- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Rabbim keseyi kalp atışını görmeyi ardından kucağına almayı nasip etsin canimmmm çok sevindim kalp atımı olunca bize nasil olduğunu neler kullanıp denediğini her şeyi anlatGaliba hamileyim kızlardoktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun
Ayyy test mi yaptın yoksa :)))
Sorma canım valla inanamıyorum değerin artışında ufak bir azalma mı var diye kaygılandım yoksa çok şükür bir sıkıntım yok ama korkuyorum işteAyy çatladım sayfaları okuyana kadar keseyi görmeye gideceksin halen acaba diyorsun
Çokkk sevinndimmm :)))) Sağlıkla artsın değerin taze anniş :))
Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun her şeyRabbim keseyi kalp atışını görmeyi ardından kucağına almayı nasip etsin canimmmm çok sevindim kalp atımı olunca bize nasil olduğunu neler kullanıp denediğini her şeyi anlattebrik ederim
Tam olarak 22 aydır buluşmuyolar bu ay buluşma olur mu dersin ? AhhshssjBence ol yani nolmuş? Çocuğun yarısı sende. Spermler de sağlam çıktı. Ooh daha ne olsun? Şimdi onlara güzel bir buluşma ayarlayacaksınız
Cnm bu değer yükselmesi isi o kadar bireysel birseyki kiminin ki yavas yükseliyor kimininki 2 gunde 4 katı artıyor Allah korusun oyle sanci kanama lekelenme tarzı birsey olmadıktan sonra hersey normaldir kaygılanma hic yaaa valla o kadar sevindim ki her şeyini bildiğimiz takip ettiğimiz arkadaşlar hamile kaldığı zaman kendim kalmış gibi seviniyorum inankiSorma canım valla inanamıyorum değerin artışında ufak bir azalma mı var diye kaygılandım yoksa çok şükür bir sıkıntım yok ama korkuyorum işteAllah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Çok teşekkür ederim canım sağolasın senin de inşallah
Ayyy cok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahhhGaliba hamileyim kızlardoktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun
Ortamı iyi ayarlayın. Ortam mühimTam olarak 22 aydır buluşmuyolar bu ay buluşma olur mu dersin ? Ahhshssj
Evet canım doğru diyorsun normal Aralık çok geniş hafta hafta değere takılmamak lazım ama ben işte hem ilk olduğu için hem de tedaviyle olduğu için biraz fazla kaygılanıyorumCnm bu değer yükselmesi isi o kadar bireysel birseyki kiminin ki yavas yükseliyor kimininki 2 gunde 4 katı artıyor Allah korusun oyle sanci kanama lekelenme tarzı birsey olmadıktan sonra hersey normaldir kaygılanma hic yaaa valla o kadar sevindim ki her şeyini bildiğimiz takip ettiğimiz arkadaşlar hamile kaldığı zaman kendim kalmış gibi seviniyorum inanki
Canım benim sağolasın amin inşallah hepimiz yaşayalım o günleriAyyy cok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahhh
Oo gerçekten çok şaşırdım. Herkes çok farklı yaşıyor ve herkesin farklı hamilelikleri bile farklı geçebiliyor aslında. Ben biraz fazla kaygılandım işteEvet bence de herkesin yaşadıkları çok bireysel.
Ben 8 gün gecikince test yapmıştım poztifti. 2 saat sonra kanamam başladı adet gibi. Ama test yapmasam adet sanıp içecektim ağrı kesiciyi. Meğer yerleşme kanamasıymış ama beta 20.000 deyken oldu bana bu.
Çok şükür bişey yok ama herkes çok farklı yaşıyor bu süreci.
Amin canım çok sağol inşallah her şey yolunda gider
İyidir kuzu iyiyiz çok şükür :)Canım benim sağolasın amin inşallah hepimiz yaşayalım o günleriMart kampanyasını ucundan kıyısından yakaladım sanırım
Oo gerçekten çok şaşırdım. Herkes çok farklı yaşıyor ve herkesin farklı hamilelikleri bile farklı geçebiliyor aslında. Ben biraz fazla kaygılandım işteçok şükür bir şey olmamasına sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin canım çok sağol inşallah her şey yolunda gidersende ne var ne yok?
Harika canım çok sevindim ne kadarlık oldu şimdi?İyidir kuzu iyiyiz çok şükür :)
İlkini görmemiştim ama bunda baya var gibiKızlar koşun test yaptımkoyulaşmış
Hemen mi çıktı? İğne vardı di mi senin? Geçti miydi etkisiKızlar koşun test yaptımkoyulaşmış
Ne dedim sanaaaaaaaa umutsuz olma demedim mi gozun aydın kuzummm bak aşılama iptal oldu diye üzüldün uc yumurta ile şans çok yüksek degerlendirdiysen sakın umutsuz olma dedim ay gozun aydın canimmmmmmm nasıl sevindimKızlar koşun test yaptımkoyulaşmış