- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ah canım benim çok haklısın ben de çok umutsuzdum. Hala da korkuyorum söylemeye inan bana. Umutsuzluk çok zor bu süreçte her ay çöküyoruz yeniden. Ama bence sen önündeki engelleri sıra sıra aştın. O dediğin mucizevi örnekler forumda çokça karşımıza çıkıyor. Olursa ne güzel olur, olmazsa da tüp bebek alternatifi her zaman var. İnşallah konu oralara gelmez ve kendiliğinden olur ama sağlıkla olması önemli hep geç olsun güç olmasın diye dua ettim hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun inşallah diye herkes için de böyle dua ettim. İnşallah sizin için de en uygun zamanı bekliyor bebiş umarım gelecekTeşekkür ederim kuzum, bir tanesi böyle olmuş sanırım 2 cm kadar kist oluşmuş. Bilmiyorum umutsuzluğa düşmeye başladım sürekli bir şey çıkıyor sanki. Birde aşılama bile önerilmezken ilaçla mucizevi bir şekilde nasıl hamile kalacağım ki diye düşünüyorum.
Seninde değerlerin yükselmiş çok sevindim, her şey çok güzel ilerlesin inşallah
Sağolasın canım inan hala diken üstündeyim. Ve doktorum geçen aydan bir iki çatlamayan yumurtam olduğunu söyledi.. daha önceki aylar hepsi çatlardı. Yani çatlamasa da gebelik olabiliyormuş diğer yumurtalardan. Sen kan testi falan vermiş miydin? İlaç falan verdiyse doktorun bence yine de beta hcgye bakmadan kullanma. İnşallah bir sorun yaratmaz benim çatlamayan kistleşen yumurtalar da