Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Teşekkür ederim canım bir ayda ilaçla gidiyor mu yani, seninde düzelmesine çok sevindim.
Geçti kuzum hemde benim mandalina büyüklüğündeydi geçti doğum kontrol hapıyla doktor bile şok oldu hatta benden kanser falanmı dediler düşün çok moralman çöküktüm çok şükür düzeldim ama geçer yani sakın moralini bozma

Gecen ay 27 mart ta oldum. 25 nisan da bekliyordum. Pek sanmiyorum ikiz oldugunu. Ilk gebeligimde de doktor yuksek demisti sonra dusuk yasadim. Pek mutlu degilim acikcasi. Carsamba belli olur sanirim her sey
Neden bu kadar yüksekmiş peki, dr birşey demedi mi bu sefer?

Gecen ay 27 mart ta oldum. 25 nisan da bekliyordum. Pek sanmiyorum ikiz oldugunu. Ilk gebeligimde de doktor yuksek demisti sonra dusuk yasadim. Pek mutlu degilim acikcasi. Carsamba belli olur sanirim her sey
Canım hayırlı olsun ben de bat dan 1 gün sonra 1378 le öğrenmiştim. Erken döllenme olmuştur, hiç bi sorun yoktur endişelenme

Merhaba kızlar uzun zamandir ugramadim foruma vakit bulamiyordum buldugumdada baska foruma bakiyordum kusura bakmayin burda bana sorularima bitmek bilmeyen sorularima cok yardimci olundu özelden olsun sayfadan olsun şimdi hamileyim Allahın izniyle 14. Haftama girecem 2 güne insallah her sey saglikla ilerler hamile kalincada bitmiyo yani kucagina sag salim alana kadar hep bi acaba oluyo insanda ya da biz zor elimize gectiginden oluyo bilmiyorum paylasmak istedim herkese tesekkur etmek istedim cok unutkanim daha once hep niyet ediyodum yazayim diye yazdiysam ve bu ikinci baskiysa kusura bakmayin bizdeki sorun fsh 9du hafif polikistik yasim 31 ve eşimde sperm hareketi yavaştı sorusu olan olursa cevaplarim seve seve ama bildigim konular bunlar rahim filmi cektirmeye gitmeyi beklerken hamile kaldigimi ögrendim rahim filmi cektirmeme gerek kalmadi Allah isteyen herkese bu mubarek ramazan ayinda hemencecik nasip etsin insallah saglikli hayirli evlatlar

Hayırlı olsun kucağına almakta nasip olur inşallah.
Kızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Ölüm her yaşta üzüyor. 2 yıl olacak hala babaannemin acısı tazedir. Allah yakınlarına sabırlar versin

Birini daha çektim bu tarafa. Sıra hepinize gelecek. Korkun benden.
Hayırlı olsun kuzuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…