değişik kafalar. geçen şey görmüştüm beta değerim 10.500 sizce iyi mi diyeHayali çizgilere evet hak veririm ama bariz bir çizgi olanların HAMILE MIYIM diye fotoğraf paylaşıp konu açmasına sinir oluyorum hayir değilsin diyesim geliyor
10 buçuktur inşallah 10bin beşyüz değildeğişik kafalar. geçen şey görmüştüm beta eğerim 10.500 sizce iyi mi diye
morlu ben hala yüzümde bi endişe, bi acaba var
yok kuzum baya on binlerdeydi hatta 10598 falan gibi bişeydi hatırlayamadım şimdi tam rakamı10 buçuktur inşallah 10bin beşyüz değil
Yemin ederim yazacaktım, "Bu sen, bu bakış adama dünyayı dar eder" diye. Sen iyi niyetle yaklaşıp endişe demişsin o ifadeyemorlu ben hala yüzümde bi endişe, bi acaba var
Günaydın tatlımGünaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmiNaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Hayırlı günler çiçeğimGünaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmiNaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Günaydınn canlarrGünaydın güzellikler.
bugün ihracat günü heralde ben de sabahtan açtırdım bi beyannameHayırlı günler çiçeğimSabahtan ihracatlara giriştim giremedim
Benim doktorum vermemişti normal hayatına dön spor yapma ağır kaldırma bir yere uzanma demişti ve sadece aşılama olduğum gün işe gitmemiştim ayaklarımı dikip yatmıştım 3 gün iyiymiş yaEvet 3 gün verdi canım
Ben transfer sonrası "Doktor dokuz ay dinlen dedi" der, hizmet beklerimBenim doktorum vermemişti normal hayatına dön spor yapma ağır kaldırma bir yere uzanma demişti ve sadece aşılama olduğum gün işe gitmemiştim ayaklarımı dikip yatmıştım 3 gün iyiymiş ya
Hiç olmamamıştı canm ama idrar yolu enfsiyonu sık geçiririm onla ilgisi var mı bilmiyorum.Bende daha ilk takıpte yumurta felanda olusmadıya heralde once onu görmek istiyor. Olmazsa bıdakı ay konuşcam zaten film ıcın. Senınn onceden gecırdıgın bı enfeksiyon yada sıkıntı cıkarcak bi durum olmusmuydu bunla ilgili
Hiç sevmiyorum ama mecburbugün ihracat günü heralde ben de sabahtan açtırdım bi beyanname
Ben transfer sonrası "Doktor dokuz ay dinlen dedi" der, hizmet beklerim
Her ay bu gruptan biri gelir bir ay hizmet ederiz sana yeter ki olsunBen transfer sonrası "Doktor dokuz ay dinlen dedi" der, hizmet beklerim