- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Haklısın canım aynen iş oraya gelmez inşallah ama gelirse dikkatli şekilde devam edersin işe de bence
+1Ağır iş yapmıyorsun ya bence de gidersin. Sadece arada kalkar hareket eder yürürsün
Sfsgsgs bu grubun kriteri bu tabi ki de hepimiz öyle yapacağızYine, olmamış ve belki de olmayacak aşılamaya don biçtik çok şükür. Allah kabul etsin. Sıradaki gelsin. Var mı başka kendine tedavi yakıştıran?
Aynen canım hadi bakalım şimdi haber bekliyorsun sanırım rast gelsin inşallahDevamlı yatmanı gerektirecek bir durum yok ama kendini yorma dedi, bazı doktorlar sadece aşılama gününe veriyormuş zaten
Morlu gerçekten @iloveme
İnşallah canım ben henüz sevinemiyorum bile korkuyorum dua edinAyyy cnmmm düşündüğüm şey isteeeee di migüzel haberlerini bekliyoruz cnm ya dualarımız seninle ayyy cok heyecanliii1
Thank you bebeyimMay the force, aman elim sürçtü baby be with you uzay
Öyle galiba canım henüz sevinemiyorum dediğim gibi korkuyorum dualarınıza ihtiyacım varAha vallaha mı
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tutHaklısın canım aynen iş oraya gelmez inşallah ama gelirse dikkatli şekilde devam edersin işe de bence
+1
Sfsgsgs bu grubun kriteri bu tabi ki de hepimiz öyle yapacağız
Aynen canım hadi bakalım şimdi haber bekliyorsun sanırım rast gelsin inşallah
Morlu gerçekten @iloveme
İnşallah canım ben henüz sevinemiyorum bile korkuyorum dua edinkesinleşince hepinizi etiketleyecektim zaten ama şu an hala kaygılıyım
Thank you bebeyim
Öyle galiba canım henüz sevinemiyorum dediğim gibi korkuyorum dualarınıza ihtiyacım varkesinleşince hepinizi etiketleyecektim inşallah
Çok sevindim sağlıkla doğsun büyüsün inşallahHaklısın canım aynen iş oraya gelmez inşallah ama gelirse dikkatli şekilde devam edersin işe de bence
+1
Morlu gerçekten @iloveme
İnşallah canım ben henüz sevinemiyorum bile korkuyorum dua edinkesinleşince hepinizi etiketleyecektim zaten ama şu an hala kaygılıyım
Thank you bebeyim
Öyle galiba canım henüz sevinemiyorum dediğim gibi korkuyorum dualarınıza ihtiyacım varkesinleşince hepinizi etiketleyecektim inşallah
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tutdua ediyorum sana
Sağolun kızlar Allah razı olsun kesinleşsin inşallah haftaya güncelleyeceğim siziÇok sevindim sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
Kuzum kaygılarını bi kenara bırak iyi olur inşallah olumlu dusunelim doktora gittin mi ya da ne zaman gideceksinHaklısın canım aynen iş oraya gelmez inşallah ama gelirse dikkatli şekilde devam edersin işe de bence
+1
Morlu gerçekten @iloveme
Thank you bebeyim
Ohh be sonunda söyledinCanım bir açıklama yapmak farz oldu artıkdualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim size
Ben zuhal topaldan yeni kurtuldumArada fotola bizi, el emeklerini görelim. Ben malak gibi yatıyorum. Magazinin nabzını tutoyorum ünlü düşünürler Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali ile
Gittim canım kanda pozitif bir süre artışa baktık haftaya da kısmetse keseye çağırdı ama ben korkuyorum artış iyi mi diyeKuzum kaygılarını bi kenara bırak iyi olur inşallah olumlu dusunelim doktora gittin mi ya da ne zaman gideceksin
Hala tam söyleyemiyorum detayları gibiOhh be sonunda söyledin
Bunlardan kurtulmam ya tam kafa boşaltmalık. Benim gibi üçünün de kafada bazı tahtalar eksik. Yanlarında dördüncü olarak otursam kimse yadırgamazBen zuhal topaldan yeni kurtuldumsen de kurtul gitsin.
atarım canım, az kaldı bitireyim de
Ben dengeli yedim şuan iyiyimNaber fıstıklı kimler çok yedim yaa diye maden suyu yudumluyor
Yaa çok heyecanlandımCanım bir açıklama yapmak farz oldu artıkdualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim siz
Ben deYaa çok heyecanlandım
Kiz sen şimdi hamile misin yoksa henüz belli değil keseyi görmeyi mi bekliyorsun ben anlamadımBen dedualarınıza ihtiyacım var canım ben de sizlerin duacınızım
Her zaman dua ediyorum bu topikteki herkes içinBen dedualarınıza ihtiyacım var canım ben de sizlerin duacınızım
YaaaaaaGittim canım kanda pozitif bir süre artışa baktık haftaya da kısmetse keseye çağırdı ama ben korkuyorum artış iyi mi diye
Hala tam söyleyemiyorum detayları gibibir netleşsin açık açık her aşamayı anlatacağım
Canım hayırlı olsun çok güzel haberlerle gel İnşaAllahBen dedualarınıza ihtiyacım var canım ben de sizlerin duacınızım
Senin şeyinin ayarı yoksa suç benim mi ayolminseo Ben sana demedim mi tahmini yeni BAT şu ama erken ya da geç gelirse ceza yazma diye, hı, demedim mi? 23 nisan yazıyor listede. Benim çocuğumun acelesi varmış. 9 gün falan erken regl oldum bitti bile. Yarın bana sorma güncelleme yapın derken taam mı? Belki de hamileyimdir bile. Bunu bilemezsin taam mı? Allam ya gitmiş yazmamış orda dedikodu mu yapıyor napıyor belli deYil
Hani yalan beyan nerde hani? Şeyimin ayarını iğnelerlen bozdular. Napayım benim mi suçum muymuş? Ben mi yapmışımmış? Allam ya hamileysem görürsün. Rüyalarına falan girer uykundan terleyerek uyanırsın vicdan azabıylanSenin şeyinin ayarı yoksa suç benim mi ayolsana yalan beyandan ceza yazıyorum!!!