Tamam yazarım. Sanırım yerleşme kanamasını adet kanaması sanmışım. Bir daha gelen giden olmayınca şüphelendim. İlk gebeliğimde olmamıştı, ihtimal dahi vermedim hatta buraya da yazdım regli oldum diye.Ayy bizleri de bilgilendir canım
Uh nasıl özel hastane çatlarsın kız o saate kadar. Mahsustan öyle diyorlar aslında çıkar o 1 saate. İnşallah musmutlu haberlerini alırız canım senin deVerdim özelde ama sonuç saat 20,00 de çıkıcakmış
Senin de işlemlerin başarı ile sonuçlanır inşallahTeşekkür ederim canım benim, ilk defa tüp yapıcaz hayırlısı bakalım, Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın
Mahalle arasında ki hastanelerden:) dışarıya gönderiyorlarmış tahlil içinUh nasıl özel hastane çatlarsın kız o saate kadar. Mahsustan öyle diyorlar aslında çıkar o 1 saate. İnşallah musmutlu haberlerini alırız canım senin de
Hıııı anladım olsun canım sonucu güzel olsun beklenirMahalle arasında ki hastanelerden:) dışarıya gönderiyorlarmış tahlil için
Canım benim@iloveme cim epeydir gecikme gecikme seni de zora soktum artık yazalım istersenhala dualarınıza ihtiyacım var kızlar korkuyorum ama çok şükür hamileyim keseyi ve kalp atışını görene kadar yazmak istememiştim ama artık yazayım dedim zaten çoğunuz biliyorsunuz artık inşallah sağlıkla ilerler.
Hepiniz dualarımdasınız ve bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizi gerçekten bir biz anlarız. Bu yolun yolcusu olmak zor, sancılı ve duygusal gelgitlerle dolu. Ama buradaki destek gerçekten çok güzel. Umarım dileyen, huzurla bakabilecek olan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur. Herkes beni etiketle demiştiUnuttuklarım varsa şimdiden affola
@NealStreetCartedor @fiona13 Jane Jetgil Nm88326 @ipek_annesi @zeynep-ahmet Mordus GeminiWoman
üzülme canım herşeyde vadır bir hayır kötü düşünme sen yinede kist evet bende de vardı bende 1 ay boyunca kistin gitmesi için uğaştık ama inşallah sonrası güzel olur benim rahim tertemiz oldu şuan ilaçlar düzeltiyor üzülmeAşırı moralim bozuk kızlar, yumurtam büyümüş çatlamamış kist olmuş. Doğum kontrol hapı kullanacağım bu ay, sonrasına bakacağız tüp mü ilaç mı neyse artık. Eşimin değerlerinden dolayıda olumsuz konuştu bu sefer, ya da daha gerçekçi diyebiliriz. Neyse öyle işte.
hadi hayırlısı canım benimm inşallah herşey çok güzel ilerlesinnKızlar selam, bu ay 2 defa regl olduğumu söylemiştim. Sabah doktoru aradım, normal mi dedim, normal dedi..gelecek ayki reglde tüp başlatacaktınız dedim,yok gerek yok gel ultrasonda bakalım uygunsa bugün başlarsın iğnelere dedi... Kızlar tüp tedavim başlıyor, çok heyecanlıyım ya
içeriyi bilmiyoruz kuzum stres yaptıkçada gelmiyor bilirim üzülme gelir inşallah onunda çaresi varKızlar regl olmak nasıl bir şeydiayağa kalktığında güldüğünde hapşurduğunda foşurt akan. Pedi habire değiştirmek nasıl histi bunlar ya biteceği günü kocaların iple çektiği 'noldu hı,bitti mi, pişt daha geliyo mu'
Sanki uzun süre regl olmamamışım, olmayacakmışım gibi hissediyorum. Resmen kafayı yiyeceğim. 34 gün bittinormalde 30u geçmezdi o yüzden alışkın değilim.
teste bakaydık atsaydın yaMahalle arasında ki hastanelerden:) dışarıya gönderiyorlarmış tahlil için
eerken gebelikmi testımı normalmı baya bellı cızgı :))))Jane Jetgil attim valla :)
Teşekkür ederim canım, çok sağolhadi hayırlısı canım benimm inşallah herşey çok güzel ilerlesinn
Erken gebelik testi istedim ama bana adet gününü 1 gün geçince yapılan ekspres test vermiş. ofise gelince farkettim ve değiştiremedim ama 10 saniye içinde çıktı anlamadım bende.eerken gebelikmi testımı normalmı baya bellı cızgı :))))
Kuzumm cok sevindimm keseyide gormussun cok sukur@iloveme cim epeydir gecikme gecikme seni de zora soktum artık yazalım istersenhala dualarınıza ihtiyacım var kızlar korkuyorum ama çok şükür hamileyim keseyi ve kalp atışını görene kadar yazmak istememiştim ama artık yazayım dedim zaten çoğunuz biliyorsunuz artık inşallah sağlıkla ilerler.
Hepiniz dualarımdasınız ve bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizi gerçekten bir biz anlarız. Bu yolun yolcusu olmak zor, sancılı ve duygusal gelgitlerle dolu. Ama buradaki destek gerçekten çok güzel. Umarım dileyen, huzurla bakabilecek olan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur. Herkes beni etiketle demiştiUnuttuklarım varsa şimdiden affola
@NealStreetCartedor @fiona13 Jane Jetgil Nm88326 @ipek_annesi @zeynep-ahmet Mordus GeminiWoman
Teşekkür ederim canım bir ayda ilaçla gidiyor mu yani, seninde düzelmesine çok sevindim.üzülme canım herşeyde vadır bir hayır kötü düşünme sen yinede kist evet bende de vardı bende 1 ay boyunca kistin gitmesi için uğaştık ama inşallah sonrası güzel olur benim rahim tertemiz oldu şuan ilaçlar düzeltiyor üzülme