- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
çok normal canımmmsağol bebeğimm çok heyecanlıyım yaaaa
ahahah reglcibaşı oldumRegl olunca ilk sana söyleyeceğim söz, dört gözle bekliyorum gergin bir şekilde gelen giden yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok normal canımmmsağol bebeğimm çok heyecanlıyım yaaaa
ahahah reglcibaşı oldumRegl olunca ilk sana söyleyeceğim söz, dört gözle bekliyorum gergin bir şekilde gelen giden yok
tebrik ederim canımmm güzel haberler ile gelminseo benim adetime daha 4 gun var ama pozitif cikti testim birazdan kan vermeye gidecegim, duygularim cok karisik
Fol B EM kullanıyorum ben canım onun içeriğinde de herşey var . Tekrar doktora mı gitsem acaba detaylı kontrol etmemişti beni evlilikte 1 yıl dolmadığı İçin. Kafam karmakarışık şuanöncelikle hayırlısı olsun umudumuzu kaybetmek yok yola devam doktor bana coraspirin d vitamini ve folik asit vermişti ama foliğin içinde ek takviyeler olan bir folik asit aldırdı b6 ve b12 falanda var içinde
Özeldeki doktorlar haftasonu da bakıyorlar. Çünkü kendimden biliyorum durup bekledikce insan kafasında kuruyor saçma sapan.. umarım bian evvel içini ferahlatan güzel haberi alırsınCnm yazdığın için tesekkur ederim benim de önceden ara lekelenmelerim kanamalarım oluyordu ama bisey çıkmıyordu genelde ama adetim düzene girdi girelk Bayadır hic böyle yaşamamıştım 5 gün arayla iki defa oldu kanama insallah kötü bisey değildir cnm haftaya gidebilirim anca doktora ya da bu cumartesi de olabilir belki doktor calisiyorsa
Siz hamile kalınca görceksiniz gününüzü. Sonra bakalım bez, travma düşünecek haliniz kalıcak mısen bezi çıkarmayın çocuğun psikolocisi bozulur diyenlerden değil misin
Bekara karı boşamak kolay demiş büyüklerimizSiz hamile kalınca görceksiniz gününüzü. Sonra bakalım bez, travma düşünecek haliniz kalıcak mı
Ya ben hamile kalmadan önce neler düşünüyodum. Hamile kalınca hiçbirini yapamadım, hep gülücem zannediyodum ama stres oluyo. Ayrıntılı ultrason tantanasından 4 gündür evde ne yedim ne içtim bilmiyorum. Eşim yanımda olsa, bi elimi tutar bişey der rahatlarım. Annem olsa, kardeşim olsa sıkıntı etmem ama dört duvar arasında hamilelik hormonları bi yandan durumlar bi yandan kafamda kuruyorum sürekli. Ah pandemi, herkesi herkese uzak bıraktı...Bekara karı boşamak kolay demiş büyüklerimiz
iyi yapmışsın oksijen iyi gelmiştir bence artık rahatla ve akışına bırak doktor da her şey yolunda demiş daha nolsun ? ultrasona bak sen bunları düşünme :)Kızlar biraz moral bozukluğum vardı, stresten kendimi dağa bayıra vurdum bi miktar ondan cevap yazamadım hepinize. Ayaklarımı toprağa değdirdim enerjimi attım geldim.
Doktor sonuçları verdi, kalbinde hafif bir parlaklık gördü ama sorun değil dedi. Kan sulandırıcı verdi, şekerim sınırda şekeri bi hafta yasakladı.
Hocam ben teknik terimlerden anlamam, endişelenecek bişey var mı onu söyle dedim. Kadına biraz kabalık oldu ama çok gergindim. Yok dedi.
Tamam dedim çıktım. Şimdi dört boyutludan çocuğun kime benzediğini seçmeye çalışıyorum. :)
annelik başlı başına fedakarlık ve stres ve annelik anne karnına düştüğü gün başlıyor malesef... eşinin uzakta olması zor insan destek arıyor bu geçici bi görev mi yoksa mesleği gereği hep böyle mi olacak ?Ya ben hamile kalmadan önce neler düşünüyodum. Hamile kalınca hiçbirini yapamadım, hep gülücem zannediyodum ama stres oluyo. Ayrıntılı ultrason tantanasından 4 gündür evde ne yedim ne içtim bilmiyorum. Eşim yanımda olsa, bi elimi tutar bişey der rahatlarım. Annem olsa, kardeşim olsa sıkıntı etmem ama dört duvar arasında hamilelik hormonları bi yandan durumlar bi yandan kafamda kuruyorum sürekli. Ah pandemi, herkesi herkese uzak bıraktı...
