- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
İnşallah canım aynen dualarını esirgemeAyy bende gordun sandim yaaa. Persembe gunude etiketle benii kuzuum. Insallah gorursun persembe gunude rahatlarsin
Canım o kadwr bi kere yedin diye bir şey olmaz ama alışkanlık haline getirirsen sağlıklı beslenmeyi çok iyi gerçekten. Afiyet olsun öyle kendini yiyip bitirme bir kereden hiç bişi olmaz :)Yumurtlama güzel olsun diye yediğime dikkat ediyordum bugün tutamadım kendimi nedense çok tatlı krizim tuttu bi sürü çikolata biskuvi vb gibi zararlı şeyleri yedim ya of
Reglin ne zmandıkıCanim sonuc cikti ama değer yüksek gibi geldi anlamadim. 1626 cikmis. Sat 27.03
Valla bende anlamadım genelgeyi bekliyorum ama üretim imalat ve temızlık dısında kapancakmıs sanırım. Paket serviste kapancak ancak sartlara uyan servis yapcakmıs bakalm nolcak eger tam kapanmaya herkesn gtmemesi lazm eşim gtse ben evde kalsam gene sıkıntı onlarında lojistik dıye gecıyo genelgeyi bekliyoruzKızlar tam kapanma hayırlı olsun nasıl olacakmış anlayan var mı ben detayları takip edemedim
Canm hastane kapanır mı hic acık olcak tabikiKizlar bu tam kapanma olayı nasıl olacak ben perşembe doktora gideceğim ama daha ilac biteli 2 gün olacak doktor bu ay femera başladı diye önlem için erken çağırdı önümüzdeki hafta içi çağırır büyük ihtimalle simdi hastaneler kapalı mı?? Benim bu yumurtlama takibi ne olacak çok endiselendim
Prof a gidiyorum özel muayane o da olur demiCanm hastane kapanır mı hic acık olcak tabiki
Canım bence hastane randevusu olanlar gider yine herhalde benim de randevum var ama sağlık hizmeti durmaz benceKizlar bu tam kapanma olayı nasıl olacak ben perşembe doktora gideceğim ama daha ilac biteli 2 gün olacak doktor bu ay femera başladı diye önlem için erken çağırdı önümüzdeki hafta içi çağırır büyük ihtimalle simdi hastaneler kapalı mı?? Benim bu yumurtlama takibi ne olacak çok endiselendim
Bence olacaktır canım. Bende genelge yayınlansın Arıcam hastaneyi.ama doktor illa ki olucaktır Millet dogursa napcakProf a gidiyorum özel muayane o da olur demi
Ben bir kere ödeme yapıyorum sonra ödeme yapmadan kontrole gidiyorum sadece yumurta boyuna bakıp yolladığı için para almıyor buna 112 den izin alıp giderim ama ya doktor olmazsa diye korktumCanım bence hastane randevusu olanlar gider yine herhalde benim de randevum var ama sağlık hizmeti durmaz bence
O da doğru o zaman gecen sefer pazar gitmem gerekmisti 112 den izin almıştım yine öyle çıkacağızBence olacaktır canım. Bende genelge yayınlansın Arıcam hastaneyi.ama doktor illa ki olucaktır Millet dogursa napcak
27 marttiReglin ne zmandıkı
Aynen canım bir gün önce öğrendik yine. Bakalım detaylı bir genelde olması lazım. Eşin gider ya da personel azaltımı falan yaparlarValla bende anlamadım genelgeyi bekliyorum ama üretim imalat ve temızlık dısında kapancakmıs sanırım. Paket serviste kapancak ancak sartlara uyan servis yapcakmıs bakalm nolcak eger tam kapanmaya herkesn gtmemesi lazm eşim gtse ben evde kalsam gene sıkıntı onlarında lojistik dıye gecıyo genelgeyi bekliyoruz
Başın sağolsun canım benim Allah rahmet eylesin ailene sabır diliyorumKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Ah ya başın sagolsun canımKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Canım başın sağolsun, allah huzurlu uyumayı nasip etsin, sizlere de sabır versinKızlar bugün dedemi kaybettik malesef
Mekanı cennet olsun Allah sabır versin canımKızlar bugün dedemi kaybettik malesef