Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kiz sen şimdi hamile misin yoksa henüz belli değil keseyi görmeyi mi bekliyorsun ben anlamadım
Her zaman dua ediyorum bu topikteki herkes için 🙏 inşallah keseyi görürsünüz, sağlıkla ilerler ve sağ salim kucağınıza alırsınız 😍
Yaaaaaa😍😍 maşallah maşallah.. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz❤️
Canım hayırlı olsun çok güzel haberlerle gel İnşaAllah 😊🤲❤️
Galiba hamileyim kızlar 🙈 doktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn🙏 ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun 🥰🤗

Galiba hamileyim kızlar 🙈 doktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn🙏 ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun 🥰🤗
Ay canım çok sevindim hayırlı olsun, bende nerelerde acaba diye düşünmüştüm. 🤗
Kötü şeyler düşünme, dualarımız seninle her şey yolunda gidecek inşallah ❤️

Kız galiba derken değerin kaç çatlatacaksın bizi artık 😂😂😂

Ay canım çok sevindim hayırlı olsun, bende nerelerde acaba diye düşünmüştüm. 🤗
Kötü şeyler düşünme, dualarımız seninle her şey yolunda gidecek inşallah ❤️
Çok sağol canım Allah razı olsun 🙏🙏 seni de etiketleyecektim 🙈 başka koşturmacalar falan da vardı hiç bakamadım topiğe. Güzel haberler ardı arkası kesilmeden gelsin inşallah 🙏
Kız galiba derken değerin kaç çatlatacaksın bizi artık 😂😂😂
Ben bir haftadır çatlıyorum valla arttı mı artıyor mu diye 😢 200lerdeydi en son Çarşamba günü 😬🙏

Merhaba kizlar araniza yeni katildim sayilir 38 yasindayim ve 1 yillik evliyim cocugumuz olmadi olmuyor kisaca problem benim amh 0.16 cikti esimin sperm tahlili 2 farkli labaratuvarda yaptirdik birisi kotu digeri mukemmel cikti dr kotu olani baz aldi ve tup bebek dedi tup bebek demesinin sebebi bu sonuclarla cocugunuz olmaz diyemem olur ama yasindan dolayi tup bebek diyo ve benim psikolojim bozuldu. Ayrica bat 24 nisan gecen ay 27 sinde sadece 2 gun gunde 1 pet bile dolmadan koyu kahverengiydi adetim bakalim yarin adet olucammi merakla bekliyorum benim adet obcesi hic gogsum agrimaz sizlamaz ilk kez bu ay 1 haftadir sizliyor hatta bugun daha fazla sonra kendi kendime diyorum hamile olsan dr gormezmiydi pazartesi gitmistik dr a bu durum cok kotu bisey yaa aklindan atamiyosun olacaksa bile bu kafayla olmaz

Haklısın canım aynen iş oraya gelmez inşallah ama gelirse dikkatli şekilde devam edersin işe de bence

+1

Sfsgsgs bu grubun kriteri bu tabi ki de hepimiz öyle yapacağız 🙈

Aynen canım hadi bakalım şimdi haber bekliyorsun sanırım rast gelsin inşallah 🙏

Morlu gerçekten @iloveme🤣

İnşallah canım ben henüz sevinemiyorum bile korkuyorum dua edin 🙏 kesinleşince hepinizi etiketleyecektim zaten ama şu an hala kaygılıyım

Thank you bebeyim🙏

Öyle galiba canım henüz sevinemiyorum dediğim gibi korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var 🙏 kesinleşince hepinizi etiketleyecektim inşallah
Tebrik ederim çok🤗stres yapma , ben de aşırı stresle hareket ediyordum doktorlar bu bebek için kötü , tutunmasını zorlaştırma diyorlar . Daha az stres , bol dua,olumlu düşünce inşallah sağlıkla büyüsün 🙏Kızlar Allah size de bir an önce gönlünüzdeki bebişleri sağlıkla versin , amin🙏

Tebrik ederim şimdiden.. Bence %90 hamilesiniz, çünkü bu marka test garanti sonuç veriyor :)) Sağlıkla gelsin :)
Ben de oyle hissediyorum cunku goguslerim asiriiii hassas uyutmuyor bile. Ama pazartesi kan verecegim bat gunum o zaman biraz daha bekleyim dedim
😁

Gittim canım kanda pozitif bir süre artışa baktık haftaya da kısmetse keseye çağırdı ama ben korkuyorum artış iyi mi diye 😢

Hala tam söyleyemiyorum detayları gibi 🙈 bir netleşsin açık açık her aşamayı anlatacağım 😍

Çok sağol canım Allah razı olsun 🙏🙏 seni de etiketleyecektim 🙈 başka koşturmacalar falan da vardı hiç bakamadım topiğe. Güzel haberler ardı arkası kesilmeden gelsin inşallah 🙏

Ben bir haftadır çatlıyorum valla arttı mı artıyor mu diye 😢 200lerdeydi en son Çarşamba günü 😬🙏
Ayy çatladım sayfaları okuyana kadar keseyi görmeye gideceksin halen acaba diyorsun :KK12:

Çokkk sevinndimmm :)))) Sağlıkla artsın değerin taze anniş :)) :anneadayı::emir_bebek:

Çok sevindim. Tebrik ederim. Sagsalim kucagina alman dileği ile...
Çok sağol canım amin hepimiz yaşayalım inşallah sağlıkla 🙏
Tebrik ederim çok🤗stres yapma , ben de aşırı stresle hareket ediyordum doktorlar bu bebek için kötü , tutunmasını zorlaştırma diyorlar . Daha az stres , bol dua,olumlu düşünce inşallah sağlıkla büyüsün 🙏Kızlar Allah size de bir an önce gönlünüzdeki bebişleri sağlıkla versin , amin🙏
Çok teşekkür ederim evet inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🙏

X