İyi yapmışsın dene bakalım canımKizlar doktoruma dedim hocam ben bir de letu ya da femara denemek istiyorum sag olsun hemen tamam dedi aslında aynı etkideler ama denemek istiyorsun madem deneriz dedi yarın başlıyorum hadi bakalım bi fark olacak mi yoksa yine aynı mı olacak göreceğiz günde 2 verdi
İstifa etmediği sürece hep böyle. Bazen telefonuna bile ulaşılmadığı oluyor, kaldı ki arayıp dertleşesin. 20 günde üç kere telefonla konuşabildiğimiz oluyor belki de beş.iyi yapmışsın oksijen iyi gelmiştir bence artık rahatla ve akışına bırak doktor da her şey yolunda demiş daha nolsun ? ultrasona bak sen bunları düşünme :)
annelik başlı başına fedakarlık ve stres ve annelik anne karnına düştüğü gün başlıyor malesef... eşinin uzakta olması zor insan destek arıyor bu geçici bi görev mi yoksa mesleği gereği hep böyle mi olacak ?
Gözün aydın. Artık gerisini Allah'a bırak valla yeter. Biraz rahat nefes al. İyi yapmışsın kendini dağa bayıra vurmakla. Yarasın. Kalpteki parlaklığı büyük yeğenimin detaylısında da gördüler. Hatta beyninde de gördüler. Bilmem ne odak diyorlar hatta ona. Hiçbir şey de olmadı. Sapasağlam doğdu, şu anda ikinci sınıfa gidiyor. Onun hamileliğinde olmuştu hatta kist de. Sana dedim kistten dolayı da bir şey olmadı. Senin de olmayacak inşallah. Kime benziyor Nazlı kızın? Bana özelden foto at ben söylerim kime benzediğiniKızlar biraz moral bozukluğum vardı, stresten kendimi dağa bayıra vurdum bi miktar ondan cevap yazamadım hepinize. Ayaklarımı toprağa değdirdim enerjimi attım geldim.
Doktor sonuçları verdi, kalbinde hafif bir parlaklık gördü ama sorun değil dedi. Kan sulandırıcı verdi, şekerim sınırda şekeri bi hafta yasakladı.
Hocam ben teknik terimlerden anlamam, endişelenecek bişey var mı onu söyle dedim. Kadına biraz kabalık oldu ama çok gergindim. Yok dedi.
Tamam dedim çıktım. Şimdi dört boyutludan çocuğun kime benzediğini seçmeye çalışıyorum. :)
Anne karnına düştüğü an başladığına emin miyiz fedakarlık ve stresin? Biz daha hücresini göremeden neleri göze aldık :/annelik başlı başına fedakarlık ve stres ve annelik anne karnına düştüğü gün başlıyor malesef... eşinin uzakta olması zor insan destek arıyor bu geçici bi görev mi yoksa mesleği gereği hep böyle mi olacak ?
Kız babasını görmedin beni görmedin kime benzediğini nerden anlıcan. ahahah ailecek düğün resmimizi atayım.Gözün aydın. Artık gerisini Allah'a bırak valla yeter. Biraz rahat nefes al. İyi yapmışsın kendini dağa bayıra vurmakla. Yarasın. Kalpteki parlaklığı büyük yeğenimin detaylısında da gördüler. Hatta beyninde de gördüler. Bilmem ne odak diyorlar hatta ona. Hiçbir şey de olmadı. Sapasağlam doğdu, şu anda ikinci sınıfa gidiyor. Onun hamileliğinde olmuştu hatta kist de. Sana dedim kistten dolayı da bir şey olmadı. Senin de olmayacak inşallah. Kime benziyor Nazlı kızın? Bana özelden foto at ben söylerim kime benzediğini
Gördüm ya işte Allah AllahKız babasını görmedin beni görmedin kime benzediğini nerden anlıcan. ahahah ailecek düğün resmimizi atayım.
Canım bir açıklama yapmak farz oldu artık dualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim sizeU Uzaygemisi35 cnmmmm nasil yani senin adetin gecikti mi senin adetin hic gecikmezdi
Test yaptın mu doğru söyle kiz
Ayyy cnmmm düşündüğüm şey isteeeee di mi güzel haberlerini bekliyoruz cnm ya dualarımız seninle ayyy cok heyecanliii1Canım bir açıklama yapmak farz oldu artık dualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim size
May the force, aman elim sürçtü baby be with you uzayCanım bir açıklama yapmak farz oldu artık dualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim size
Aha vallaha mıCanım bir açıklama yapmak farz oldu artık dualarınıza ihtiyacım var diyeyim inşallah güzel haberler vereceğim size