- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mükemmel haberCanım bir açıklama yapmak farz oldu artık dualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim size
Bol şans canım çok heyecanlı bence var görünüyor inşallah vardır sağlıkla ilerler dualarım senleEvet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar
Ard arda güzel haberler geliyorEvet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar
inşallah hepimiz güzel haberleri ardı arkası kesilmeden alırız grup güzel hsberlerle dolarMükemmel haber
Çok şükür canım ,tebrik ederim ❤
Darısı diger kızlara inşallah
Güzel haberlerle gel inşallahEvet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar
12+4 oldu kuşum ama ultrasonda 4gün önden gidiyorHarika canım çok sevindim ne kadarlık oldu şimdi?
Canım benim, değerin güzel artıyor, kötü şeyler okuyup sakin moralini bozmayasın.. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecekSorma canım valla inanamıyorum değerin artışında ufak bir azalma mı var diye kaygılandım yoksa çok şükür bir sıkıntım yok ama korkuyorum işte Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Ayyy... bir hamile daha, mübarek cuma günü kaç kulunu sevindirdin Rabbim Şükürler olsun ya :))) Tebrik ediyorum şimdiden, güzel haber büyük ihtimalle gelecek :)))Evet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar
Maşallah boncuğa hızlı gidiyor cinsiyeti de görürsünüz yakında dimi? Bir şey hissediyor musun?12+4 oldu kuşum ama ultrasonda 4gün önden gidiyor
İnşallah canım benim çok sağol hepimiz güzel haberler alalım istiyorum. 9 ay oldu sanırım canım rahim filmi çekilmişti ondan sonra da 4.aydayım. 3 aydır da klomen ovitrelle ile deniyoruzCanım benim, değerin güzel artıyor, kötü şeyler okuyup sakin moralini bozmayasın.. Gör bak herşey çok güzel ilerleyecek
Ne zamandır istiyordun canım?
Erkek gibi geliyo balımSağlıklı olsun hiç önemli değil.. Doktor çok erken diyip söylemediMaşallah boncuğa hızlı gidiyor cinsiyeti de görürsünüz yakında dimi? Bir şey hissediyor musun?
İnşallah canım benim çok sağol hepimiz güzel haberler alalım istiyorum. 9 ay oldu sanırım canım rahim filmi çekilmişti ondan sonra da 4.aydayım. 3 aydır da klomen ovitrelle ile deniyoruz
Son klomen tedavin başarılı oldu o halde :))) Süper :)Maşallah boncuğa hızlı gidiyor cinsiyeti de görürsünüz yakında dimi? Bir şey hissediyor musun?
İnşallah canım benim çok sağol hepimiz güzel haberler alalım istiyorum. 9 ay oldu sanırım canım rahim filmi çekilmişti ondan sonra da 4.aydayım. 3 aydır da klomen ovitrelle ile deniyoruz
Evet cnm bendim sıkı takipcisiyim uzay inhic gecikmezdi onun adeti hatta hiç heyecan yapamayacak kadar günü gününe olur doğru mu hatırlıyorum cnm U Uzaygemisi35U Uzaygemisi35 bir arkadaşımız burada demişti günün geçmez zeynepti adı yanlış hatırlamıyorsam o zaman hamiş dedim Allah biliyor içimden :) bunu çook fazlasıyla hak edenlerdensin bu sayfada inşallah daha güzel haberlerini alırız burada an ve an daim olsun anneliğin canım
Gözün aydın. Önemli olan değerin kendisi değil, iki gündeki artışın beklendiği gibi olması. İki gün sonra aynı saatte aynı yerde tahlil yaptırırsın tekrar. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonucum çıktı 16.41 çok düşük değil mi ya
Canım gözün aydın öncelikle değerin kaç olduğunun önemi yok, önemli olan düzenli olarak artması o yüzden hiç kötüyü düşünme minnacık bebeğine odaklanKızlar sonucum çıktı 16.41 çok düşük değil mi ya
Tebrik ediyorum kuzumBilmiyorum kızlar 2 hamileliğimde de erken öğrendim ama değerlerim o zamanlar hep 80 küsürdü moralim çok bozuldu 16.41 i görünce hiç umudum yok şuan