- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ah canım benim çok haklısın ben de çok umutsuzdum. Hala da korkuyorum söylemeye inan bana. Umutsuzluk çok zor bu süreçte her ay çöküyoruz yeniden. Ama bence sen önündeki engelleri sıra sıra aştın. O dediğin mucizevi örnekler forumda çokça karşımıza çıkıyor. Olursa ne güzel olur, olmazsa da tüp bebek alternatifi her zaman var. İnşallah konu oralara gelmez ve kendiliğinden olur ama sağlıkla olması önemli hep geç olsun güç olmasın diye dua ettim hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun inşallah diye herkes için de böyle dua ettim. İnşallah sizin için de en uygun zamanı bekliyor bebiş umarım gelecekTeşekkür ederim kuzum, bir tanesi böyle olmuş sanırım 2 cm kadar kist oluşmuş. Bilmiyorum umutsuzluğa düşmeye başladım sürekli bir şey çıkıyor sanki. Birde aşılama bile önerilmezken ilaçla mucizevi bir şekilde nasıl hamile kalacağım ki diye düşünüyorum.
Seninde değerlerin yükselmiş çok sevindim, her şey çok güzel ilerlesin inşallah
Maşallah canım@iloveme cim epeydir gecikme gecikme seni de zora soktum artık yazalım istersenhala dualarınıza ihtiyacım var kızlar korkuyorum ama çok şükür hamileyim keseyi ve kalp atışını görene kadar yazmak istememiştim ama artık yazayım dedim zaten çoğunuz biliyorsunuz artık inşallah sağlıkla ilerler.
Hepiniz dualarımdasınız ve bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizi gerçekten bir biz anlarız. Bu yolun yolcusu olmak zor, sancılı ve duygusal gelgitlerle dolu. Ama buradaki destek gerçekten çok güzel. Umarım dileyen, huzurla bakabilecek olan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur. Herkes beni etiketle demiştiUnuttuklarım varsa şimdiden affola
@NealStreet @Cartedor @fiona13Jane Jetgil Nm88326 @ipek_annesi @zeynep-ahmet Mordus @GeminiWoman
Sağolasın canım inşallah sağlıkla ilerlerMaşallah canımAllah sağlıkla devamını göstersin inşallah çok sevindim senin adına kaç çıktı en son değerin
Evet tüp bebekten bahsetti bu sefer artık bilmiyorum bu ayıda hapla geçirelim tekrar durum değerlendirmesi yaparız. Ben hiç kan testi vermedim ama reglimden önce kaset test yaptım iki tane negatifti. Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum o yüzden. Dediğin gibi hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum bende. Belki de bu da yaşamamız gereken bir süreç, bu yoldan geçmek gerekiyor. Yinede pozitifliğimi ve umudumu kaybetmeye başladım, bugün böyle gidecek ruh halim.Ah canım benim çok haklısın ben de çok umutsuzdum. Hala da korkuyorum söylemeye inan bana. Umutsuzluk çok zor bu süreçte her ay çöküyoruz yeniden. Ama bence sen önündeki engelleri sıra sıra aştın. O dediğin mucizevi örnekler forumda çokça karşımıza çıkıyor. Olursa ne güzel olur, olmazsa da tüp bebek alternatifi her zaman var. İnşallah konu oralara gelmez ve kendiliğinden olur ama sağlıkla olması önemli hep geç olsun güç olmasın diye dua ettim hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun inşallah diye herkes için de böyle dua ettim. İnşallah sizin için de en uygun zamanı bekliyor bebiş umarım gelecek
Sağolasın canım inan hala diken üstündeyim. Ve doktorum geçen aydan bir iki çatlamayan yumurtam olduğunu söyledi.. daha önceki aylar hepsi çatlardı. Yani çatlamasa da gebelik olabiliyormuş diğer yumurtalardan. Sen kan testi falan vermiş miydin? İlaç falan verdiyse doktorun bence yine de beta hcgye bakmadan kullanma. İnşallah bir sorun yaratmaz benim çatlamayan kistleşen yumurtalar da
Bende testler hiç pozitif çıkmadıEvet tüp bebekten bahsetti bu sefer artık bilmiyorum bu ayıda hapla geçirelim tekrar durum değerlendirmesi yaparız. Ben hiç kan testi vermedim ama reglimden önce kaset test yaptım iki tane negatifti. Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum o yüzden. Dediğin gibi hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum bende. Belki de bu da yaşamamız gereken bir süreç, bu yoldan geçmek gerekiyor. Yinede pozitifliğimi ve umudumu kaybetmeye başladım, bugün böyle gidecek ruh halim.
Değerin çok güzel yükselmiş harikaMoral önemli, kist falan düşünme böyle şeyleri. Çok araştırıp kendini olumsuz düşüncelere itme. Perşembe için tatlı heyecanlar yaşamaya devam et, önce kese sonra kalp atışı
Maşallah maşallah perşembeye kadar baya olur kese gözükürSağolasın canım inşallah sağlıkla ilerlerçok şükür 2500 çıktı canım
Senin durumu da şimdi okudum yahu hala olamıyor musun ilaçlar mı yapıyor acaba doktor ne dedi bu duruma?
