- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Kiz sen şimdi hamile misin yoksa henüz belli değil keseyi görmeyi mi bekliyorsun ben anlamadım
Her zaman dua ediyorum bu topikteki herkes içininşallah keseyi görürsünüz, sağlıkla ilerler ve sağ salim kucağınıza alırsınız
Yaaaaaamaşallah maşallah.. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Galiba hamileyim kızlarCanım hayırlı olsun çok güzel haberlerle gel İnşaAllah
Ay canım çok sevindim hayırlı olsun, bende nerelerde acaba diye düşünmüştüm.Galiba hamileyim kızlardoktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun
Kız galiba derken değerin kaç çatlatacaksın bizi artıkGaliba hamileyim kızlardoktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun
Çok sağol canım Allah razı olsunAy canım çok sevindim hayırlı olsun, bende nerelerde acaba diye düşünmüştüm.
Kötü şeyler düşünme, dualarımız seninle her şey yolunda gidecek inşallah
Ben bir haftadır çatlıyorum valla arttı mı artıyor mu diyeKız galiba derken değerin kaç çatlatacaksın bizi artık
Kutlu olsunnn
Çok sevindim. Tebrik ederim. Sagsalim kucagina alman dileği ile...Sağolun kızlar Allah razı olsun kesinleşsin inşallah haftaya güncelleyeceğim sizihepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Hadi hayırlısı canım, İnşallah rahat geçer, yakında güzel haberler alırsın :)merhaba kızçeler doktordan geldim yumurta büyütücü gonal f mi son doz vuruldum çatlatma iğnemi aldım bu gece 11:30 da vuracağım cumartesi günü nasipse aşılamam olacak
Tebrik ederim çokHaklısın canım aynen iş oraya gelmez inşallah ama gelirse dikkatli şekilde devam edersin işe de bence
+1
Sfsgsgs bu grubun kriteri bu tabi ki de hepimiz öyle yapacağız
Aynen canım hadi bakalım şimdi haber bekliyorsun sanırım rast gelsin inşallah
Morlu gerçekten @iloveme
İnşallah canım ben henüz sevinemiyorum bile korkuyorum dua edinkesinleşince hepinizi etiketleyecektim zaten ama şu an hala kaygılıyım
Thank you bebeyim
Öyle galiba canım henüz sevinemiyorum dediğim gibi korkuyorum dualarınıza ihtiyacım varkesinleşince hepinizi etiketleyecektim inşallah
Tebrik ederim şimdiden.. Bence %90 hamilesiniz, çünkü bu marka test garanti sonuç veriyor :)) Sağlıkla gelsin :)minseo benim adetime daha 4 gun var ama pozitif cikti testim birazdan kan vermeye gidecegim, duygularim cok karisik
Ayyy test mi yaptın yoksa :)))Canım bir açıklama yapmak farz oldu artıkdualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim size
Ben de oyle hissediyorum cunku goguslerim asiriiii hassas uyutmuyor bile. Ama pazartesi kan verecegim bat gunum o zaman biraz daha bekleyim dedimTebrik ederim şimdiden.. Bence %90 hamilesiniz, çünkü bu marka test garanti sonuç veriyor :)) Sağlıkla gelsin :)
Gittim canım kanda pozitif bir süre artışa baktık haftaya da kısmetse keseye çağırdı ama ben korkuyorum artış iyi mi diye
Hala tam söyleyemiyorum detayları gibibir netleşsin açık açık her aşamayı anlatacağım
Galiba hamileyim kızlardoktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun
Ayy çatladım sayfaları okuyana kadar keseyi görmeye gideceksin halen acaba diyorsunÇok sağol canım Allah razı olsunseni de etiketleyecektim başka koşturmacalar falan da vardı hiç bakamadım topiğe. Güzel haberler ardı arkası kesilmeden gelsin inşallah
Ben bir haftadır çatlıyorum valla arttı mı artıyor mu diye200lerdeydi en son Çarşamba günü
bence mutluluğunu erteleme :))))Ben de oyle hissediyorum cunku goguslerim asiriiii hassas uyutmuyor bile. Ama pazartesi kan verecegim bat gunum o zaman biraz daha bekleyim dedim
Çok sağol canım amin hepimiz yaşayalım inşallah sağlıklaÇok sevindim. Tebrik ederim. Sagsalim kucagina alman dileği ile...
Çok teşekkür ederim evet inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeTebrik ederim çokstres yapma , ben de aşırı stresle hareket ediyordum doktorlar bu bebek için kötü , tutunmasını zorlaştırma diyorlar . Daha az stres , bol dua,olumlu düşünce inşallah sağlıkla büyüsün Kızlar Allah size de bir an önce gönlünüzdeki bebişleri sağlıkla versin , amin