Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ayy bende gordun sandim yaaa. Persembe gunude etiketle benii kuzuum. Insallah gorursun persembe gunude rahatlarsin :KK68:
İnşallah canım aynen dualarını esirgeme 🤗
Yumurtlama güzel olsun diye yediğime dikkat ediyordum bugün tutamadım kendimi nedense çok tatlı krizim tuttu bi sürü çikolata biskuvi vb gibi zararlı şeyleri yedim ya of
Canım o kadwr bi kere yedin diye bir şey olmaz ama alışkanlık haline getirirsen sağlıklı beslenmeyi çok iyi gerçekten. Afiyet olsun öyle kendini yiyip bitirme bir kereden hiç bişi olmaz :)

Kizlar bu tam kapanma olayı nasıl olacak ben perşembe doktora gideceğim ama daha ilac biteli 2 gün olacak doktor bu ay femera başladı diye önlem için erken çağırdı önümüzdeki hafta içi çağırır büyük ihtimalle simdi hastaneler kapalı mı?? Benim bu yumurtlama takibi ne olacak çok endiselendim :KK17:

Kızlar tam kapanma hayırlı olsun nasıl olacakmış anlayan var mı ben detayları takip edemedim
Valla bende anlamadım genelgeyi bekliyorum ama üretim imalat ve temızlık dısında kapancakmıs sanırım. Paket serviste kapancak ancak sartlara uyan servis yapcakmıs bakalm nolcak eger tam kapanmaya herkesn gtmemesi lazm eşim gtse ben evde kalsam gene sıkıntı onlarında lojistik dıye gecıyo genelgeyi bekliyoruz

Kizlar bu tam kapanma olayı nasıl olacak ben perşembe doktora gideceğim ama daha ilac biteli 2 gün olacak doktor bu ay femera başladı diye önlem için erken çağırdı önümüzdeki hafta içi çağırır büyük ihtimalle simdi hastaneler kapalı mı?? Benim bu yumurtlama takibi ne olacak çok endiselendim :KK17:
Canm hastane kapanır mı hic acık olcak tabiki

Canım bence hastane randevusu olanlar gider yine herhalde benim de randevum var ama sağlık hizmeti durmaz bence

Canım bence hastane randevusu olanlar gider yine herhalde benim de randevum var ama sağlık hizmeti durmaz bence
Ben bir kere ödeme yapıyorum sonra ödeme yapmadan kontrole gidiyorum sadece yumurta boyuna bakıp yolladığı için para almıyor buna 112 den izin alıp giderim ama ya doktor olmazsa diye korktum

Valla bende anlamadım genelgeyi bekliyorum ama üretim imalat ve temızlık dısında kapancakmıs sanırım. Paket serviste kapancak ancak sartlara uyan servis yapcakmıs bakalm nolcak eger tam kapanmaya herkesn gtmemesi lazm eşim gtse ben evde kalsam gene sıkıntı onlarında lojistik dıye gecıyo genelgeyi bekliyoruz
Aynen canım bir gün önce öğrendik yine. Bakalım detaylı bir genelde olması lazım. Eşin gider ya da personel azaltımı falan yaparlar

Arkadaşlar ben bugün gusül abdesti aldım ama arada bi lavaboya gidip silince sünen akıntı geliyor ama rengi toz pembe tonlarında mi desem ten rengi gibi yani bu benim abdesti bozar mı??

X