Ah inşallah gözlerim doldu valla sağlıkla tatsın inşallah herkes bu duygularıMaşallah maşallah perşembeye kadar baya olur kese gözükürben keseyi gördüğüm an heyecandan ölüyordum doktorda 'işte hayat şimdi başladı. Onun da, sizin de' demişti çok güzel bir his kalp atışı hele.. Allah herkese yaşatsın..
Doktora gitmedim canım çok doluymuş sıra yok. En son 10 nisanda kahve leke geldi o günden beri sancı çekiyorum. Bekliyorum inşallah olurum
Yok canım iki yere de sordum dolu. Nasıl iş anlamadım.Ah inşallah gözlerim doldu valla sağlıkla tatsın inşallah herkes bu duygularıne güzel demiş doktor
Canım ne kadar doluymuş öyle epey de olmuş ya başka bir yerde mi baksan bir göstersen? O cyclo bilmemneye devam ediyor musun? Çok şaşırdım valla o seni daha öncesinde hemen toparladı demiştin
Hay Allah ya acaba pandemiden yoğunluktan randevuları mı iptal ettiler yine diye düşündüm. Bazen öyle yapıyorlar ya.Yok canım iki yere de sordum dolu. Nasıl iş anlamadım.
Cyclo yu geçen ay kullandım canım bu ay sadece hsg çekildim. Aslınsa eski doktorum cyclo yu diğer ay al tekrar iç demişti. Bende hsg çekilcem diye içmedim ters bir şey yapar diye. Gönül isterdiki içer içmez gebe kalayım yine ama.. Hayırlısı...
Senin güzel haberlerini bekliyorum canımmm inşallah minik noktayı görürsün hayırlısıyla
Ay canım, şimdi versene... çok merak ettim. Hayırlı olsun kuzum tebrikler :)gebelik testi yaptım pozitif. Yarın prolaktin için kan vericektim. Neye niyet neye kısmet. Yarın sabah vericem. Belki test hatalıdır bilmiyorum ama daha önce düşüğüm var. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. İnşallah gebelik vardır
Canm tekrardan hayırlı olsunn bizim içinde dua et@iloveme cim epeydir gecikme gecikme seni de zora soktum artık yazalım istersenhala dualarınıza ihtiyacım var kızlar korkuyorum ama çok şükür hamileyim keseyi ve kalp atışını görene kadar yazmak istememiştim ama artık yazayım dedim zaten çoğunuz biliyorsunuz artık inşallah sağlıkla ilerler.
Hepiniz dualarımdasınız ve bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizi gerçekten bir biz anlarız. Bu yolun yolcusu olmak zor, sancılı ve duygusal gelgitlerle dolu. Ama buradaki destek gerçekten çok güzel. Umarım dileyen, huzurla bakabilecek olan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur. Herkes beni etiketle demiştiUnuttuklarım varsa şimdiden affola
@NealStreet @Cartedor @fiona13Jane Jetgil Nm88326 @ipek_annesi @zeynep-ahmet Mordus @GeminiWoman
Kan damı cıktı canım hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar ben adet oldum sanırken hamileymişim meğer . Dualarınıza ihtiyacım var.
Canım seninde tedavinin hayırlı olsun inşallah olumlu güzel sonuçlansınTeşekkür ederim canım benim, sen ne yaptın yeniden kan verdin mi?
Tabi ki canım zaten hep dualarımdasınız kendim için ederken hiçbirinizi atlamıyorum birbirimizin dualarıyla iyi haberler alıyoruz benceCanm tekrardan hayırlı olsunn bizim içinde dua et
Teşekkür ederim canım benim, ilk defa tüp yapıcaz hayırlısı bakalım, Allah isteyenin kucağını boş bırakmasınCanım seninde tedavinin hayırlı olsun inşallah olumlu güzel sonuçlansın
Verdim özelde ama sonuç saat 20,00 de çıkıcakmışAy canım, şimdi versene... çok merak ettim. Hayırlı olsun kuzum tebrikler :)
22 nisanda kan verdim canım 0.12 çıkmıştıHay Allah ya acaba pandemiden yoğunluktan randevuları mı iptal ettiler yine diye düşündüm. Bazen öyle yapıyorlar ya.
Anladım canım hay Allah ya evet keşke geçen seferki gibi olsaydıgebelik testi yaptırdın mı hiç o lekelenmenşn üzerinden baya geçmiş çünkü?
İnşallah canım sağlıkla hepimiz görelim
Ayy bizleri de bilgilendir canımVerdim özelde ama sonuç saat 20,00 de çıkıcakmış
Bir kesinleşsin de etmem mi dua. Çok teşekkür ederim.Canm tekrardan hayırlı olsunn bizim içinde dua et
yok canım gebelik testi yaptım. Kan az önce verdim sonuç bekliyorumKan damı cıktı canım hadi hayırlısı olsun inşallah