Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum 😊 hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar 😣
Bol şans canım çok heyecanlı bence var görünüyor inşallah vardır sağlıkla ilerler dualarım senle 🙏

Evet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum 😊 hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar 😣
Ard arda güzel haberler geliyor :KK73::KK73:
Çok sevindim canım ,tebrikler :anne:

Sorma canım valla inanamıyorum değerin artışında ufak bir azalma mı var diye kaygılandım yoksa çok şükür bir sıkıntım yok ama korkuyorum işte 🤗 Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🙏
Canım benim, değerin güzel artıyor, kötü şeyler okuyup sakin moralini bozmayasın.. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek :KK19:
Ne zamandır istiyordun canım?

Ayyy... bir hamile daha, mübarek cuma günü kaç kulunu sevindirdin Rabbim Şükürler olsun ya :))) Tebrik ediyorum şimdiden, güzel haber büyük ihtimalle gelecek :)))

12+4 oldu kuşum ama ultrasonda 4gün önden gidiyor 😍
Maşallah boncuğa hızlı gidiyor 😍 cinsiyeti de görürsünüz yakında dimi? Bir şey hissediyor musun?
Canım benim, değerin güzel artıyor, kötü şeyler okuyup sakin moralini bozmayasın.. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek :KK19:
Ne zamandır istiyordun canım?
İnşallah canım benim çok sağol 🙏 hepimiz güzel haberler alalım istiyorum. 9 ay oldu sanırım canım rahim filmi çekilmişti ondan sonra da 4.aydayım. 3 aydır da klomen ovitrelle ile deniyoruz

Maşallah boncuğa hızlı gidiyor 😍 cinsiyeti de görürsünüz yakında dimi? Bir şey hissediyor musun?

İnşallah canım benim çok sağol 🙏 hepimiz güzel haberler alalım istiyorum. 9 ay oldu sanırım canım rahim filmi çekilmişti ondan sonra da 4.aydayım. 3 aydır da klomen ovitrelle ile deniyoruz
Erkek gibi geliyo balım🤭Sağlıklı olsun hiç önemli değil.. Doktor çok erken diyip söylemedi

Son klomen tedavin başarılı oldu o halde :))) Süper :)

U Uzaygemisi35 bir arkadaşımız burada demişti günün geçmez zeynepti adı yanlış hatırlamıyorsam o zaman hamiş dedim Allah biliyor içimden :) bunu çook fazlasıyla hak edenlerdensin bu sayfada inşallah daha güzel haberlerini alırız burada an ve an 🙏🏼daim olsun anneliğin canım 💟🤗
Evet cnm bendim sıkı takipcisiyim uzay inhic gecikmezdi onun adeti hatta hiç heyecan yapamayacak kadar günü gününe olur 😄😄doğru mu hatırlıyorum cnm U Uzaygemisi35 😅

Bilmiyorum kızlar 2 hamileliğimde de erken öğrendim ama değerlerim o zamanlar hep 80 küsürdü moralim çok bozuldu 16.41 i görünce hiç umudum yok şuan

Hanımlar kan sonucum çıktı. Ortalama değer yazılmamış o yüzden İnternetten baktım normal görünüyor. Bilen var ise yorumlayabilir mi?
IMG_20210423_135919.jpg

X