Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben bu seferki ölçüm farkının doktorun kendi cihazından farklı bir cihazla olmasından da olabileceğini düşünüyorum

Kızlar ben bu ayda elendim .adet olmadım ama kan tahlili yaptırdım negatif çıktı . Folik asit kullanıyorum sadece .başka bişey kullanmamı öneren var mı hamile kalanlar ek ne aldılar . Negatifi görmekten çok yoruldum ben

öncelikle hayırlısı olsun umudumuzu kaybetmek yok yola devam doktor bana coraspirin d vitamini ve folik asit vermişti ama foliğin içinde ek takviyeler olan bir folik asit aldırdı b6 ve b12 falanda var içinde

Arada fotola bizi, el emeklerini görelim. Ben malak gibi yatıyorum. Magazinin nabzını tutoyorum ünlü düşünürler Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali ile

Ara kanama gibi olunca aklıma benim yaşadıklarım geldi canim. Benimde 2 cm kadar polip olduğunu öğrendim. Ultrasonda gördü doktorum ama sanki minik bişey demişti. Histeroskopife 2cm olduğunu öğrendik. Ara kanamalarım oluyordu benimde. Defalarca ultrasona girmis olmama rağmen daha önce hiçbir doktor farketmedi.. Adetim bitiyordu 10 gün sonra ara kanama , bitiyordu bikac zaman sonra yine leke.. Aklına kötü bişey gelmesin bende kendimi yiyip bitirmiştim. Çok şükür 10 dk lik bı işlemle alındı şikayetlerim bitti..

Cnm yazdığın için tesekkur ederim benim de önceden ara lekelenmelerim kanamalarım oluyordu ama bisey çıkmıyordu genelde ama adetim düzene girdi girelk Bayadır hic böyle yaşamamıştım 5 gün arayla iki defa oldu kanama insallah kötü bisey değildir cnm haftaya gidebilirim anca doktora ya da bu cumartesi de olabilir belki doktor calisiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…