aman allahım şımartılıyorumGünaydın topik başkanlarının gülüherkeşler iyi mi bakalım?
günaydın bebişşşş evettt haftanın en güzel günü son çalışma günüdürGünaydın güzellikHaftanın son çalışma günü olmasının verdiği bir mutluluk var sanki
Günaydın güzellikHaftanın son çalışma günü olmasının verdiği bir mutluluk var sanki
Oo işini aşkla yapanlar birer birer dökülüyor ortaya. Var mı artıran?günaydın bebişşşş evettt haftanın en güzel günü son çalışma günüdür
ben bunu izlemiştim ve hedeflerim arasında tabi ben bu kadın gibi 24 saat bezsiz tutamam çalıştığım için ama bebek tuvalet sinyali verdiğinde bezini açıp tuvalete tutacağım. bez olayına inanılmaz kılım. psikolojisi bozulur muhabbetine de asla inanmıyorum aksine altına yapmamak bence psikolojiyi düzelten bişey. tabi bebeklikten alıştırılınca. şuan çevremde 3-4 yaşında çocukların şakır şakır ingilizce konuşurken bezle gezdiğini gördükçe şoklara uğruyorumBakın böyle şeyler varmış. Oranızda buranızda bir şeyler arayacağınıza gelin kültürlenelim
sorma işime aşığımOo işini aşkla yapanlar birer birer dökülüyor ortaya. Var mı artıran?
Ben yokum ama neyseeemmmmm GünaydınGünaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyxNovaa @Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Yoğöyle geç şöyle kenara otur. Yediğin içriğin senin olsun, neler yaptın anlat 🗒
ayy unutmuşum seni kızzz yarın telafi ederizBen yokum ama neyseeemmmmm Günaydın
Dur bir akşam izleyeyim bunu bakayım. Benim için zor gibi geldi çalışırken ama bir bakmak lazımBakın böyle şeyler varmış. Oranızda buranızda bir şeyler arayacağınıza gelin kültürlenelim
Benim de biraz aklıma yattı gibi. Çalışmasan da sürekli yapılamaz gibi çünkü sonuçta ev dışında geçirilen zamanlar illa ki olacak. Dışarıda, yolda falan zor. Beni de bez bırakma sürecinde yaşadıkları travmalar korkutuyor. Erken bıraksa dert, geç bıraksa ayrı dert. Her türlü hasar kalıyor çocukta sankiben bunu izlemiştim ve hedeflerim arasında tabi ben bu kadın gibi 24 saat bezsiz tutamam çalıştığım için ama bebek tuvalet sinyali verdiğinde bezini açıp tuvalete tutacağım. bez olayına inanılmaz kılım. psikolojisi bozulur muhabbetine de asla inanmıyorum aksine altına yapmamak bence psikolojiyi düzelten bişey. tabi bebeklikten alıştırılınca. şuan çevremde 3-4 yaşında çocukların şakır şakır ingilizce konuşurken bezle gezdiğini gördükçe şoklara uğruyorum
sen bezi çıkarmayın çocuğun psikolocisi bozulur diyenlerden değil misinDur bir akşam izleyeyim bunu bakayım. Benim için zor gibi geldi çalışırken ama bir bakmak lazım
Sürekli olmasa da denenebilir gibi geldi bana. Yurt dışında bayağı yaygın bir şeymiş ben yeni duydumDur bir akşam izleyeyim bunu bakayım. Benim için zor gibi geldi çalışırken ama bir bakmak lazım
Valla Bayadır gitmiyorum cnm en son Ekim ayında gitmiştim doktora rahmin iyi durumda kistin de yok olmuş demişti o zamandan beri oluşmuşsa bilemedim bu ay ilk defa böyle bisey oldu stresten olur mu son günlerde çok stres yaptım ama gerci 5 6 gün önce de olmuştu dünkü gibi polip olsa ultrasonda görünür mü acabaPolip falan var mı canım?
bi tanıdığım uyguladı bunu evet 24 saat zor cidden. o evde olduğu zamanlarda yapıyordu. bebek kaka sinyali verince hemen bezini açıp wc ye götürüyor bebiş kakasını çişini yapıyor sonra tekrar bezini takıyor ve böyle böyle çocuk şuan tuvaleti geldiğinde belli ediyor ve tuvalete gitmeyi bekliyor asla altına yapmıyor. yaza tamamen çıkaracağız bezi diyordu kadın. yani insan altına yapan bi varlık değil ve bebekte desek aslında manyak bi beyinleri var. 3-4 sene altına yapan bi bebeği bezden vazgeçirmek çocuğa bunu öğrettikleri için zor. bize şimdi tuvalete değil kuma yapacaksınız deseler kolay kolay ikna olur muyuz?Benim de biraz aklıma yattı gibi. Çalışmasan da sürekli yapılamaz gibi çünkü sonuçta ev dışında geçirilen zamanlar illa ki olacak. Dışarıda, yolda falan zor. Beni de bez bırakma sürecinde yaşadıkları travmalar korkutuyor. Erken bıraksa dert, geç bıraksa ayrı dert. Her türlü hasar kalıyor çocukta sanki
Evet o yüzden aklıma yattı zaten dediklerinin çoğu. Sadece iyi araştırmak lazım bunun da başka bir sakıncası, zararı falan olabilir mi diye. Hamile kalırsam araştırırım.bi tanıdığım uyguladı bunu evet 24 saat zor cidden. o evde olduğu zamanlarda yapıyordu. bebek kaka sinyali verince hemen bezini açıp wc ye götürüyor bebiş kakasını çişini yapıyor sonra tekrar bezini takıyor ve böyle böyle çocuk şuan tuvaleti geldiğinde belli ediyor ve tuvalete gitmeyi bekliyor asla altına yapmıyor. yaza tamamen çıkaracağız bezi diyordu kadın. yani insan altına yapan bi varlık değil ve bebekte desek aslında manyak bi beyinleri var. 3-4 sene altına yapan bi bebeği bezden vazgeçirmek çocuğa bunu öğrettikleri için zor. bize şimdi tuvalete değil kuma yapacaksınız deseler kolay kolay ikna olur muyuz?
Affetme. Karşılığında bir şeyler iste. Menfaat dünyası, unutmaBen yokum ama neyseeemmmmm Günaydın
Oooo ooooo ooo haftada bir 2,5 saatlik bölüm yayınlayan Türk dizisi misin be uzay?Hasta refakatçiliği yaptım bebeğim işler de baya yoğundu ama inşallah aranıza geri dönüyorum bıkacaksınız benden kendimle ilgili gelişmeler yeni bölümüyle haftaya aynı saatte aynı topikte
GunaydiinGünaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyxNovaa @Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Bence git ya böyle kendini yiyeceksin kaç gün korkuyla. İster istemez aklına takılacakKizlar napsam bi akil verin bu kanamalardan dolayi gitsem mi doktora bugün dersim var ara ara pazartesiye bıraksam olur mu acaba
Günaydın canım benimGünaydın güzellikler.
Ayy ben de 3 gündür raporluydum bugün çalışıyorum 3 gün daha evdeyimaman allahım şımartılıyorumgünaydın canısı
günaydın bebişşşş evettt haftanın en güzel günü son çalışma günüdür