum beni insanlar anlamazken sizler anladınız Allah hepinizden razı olsun
başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versinKızlar bugün dedemi kaybettik malesef