Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Teşekkür ederim kuzum, bir tanesi böyle olmuş sanırım 2 cm kadar kist oluşmuş. Bilmiyorum umutsuzluğa düşmeye başladım sürekli bir şey çıkıyor sanki. Birde aşılama bile önerilmezken ilaçla mucizevi bir şekilde nasıl hamile kalacağım ki diye düşünüyorum. 😔
Seninde değerlerin yükselmiş çok sevindim, her şey çok güzel ilerlesin inşallah 🙏🏻
Kuzum benim 3 ay önce kistim oldu bir ay doğum kontrol ve macunla attım pes etme

Kuzumm cok sevindimm keseyide gormussun cok sukur🙏 saglikla ilerlesin insallah canimm benim ❤️
Çok sağol kuzum yanlış ifade ettim daha keseyi görmedim Perşembe göreceğim inşallah ama sabredemedim söyledim 🙈
U Uzaygemisi35 canım değerin çok iyi maşallah 🥰 olcaaay olcaaay vallahi çok net çıkmış ikinci çizgi 😍 Demekki yerleşme kanamasıymış. Sağlıkla devam etsin seninki de 🙏🏻
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler kalp atışını duyana kadar tam bir soluklanamam herhalde. Allah hepimize tattırsın bu duyguları 🙏

Çok sağol kuzum yanlış ifade ettim daha keseyi görmedim Perşembe göreceğim inşallah ama sabredemedim söyledim 🙈

Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler kalp atışını duyana kadar tam bir soluklanamam herhalde. Allah hepimize tattırsın bu duyguları 🙏
Ayy bende gordun sandim yaaa. Persembe gunude etiketle benii kuzuum. Insallah gorursun persembe gunude rahatlarsin :KK68:

Yumurtlama güzel olsun diye yediğime dikkat ediyordum bugün tutamadım kendimi nedense çok tatlı krizim tuttu bi sürü çikolata biskuvi vb gibi zararlı şeyleri yedim ya of

X