Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bol şans canım çok heyecanlı bence var görünüyor inşallah vardır sağlıkla ilerler dualarım senle

Ard arda güzel haberler geliyor
Çok sevindim canım ,tebrikler

Canım benim, değerin güzel artıyor, kötü şeyler okuyup sakin moralini bozmayasın.. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek
Ne zamandır istiyordun canım?

Ayyy... bir hamile daha, mübarek cuma günü kaç kulunu sevindirdin Rabbim Şükürler olsun ya :))) Tebrik ediyorum şimdiden, güzel haber büyük ihtimalle gelecek :)))

12+4 oldu kuşum ama ultrasonda 4gün önden gidiyor
Maşallah boncuğa hızlı gidiyor cinsiyeti de görürsünüz yakında dimi? Bir şey hissediyor musun?
Canım benim, değerin güzel artıyor, kötü şeyler okuyup sakin moralini bozmayasın.. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek
Ne zamandır istiyordun canım?
İnşallah canım benim çok sağol hepimiz güzel haberler alalım istiyorum. 9 ay oldu sanırım canım rahim filmi çekilmişti ondan sonra da 4.aydayım. 3 aydır da klomen ovitrelle ile deniyoruz

Erkek gibi geliyo balımSağlıklı olsun hiç önemli değil.. Doktor çok erken diyip söylemedi

Son klomen tedavin başarılı oldu o halde :))) Süper :)

Evet cnm bendim sıkı takipcisiyim uzay inhic gecikmezdi onun adeti hatta hiç heyecan yapamayacak kadar günü gününe olur doğru mu hatırlıyorum cnm U Uzaygemisi35

Bilmiyorum kızlar 2 hamileliğimde de erken öğrendim ama değerlerim o zamanlar hep 80 küsürdü moralim çok bozuldu 16.41 i görünce hiç umudum yok şuan

Hanımlar kan sonucum çıktı. Ortalama değer yazılmamış o yüzden İnternetten baktım normal görünüyor. Bilen var ise yorumlayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…